מחפשים טריקים מגניבים בשביל הרייטינג. נראה לי שתמר מחפשת שילדים לא יפגעו בעצמם כשהם מנסים טריקים מגניבים שבעצם דורשים כוח, אז או מלמדת דברים פשוטים, או מלמדת מעט מהמסובכים, או למשל כשהיא לימדה אאו היא עשתה אאו בלי ידיים פעם אחת (=מגניב) אבל לא לימדה (=בטוח יותר, כי קשה סתם לנסות לבד) אני גם לא מצליחה לחשוב על עוד אקרובטיקות שלא יהיו מסוכנות לילדים שינסו אותן - כלומר אקרובטיקות שרק דורשות כוח ונסיון, למשל אבל פחות אומץ (נגיד להרים את עצמך על מתח זה משהו יפה ולא טריויאלי אבל הוא לא מסוכן. אבל לא אקרובטיקה) בעצם כל מיני תרגילי קשאדה / ארמדה למרטלו, סוגי פראפוז.. הלכתי להגיד אאו קדה ג'י הינס, אבל צריך בשביל זה לדעת קדה ג'י הינס מספיק טוב או שהילדים ישארו בלי מפרקים בשורש כף היד. נ.ב. קטנונית! רק כי ביקשת
או שלא... כי אני מבינה אותך בנוגע לכמות הזהירות, אבל בלימודי ברייקדאנס הם ממש נסחפו שם(kick-up אם ממש בא לך לראות). התכוונתי שחבל שבסרטון שלם היא הראתה רק דבר אחד, הייתה עושה עוד משהו, אפילו אם זה "פשוט")
וזה נראה מגניב לגמרי, ואני בטוחה שמי שבאמת ניסה את זה לא עשה חימום ותפס שרירים
אבל הדברים של הברייקדאנס שם לא מסוכנים מעבר לשריר תפוס. לא היו שם דברים שנופלים בהם על הראש או על הגב, ולפחות למיטב הבנתי אין שם דברים שיכולים לגרום לפציעות לטווח ארוך - כמו שלמשל לשים את משקל כל הגוף על חלקים קטנים ממנו יכול לעשות. ורוב האקרובטיקות בקפוארה הן כאלו.