ג'סטין בוגד בקמרון!!!!

jt fan

New member
ג'סטין בוגד בקמרון!!!!

חחחחחח קראתי שג'סטין עוד פעם בוגד בקמרון עם איזה מכוערתתתתתתתתתת ישששששש אין מאושרת ממני

LISA AND JUSTIN

New member
למה את מאושרת???

אם זה נכון<ולא נראה לי שזה נכון> אז מסתבר שג'סטין הוא בן אדם מאוד בוגדני..וזה מעיד על אישיות..לא הכי טובה

RJlake

New member
נכון אם הוא באמת בגד בה כנראה שנאמן

הוא לא. אבל ממש לא נראה לי שזה נכון כי רשמו אלף פעם שהוא בגד בה אבל עובדה שהם עדיין ביחד העיתונים סתם מבלפים וממציאים דברים כדי שאנשים יקנו את העיתונים ויאמינו לסיפורים מומצאים זה מה שנקרא חבריי רכילות! אבל אני חייבית לציין שאם הוא כבר יוצא עם מישהי(ולצערי היא לא אני) שלפחות ייצא עם מישהי בגילו או קצת יותר גדולה ממנו אבל היא בת 31 כאילו לא הגזמנו!!!!!! והיא גם לא כול כך יפה היא נראית כמו ברווז שמסתכלים עליה מקרוב! ויש לה צחוק מעצבן!!! אבל טוב אם הוא מאושר וזה הכי חשוב אז מה אפשר לעשות... :( :( :(

justin love

New member
צודקות מאה אחוז...

שוב זה עיתונים אם זה באמת היה קורה היא כבר לא הייתה איתו ממזמן ואתם יותר מכולם אמורות לדעת שג'סטין הוא לא בנאדם בוגדני...

וובדיס

New member
תגובה לג'סטין בוגד בקמרון

גם אני לא אהבתי שג'סטין היה עם קמרון עם ג'סטין לא איתי אז עדיף שיהיה עם ברטני

alonra1

New member
../images/Emo32.gif הייתי חייבת!!!!!!!!!!!!

המורדים באים מחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיףףףףףףףףף ואני לא מעריצה גדולה שלהם.. אבל..פליפה!!! כוסון@!!! בנחמין!!! כוסון!!!!! ררררררררררר

jt fan

New member
כי אני מאוד שונאת את קמרון..טוב שלא

הגזמתן קצת לא?? בנאדם בוגד אז הוא ישר בוגדני ו....... אתןמגזימות!!! בסה"כ פיתוי מהצד אם אתן חושבות אחרת אז בסדר!

למעלה