ג'נרי

C T S

New member
ג'נרי

סליחה שאני מציק לכם עוד פעם :p אבל רציתי לשאול...... אם יש בכלל הבדלים בנגנים האלו הפשוטים של ה 150-250 בחברות !?

weird dust

New member
כן יש הבדל

טופ זה יותר טוב מהשאר. למרות שזה אותו נגן ואותו דבר שלא שווה הרבה, עדיין טופ יותר שוווה בגלל האחריות והעברית.

weird dust

New member
טופ זה יבואן

ארגרוטק זה החברה הראשית שעושה את כולם ואני מאוד לא ממליץ על זה.

weird dust

New member
היבואנית הרשמית ../images/Emo6.gif

לא סתם יבואנית כמו של כולם.

C T S

New member
אז בכל זאת..

אני מבין על סוג הנגנים האלה לא תוציא מילה טובה . בכל זאת?

weird dust

New member
צידוק?

ככה: הגן משמש כאול אין וואן מכיל עד 300 שירים, זול בטירוף, לכולם יש ואם יש לכולם אז... הישראלי לא פראייר ויש כתבה שתומכת בזה בוואי נט, הבעיה ששם מדברים על השוק האמריקאי ולוואי נט מחשבים אין מושג מגרוש (לא שלי יש אבל...). בכל מיקרה, אני באמת ממליץ על זה של טופ לעומת שאר החברות הללו. אני גם ממליץ לוודא שיש רדיו פנימי ושיהיה בהצלחה. ויש אנשים שזה מה שמתאים להם ואני חושב שזה לא רע בכלל השאלה למי.

C T S

New member
סבבה..

אם זה משהו שאני הולך לחרוש איתו כל היום אז הייתי שם עליו איזה 600 שקל. אבל אני רוצה משהו פשוט שנוח להסתדר איתו. תודה על העזרה.

weird dust

New member
גם הנגנים ב600 שקל פשוטים להפעלה

ועמידים יותר ונשמעים טוב יותר, המחיר לא אומר שהוא יותר מסובך.

weird dust

New member
אני יתן דוגמה ממקום אחר

איש קונה אוטו, ניקח נגיד את השכן שלי. הוא קנה פיאט אונו שנת 91 עם מנוע נחמד וחלונות חשמל. יפה יפה אבל הוא לא שם לב שחצי מהאוטו מחובר בברגים, והצבע גמור, חלק אכול ע"י חלודה ויש צורך בתיקון דחוף. זה עלה לו כרגע יותר לתקן או יעלה לו לתקן במקום לקנות אז יותר טוב. הרעיון שהוא לא שם לב ולא חשב מספיק וכרגע הוא גם לא ממש יכול למכור כי אף אחד לא יקנה את האוטו ממנו. לפעמים שטיקים טריקים ושאר דברים שמנסים לחסוך עולים ביוקר, אני מקווה שבמקרה שלך אני יטעה.

C T S

New member
הבנתי מה עומד מאחורי הרעיון

כל עוד יהיו לי דולרים חופשי בכיס אני לא אהסס להוציא ככה כסף אבל מעל 350 בוא נגיד זה נראה לי יותר מידי ייקר לנגן, בעוד שבמקומות אחר בעולם זה הרבה יותר זול כמו בארה"ב. וד"א מי שקונה אונו ובכלל אוטו אירופאי מכניס את עצמו לבעיה רצינית :p

weird dust

New member
אני דווקא אוהב את ה205 שלי

וזה לא ממש בעיה, אוטו מצויין. במיוחד עם החלון חשמל המיוחד שהתקנתי (כן, ככה זה - קיבלתי רק אחד במתנה ולשני אין לי כסף
). בכל מיקרה לפעמים שווה להשקיע קצת בהתחלה ולא להשקיע יותר באמצע ובסוף. וכמו שכתוב בהרבה ראיונות: - ממליץ לסיים את הדיון. - מאחל לאיש בהצלחה.

למעלה