ג'סטין ב-TRL חיפשתי בכל האתרים של ג'סטין שאני מכירה ובסוף מצאתי תהנו
° °AmandA° New member 1/11/03 #1 ג'סטין ב-TRL../images/Emo70.gif חיפשתי בכל האתרים של ג'סטין שאני מכירה ובסוף מצאתי תהנו
R raph jermy New member 3/11/03 #6 אני לא מצליח להוריד!!! זה פותח לי איזה אתר בספרדית או משהו כזה... אין לי מושג מה לעשות ואני רוצה לראות את זה!! מישהי יכולה לשלוח לי את זה באי מייל.??? PLZ
אני לא מצליח להוריד!!! זה פותח לי איזה אתר בספרדית או משהו כזה... אין לי מושג מה לעשות ואני רוצה לראות את זה!! מישהי יכולה לשלוח לי את זה באי מייל.??? PLZ
° °AmandA° New member 3/11/03 #7 כנס... רשמתי למעלה... כדי להוריד את זה צריך לילחוץ מקש ימני על הקישורים ואז save target as
R raph jermy New member 3/11/03 #9 זה לא מצליח לי....../images/Emo2.gif את יכולה לשלוח לי את זה באימייל? [email protected] תודה רבה מואאאאה
זה לא מצליח לי....../images/Emo2.gif את יכולה לשלוח לי את זה באימייל? [email protected] תודה רבה מואאאאה
° °AmandA° New member 3/11/03 #10 תראה כבר מחר ב-MTV.... ואני לא יכולה לישלוח לך כי זה המון חלקים....
° °AmandA° New member 3/11/03 #8 ../images/Emo41.gifהודעה חשובה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif התוכנית שג'סטין מתארח ב-TRL תשודר מחר ב-MTV בשעה 18:00 לא לפספס
../images/Emo41.gifהודעה חשובה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif התוכנית שג'סטין מתארח ב-TRL תשודר מחר ב-MTV בשעה 18:00 לא לפספס
J justin love New member 3/11/03 #11 כן לכל מי שראה היום trl אז ג'סטין יהיה שם מחר בשעה 6!!!!!!לא לשכוח!!!!!! (איזה חמוד דמיאן המנחה שם) ג'סטטטטטיייןןןן .. אהה...וגילינו למה השיר im lovin it השיר הזה הוא בעצם פרסומת למקדונלדס בטוח במאה אחוז היום אמרו ב טי אר אל..
כן לכל מי שראה היום trl אז ג'סטין יהיה שם מחר בשעה 6!!!!!!לא לשכוח!!!!!! (איזה חמוד דמיאן המנחה שם) ג'סטטטטטיייןןןן .. אהה...וגילינו למה השיר im lovin it השיר הזה הוא בעצם פרסומת למקדונלדס בטוח במאה אחוז היום אמרו ב טי אר אל..
° °AmandA° New member 3/11/03 #12 נכון../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif איזה חמוד דמיאן../images/Emo70.gif ומחר איזה קטעים יהיו עם ג'סטין.... הוא יראיין את מנדי מור אז הוא ישאל אותה "איזה גבר היית רוצה ליראות עירום? חוץ ממני כמובן..." משהו כזה... ועוד כמה שאלות...
נכון../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif איזה חמוד דמיאן../images/Emo70.gif ומחר איזה קטעים יהיו עם ג'סטין.... הוא יראיין את מנדי מור אז הוא ישאל אותה "איזה גבר היית רוצה ליראות עירום? חוץ ממני כמובן..." משהו כזה... ועוד כמה שאלות...
M MiSsY 100 New member 3/11/03 #13 מה???????? עד עכשיו לא ידעתם? חשבתי כל הזמן שאתם יודעים אני ממזמן יודעת את זה וראיתי גם את הפרסומת באנגלית ובעוד שפה באם טי וי......
מה???????? עד עכשיו לא ידעתם? חשבתי כל הזמן שאתם יודעים אני ממזמן יודעת את זה וראיתי גם את הפרסומת באנגלית ובעוד שפה באם טי וי......
J justin love New member 3/11/03 #14 ראית את הפרסומת?? אנחנו כבר שנים שואלים מאיפה השיר הזה אם יצא לג'סטין דיסק חדש וזה משם השיר למה לא אמרת משהו????
ראית את הפרסומת?? אנחנו כבר שנים שואלים מאיפה השיר הזה אם יצא לג'סטין דיסק חדש וזה משם השיר למה לא אמרת משהו????
R raph jermy New member 3/11/03 #16 האם אתם תהיו פה כש... ישודר הטקס??? והיה ואני לא אוכל לראות את הטקס הייתי רוצה לקבל עידכונים חיים. תודה
האם אתם תהיו פה כש... ישודר הטקס??? והיה ואני לא אוכל לראות את הטקס הייתי רוצה לקבל עידכונים חיים. תודה