גנרטור לצרכים ביתיים

hadasilela

New member
גנרטור לצרכים ביתיים

אני מחפשת מחירים של גנרטורים. בחיפוש בגוגל מצאתי תחת השם גנרטור\ים אבל בלי מחיר אפילו בערך. ואני לא יודעת אפילו בערך את המחיר. הייתי מעוניינת לקבל עזרה במציאת המידע. אומנם מצאתי גנרטור עם מחיר ואני מצרפת קישור ותמונה לגנרטור ובקישור כתובים פרטים כמו המחיר שלו והביצועים. אבל הבעיה היא שאת הגנרטור שבקישור ובתמונה נועד לצרכי שטח בטיולים שנוסעים עם רכב לשטח. ואני צריכה גנרטור לבית לצרכים ביתיים. אני מחפשת גנרטור לצרכים ביתיים בבית שיכול לספק חשמל לתנור אפייה, לדוד חשמל, למזגן, לטלוויזיה, ולמכשירי חשמל נוספים שפועלים ביחד בו זמנית. ויכול לספק חשמל לקרוון בימקום חיבור לעמוד חשמל. בבקשה תעזרו לי

asher40

New member
את כנראה לא יודעת את משמעות ההספק

דיברת על תנור אפיה ,דוד שמש ,מזגן וכו'.....הגנרטור שאת מחפשת יקר מאוד ,יכול להגיע למחיר(משומש ,משופץ) של 10000 ש"ח וגם פיסית הוא גדול מאוד ,שלא לדבר על אחזקה. מלבד זאת עליך להתאים את מערכת החשמל ע"מ שתוכלי לחבר אליה גנרטור. יש דרישות ברורות של חח"י. העלויות ,מול התועלת! ד"א ,מדובר בגנרטור תלת פאזי. תתני יותר פרטים ,האם הוא אמור לעבוד אוטומטית עם ניתוק החשמל ,האם יש מקום גדול להניח אותו (יש לקחת בחשבון רעש) ,תנסי לקבל הצעות מחיר דרך האינטרנט (תנסי דרך "גוגל") שטרן אשר

TCE

New member
חברת החשמל

אם היא מנותקת מח"ח חברת החשמל לא יכולה לקבוע לה מה לחבר לדירה..... הם רק יכולים לקפוץ..... היא חייבת לדווח רק למשרד האנרגיה והתשתיות

asher40

New member
ההספק לא קשור לחח"י....

ההספק הוא הפקטור ,שיקבע את סוג הגנרטור! ככל שההספק גדול יותר ,צריכת הזרם ,מן הסתם גבוהה יותר ולכן יש צורך לבדוק את ההספק הכללי הדרוש. יתכן גם ,שהיא לא יודעת ,שלא חייבים להפעיל את כל הצרכנים ,בעת ובעונה אחת. אשר.

tltltl4

New member
פתרון סולרי

תפני לאבינועם שיש סיכוי רב שיוכל לתת לך פתרון בעזרת אנרגיה סולרית ללא צורך בגנרטור פלפון 064-780291

למעלה