גני שעשועים + בריכה

sharon669

New member
גני שעשועים + בריכה

מישהו שם לב לגני השעשועים בלפיד הזנחה פושעת! עם מי אפשר לדבר בנושא? ומה עם הבריכה ? יש מצב שתהיה בריכה?

אירילה

New member
תחזוקת גני השעשועים באחריות ועד הישוב

אשר מקבל את השירותים מהמועצה. הטלפון במשרדי הועד : 9763032 ,9760872 . בריכה?????? פעם דיברו על כך בעמותת ז.פ..מהרווחים....
בינתתים מסתפקים בבריכת הביוב מעבר לכביש.

sharon669

New member
אז מה בלבלו לנו את המוח ביום העצמאות?

ביום העצמאות לכל אורך הטקס לא הפסיקו להזכיר את הבריכה, זה היה בצחוק?

sharon669

New member
רוצים בריכה !!! ../images/Emo7.gif

הילדה שלי רוצה בריכה למי מחכים בישוב הזה, הוא כבר בן 12, הילדים כאן עוד מעט יהיו סבים וסבתות?!?? למה לא מקדמים את הנושא הנ"ל? כניסה לפארק המים ברעות עולה במנוי שנתי 6240 !!!

sharon669

New member
יש ים במודיעין ??????????????

באמאשך??????? גם טרולים כמוך יש במודיעין?

תמיד תמצא טרולים איפה שיש ניג'סים

בלי ניג'סים אין לטרולים זכות קיום. מי כמוך שצריך לדעת את זה.

JACKY35

New member
גני שעשועים + בריכה

שלום לך שרון 669 האם אתה תושב המקום ? האם פנית למזכירות ? או אלי ? לאחד מחברי לועד הישוב ? אנחנו משלמים לנותן השירות ע"מ שלא יגרום לפונה כמוך להתלונן אני אסייר אישית בגני השעשועים ואבדוק את טענתך כמו כן כדאי שגם אתה {אם יקר לך הישוב } תתפנה להצטרף אלי לגבי הבריכה למה חשוב לך לדעת ? מי הבטיח לך בריכה ? ערב טוב ג'קי חבר ועד הישוב תתקשר אלי 0546524481 ואל תסתתר אחרי מספרים

TakeOne

New member
שלום ג'קי,

כחבר ועד הישוב, אתה לא יודע את מצב גני המשחקים??? אתה צריך "לסייר אישית בגני המשחקים" על מנת ללמוד את מצבם? כמה זמן לא עברת לידם??? כחבר ועד שמתיימר ומבקש (ואפילו דורש בתוקף) להיות גם סגן יו"ר (עדיין לא הבנתי מה מהות התפקיד, אשמח אם תרחיב אותה כאן), דווקא הייתי מצפה שאתה, כממונה על ההסברה, תהייה זה שתתן כאן תשובות לתושבים, לא כך? אלדד.

sharon669

New member
מצב גני המשחקים

היי גקי כן אני תושב הישוב, מצב גני הילדים קטסטרופלי פשוט ככה! בכניסה לישוב הייתי בשבת זה פשוט חורבה, שרפו את המתקנים, שברו הרסו יש שם חוטי חשמל גלויים ברצפה פשוט מחכים שמישהו יפצע ויקרה אסון ברחוב השקמה המתקנים הרוסים מבלאי טבעי, הגן נראה מוזנח , המגלשה הקטנה שבורה ויוצאים ממנה סיבי זכוכית מסוכנים יש לי ילדה בת שלוש, ואני פשוט לוקח אותה לגני משחקים במודיעין אני אעלה בקרוב תמונות לפורום ואשמח להצטרף אליך לסיור שרון

למעלה