ג'סטין זכה ב2 פרסים בגראמי!!!!

MrJTsGirl

New member
ג'סטין זכה ב2 פרסים בגראמי!!!!

אההההההההההההההההההה טוב שאני לא הבן אדם הכי מאושר בעולם!!!! לא ראיתי את זה (ראיתי את של שנה שעברה שכל אן סינק הופיעו) אבל בבוקר אבא שלי פתאום צורח מהסלון "בואי מהר ג'סטין זכה בגראמי!" ואני רצה לסלון ורואה אותו מקבל 2 פרסים :) איזה כיייף אני ממש ממש ממש שמחה בשבילו. אתם יודעים אבל שזה די מבשר את הסוף הבטוח של אן סינק. כאילו, הוא זכה בגראמי, ועוד על זמר השנה. אין יותר טוב מזה בשבילו! הנה תמונה, איזה חרא הוא לפחות שיתגלח זה טקס כל כך חשוב... חחח... (אני לא מצליחה לשים את התמונה הנה קישור, לא בטוחה שהוא עובד: http://us.news2.yimg.com/us.yimg.com/p/ap/20040209/capt.las26102090506.grammy_awards_las261.jpg

justin love

New member
ייייייייייייייאאאאאא עכשיו ראיתי את

הגראמי בסטאר וורלד איזה יופי 2 זכיותתתתתתתת אני מתההה איזה מאמי.....!!!!! ואיזה הופעות יפות היו לו אחד הוא שר יחד עם מישהו את סניוריטה והוא גם שר גם where is the love איזה יפפפפפפפפפפפההההה...אני מתההה... איזה מאמי... חולה עליו... מזל טוב לג'סטין על הזכיותתתת!!!!

LISA AND JUSTIN

New member
יווווווווו

אני חייבת לראותא את זההההה כפרה שליי ג'סטין!!! חולה עליווווווווווווווווו מתי אפשר לראות את זה??הכי מהרררררררר.???

jenngirl

New member
זה נראה כאילו יש לו "חבילה"../images/Emo82.gif

שם

מזל טוב לג'סטיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

גו ג'סטין גו ג'סטין גו ג'סטין גו ג'סטין גו ג'סטין גו ג'סטין גו ג'סטין גו ג'סטין גו ג'סטין גו ג'סטין גו ג'סטין גו ג'סטין גו ג'סטין גו ג'סטין גו ג'סטין גו ג'סטין גו ג'סטין גו ג'סטין גו ג'סטין גו ג'סטין וואוווווווווווווו

למעלה