גנרטור

חנוך617

New member
גנרטור

אני רוצה לרכוש גנרטור של 60 אמפר. אני לא מבין בזה, במחיר, בטיב, ברעש, בכמות צריכת הסולר וכו`. אתם יכולים לעזור לי? תודה.

רשר

Well-known member
מנהל
ההגדרה לא ברורה

האם 3X60A? מה הוא צריך להפעיל? לכמה שעות עבודה ביום? איפה יותקן בפנים / בחוץ ? יש בשוק משומשים שלא עבדו הרבה שעות או לאחר אוברול מנוע. נייד או מוצב קבוע? למופעי תרבות צריך מיגון אקוסטי מיוחד.

חנוך617

New member
זה אמור לשמש פעם בשבוע

בית כנסת. בחוץ. ניתן להפעיל ולכבות ע"י שעון שבת?

רשר

Well-known member
מנהל
צריכת דלק מותנית גם בעומס

האם יש מיזוג אויר שיעבוד מהגנרטור? אם כן צריך לבדוק אם הגנרטור יעמוד בעמס ההתנעה של המיזוג. בנוסף כדאי מאוד שתהיה מערכת בקרה אוטומטית להגנה על המנוע. לעבודה של כ 1000 שעות בשנה שזה הרבה בשביל גנרטור כדאי לחשוב על קנית יחידה חדשה. רצוי שיהיה מבנה סביב המנוע והגנרטור להגנה מרעש וצריך לודא שיש אגזוז איכותי 90db לפחות. פנה לחב' שמרלינג ברמלה שהם נותנים גם שרות לאורך כל חיי הגנ'. נסה לבדוק מחיר גם אצל קטרפילר בחולון.

מאגר

New member
עלות גנרטור בתפוקה של 65KVA מושתק

עלות דיזל גנרטור מושתק בתפוקה של 65KVA היא בערך 65000 ש"ח תוספת עבוא מנגנו התנעה ע"י שעון שבת כ-2000 ש"ח תוספת עבוא מיכל דלק חיצוני כ- 5000 ש"ח ההחזקה השותפת החודשית לגנרטור כזה היא כ-900 ש"ח לחודש לא כולל הדלק תיצרוכת הדלק היא פונקציה של עומס העבודה שלו. במקרה של בית כנסת יש לזכור כי על הגנרטור להיות מופעל כ חצי שעה לפני כניסת השבת על לחצי שעה עד שעה מזמן גמר התפילה בכל פעם כמו כן יש לזכור כי בחגים העלות שלו עולה ביחס ישר לשעות השימוש. ישנן חברות שמתחזקות גנרטורים כאלה בשכונות החרדיות בבני ברק, בקרית ספר, בירושלים, בצפת,בטבריה ועוד מקומות בהן יש קהילה חרדית שאינה מוכנה לחלל שבת בחשמל של חח"י בגלל שעובדים שם יהודים בשבת טיפשות פנטית מה לעשות

מאגר

New member
מאחר ודובר מגנרטור 60KVA

וגנרטור 65KVA מושתק עולה בסדר גודל של גנרטור 6OKVA לא מושתק עדיף לקבל רזרבה של כמה KVA וליצרוך פחות דלק מאחר לעבוד בתחום הגבולי של הגנרטור ולצרוך יותר דלק. כידוע בגנרטורים תצרוכת הדלק היא פונקציה של עומס הצריכה מהגנרטור

חנוך617

New member
אכן דיברתי על שישים אמפר

בלבד. אנו רוצים גנרטור פרטי לבית הכנסת למרות שיש פה לתושבים ואפשר להתחבר אליו אך כל אמפר עולה 600$ ותשלום חודשי של 5$

binboon

New member
להספקים נמוכים

כמו בית בודד, ניתן לבנות מערכת עם מצברים וממיר, ללא רעש, ללא טיפול, ונותן גיבוי גם למצבים של הפסקת חשמל.

חנוך617

New member
זה יכול להפעיל

מזגן של 5 כח סוס? אנו צריכים למזגן ולתאורה ביחד נראה לי 50 אמפר.

nhezy

New member
גנרטור

לפי התשובות שלך אתה צריך גנרטור של 50A זאת אומרת גנרטור בהספק של עד 12KWH .עדיף גנרטור תלת-פאזי 3*25A ומעלה ,תשאל חשמלאי על ההספק הקיים של תאורה ומזגן בבית הכנסת.לפי זה אפשר להחליט על הספק הגנרטור עם רזרבה של 15% .

למעלה