ג'ני מ"האח הגדול" ב-
אנשים

ג'ני מ"האח הגדול" ב-../images/Emo43.gif אנשים

ניסויים בבעלי חיים הם דבר שנוי במחלוקת, אבל מהי בעצם החלופה? ד"ר אנדריי מנשה יתארח היום החל מהשעה 16:00 בפורום זכויות בעלי חיים וישיב לשאלות על ניסויים בבעלי-חיים, החלופות לניסויים והמאבקים העכשוויים להפסקת ניסויים בבעלי-חיים בארץ ובאירופה. ד"ר מנשה הוא וטרינר, מנכ"ל ארגון Antidote Europe בצרפת הפועל לפיתוח והטמעת שיטות מחקר מדעיות ללא שימוש בבעלי-חיים, היה ממקימי "האגודה הישראלית נגד ניסויים בבעלי-חיים" בשנת 1983 ומאז הוא פעיל מרכזי במאבק נגד ניסויים בבעלי-חיים בארץ ובאירופה. בואו לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=360&MessageId=135612499
ג'ני טוקרב, היפהפיה הכפר סבאית שהייתה מועמדת בתחרות מלכת היופי עוד לפני שהגיעה לבית האח הגדול, זכורה לנו בעיקר מהוילה כשקטה, לא אוהבת לריב וכמובן חברה מאוד טובה של רנין מגיעה להתארח הערב בשעה 21:00 בפורום האח הגדול
אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2077&MessageId=135606567

Ninja

New member
../images/Emo12.gif די... לאן באה ג'ני../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifלנהל את הפורום../images/Emo35.gif

סתם. זו סתם הודעה לכבוד ה-12 לחודש.

NLO

New member
אם גם ככה אתה מתכוון לפתוח הודעה ליום..

אז, אההממ אההממ.. אולי כבר תיהיה מנהל? מ'כפת לך? תקבל משכורת עתק, תזכה לתהילה, והכי חשוב, הנהלת הפורומים תעריך את תרומתך. נו, מה אתה אומר?

Ninja

New member
../images/Emo6.gif כל עוד זה לא חובה, אני עושה את זה פה ושם

ברגע שזה הופך למחויבות, אני נמלט מזה כמו מאש.
אני לא מעוניין להיות מנהל. אם רוצים שאדאג לפורום זאת מדי פעם, בתור מר זמני, הוא מוזמן להעביר עותק של הסיסמה שלו גם אליי.

Ninja

New member
../images/Emo9.gif נו, אז אני מוכן להיות "ע. זמני"

או "זמני של זמני", או בעצם להשתמש בכינוי/שם משתמש שמחזיק רק את הפורום הזה בחיים, באופן זמני כמובן.

Ninja

New member
מוכן לשקול זאת. אפשר לדעת מהם היתרונות../images/Emo35.gif

ברור לי מה יוצא לתפוז מכך שהם מקבלים מנהל, אך אפשר לדעת מה יוצא למנהל מזה
אשמח לשמוע מהם היתרונות המתקבלים כתוצאה מניהול פורום. יש רכב חברה? כרטיס לארוחות צהריים? משרד בעזריאלי? תווי קנייה? בקיצור, מה יוצא מזה למנהל/ת? שוב, אני מזכיר שזו לא הייתה מטרתי, ולכן היכולת לנהל פורום אינה מהווה יתרון רלוונטי.

Ninja

New member
כמו כן, מדוע שלא תגיש מועמדות גם לפורום זה../images/Emo35.gif

Ninja

New member
אם תרצי, אנו מוכן להיות "ע. מחכה לתקווה" ../images/Emo98.gif

Ninja

New member
נו. אז שימשיכו לחפש... ../images/Emo67.gif

חשבתי שלפחות כדאי משהו זמני עד ש-Nienna17 תרצה לחזור.

Ninja

New member
בשמחה ../images/Emo140.gif

את מוזמנת לעדכן אותי כאשר מתאפשר לך.

Nienna17

New member
תרצה.. תוכל..

אבל כן.. גם תרצה. אני עסוקה אפילו מחוץ לשעות הפעילות הצבאיות

למעלה