ג'ני מ"האח הגדול" ב-
אנשים

RGUFVI

New member
מ.חירום של ילדים בסיכון זקוק לעזרה במסיבת חנו

מרכז החירום מיועד לילדים אשר הוצאו מהבית בצו משפט בגלל הזנחה והתעללות שהופנו בעיקר מצד הוריהם. לעיתים הילדים מגיעים במצבי חירום רק עם הבגדים שעל גופם.. המטרה העיקרית של המרכז היא לשקם את מצבם הנפשי של הילדים, להעניק להם הרבה חום ואהבה לאבחן אותם ובסופו של דבר לאחר תקופה של כמה חודשים למצוא להם מסגרת השמה מתאימה{פנימיות, אומנה ולפעמים אם מתאפשר אף חזרה לבית}. למסיבת חנוכה שתעירך בכ"ו כסלו 13/12 אנו זקוקים למתנות ופרסים למסיבה, שקיות ממתקים,סביבונים וסופגניות וכל דבר שיכול לעזור בהרמת המסיבה?{יש כבר קוסם שצריך לבוא באותו יום} כמו כן עזרה בהפעלת הילדים בחנוכה‏‏[הפעלות, כרטיסים להצגות,טיולים וכו}. במרכז 15 ילדים בגילאי 5-14 המרכז נמצא באיזור חדרה. תודה!! רעות-0509937793 [email protected]

usafun

New member
happy hour

אולי זה לא הפורום הנכון, אבל אני בכל זאת מנסה. אנחנו כמה חבר'ה העובדים בסביבות רחוב שוקן בתל אביב. רוצים לצאת ביום ה' אחרי העבודה (17.30 לערך) לכמה דרינקים באיזה פאב/באר בסביבה. יש מקומות מומלצים? אני יודע שזו שעה שבד"כ ריק, אבל יש אולי מקום מומלץ במיוחד שמאוכלס בשעה הזו ויעשה לנו fun להיות בו?

../images/Emo72.gif תעברו את הכביש...

מרח' סלמה כנסו לרח' חיים ויטל ואתם בפלורנטין שפע פאבים ומקומות עם זולה נרגילות ומוזיקה אפילו חניה כבר תמצאו בשעה הזו.

ג'ני מ"האח הגדול" ב-../images/Emo43.gif אנשים

ניסויים בבעלי חיים הם דבר שנוי במחלוקת, אבל מהי בעצם החלופה? ד"ר אנדריי מנשה יתארח היום החל מהשעה 16:00 בפורום זכויות בעלי חיים וישיב לשאלות על ניסויים בבעלי-חיים, החלופות לניסויים והמאבקים העכשוויים להפסקת ניסויים בבעלי-חיים בארץ ובאירופה. ד"ר מנשה הוא וטרינר, מנכ"ל ארגון Antidote Europe בצרפת הפועל לפיתוח והטמעת שיטות מחקר מדעיות ללא שימוש בבעלי-חיים, היה ממקימי "האגודה הישראלית נגד ניסויים בבעלי-חיים" בשנת 1983 ומאז הוא פעיל מרכזי במאבק נגד ניסויים בבעלי-חיים בארץ ובאירופה. בואו לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=360&MessageId=135612499
ג'ני טוקרב, היפהפיה הכפר סבאית שהייתה מועמדת בתחרות מלכת היופי עוד לפני שהגיעה לבית האח הגדול, זכורה לנו בעיקר מהוילה כשקטה, לא אוהבת לריב וכמובן חברה מאוד טובה של רנין מגיעה להתארח הערב בשעה 21:00 בפורום האח הגדול
אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2077&MessageId=135606567

menni38

New member
האמת אני....

לא כל כך זוכר את ג'ני טוקרב באיזה שלב הדיחו אותה מהמשחק?

למעלה