ג'סטין טימברלייק זורק על מעריצים חפצים מהחדר

LookAfterYou

New member
ג'סטין טימברלייק זורק על מעריצים חפצים מהחדר

שלו במלון,מקלל אותם וגם יורק על אחד מהם אם זה לא מספיק.הנה הכתבה ומסתבר שיש גם תמונות של זה וקטעי וידאו אבל אני לא יודעת איפה.גועל נפש של התנהגות. http://www.mirror.co.uk/showbiz/3am/2007/06/26/justin-s-ugly-spat-89520-19355997/

tsofa

New member
אולי הם עשו לו משו?!

וראית את הוידאו? ג'סטין הוא הבנאדם הכי חמוד בעולםם והוא בחיים לא יעשה את זה סתם

LookAfterYou

New member
כן הם ביקשו חתימה והוא לא הסכים לתת

אז אחד מהם קרא לו פרצוף תחת.ג'סטין הבוגר השיב בתגובה "אני פרצוף תחת? לך תזיין את עצמך".אחרי זה הוא הלך למלון שלו,התחיל לזרוק עליהם דברים (כדורי פינגפונג,פירות ועוד) וגם ירק על אחד מהם. תסלחי לי,אבל שום קללה בעולם לא מצדיקה התנהגות כזו והוא בן אדם בוגר שפשוט היה צריך להתעלם,כאילו שזו הפעם הראשונה והאחרונה שמישהו יקרא לו ככה. אמרתי שלא ראיתי את הוידאו ואת התמונות אבל הם מסתובבים ברשת,תחפשי.חמוד?לא חמוד הוא ממש לא (וזו גם לא הפעם הראשונה שהוא עושה דבר כזה למעריצים).

tsofa

New member
אם לא ראית וידאו אז איך את יכולה לומר שזה

נכון?! למה חסרים אנשים שמפיצים שמועות ורכילויותת ואהבתי מה שג'סטין חיי עשהה לוו חח אם הוא לא היה עושה לא את זה אני הייתי עושה לוו אולי זה לא מוצדק מה שהוא עשה אבל ג'סטין לא פראייר!

LookAfterYou

New member
חח מספיק אנשים אחרים ראו את הוידאו והתמונות

יש אלפי עדים והנער הזה גם ככל הנראה מגיש נגדו תביעה. לא ניסיתי אפילו לחפש את הוידאו כי ג'סטין לא עד כדי כך מעניין אותי פשוט חשבתי שבתור מעריצים כדי שתדעו איך הוא מתנהג למעריצים שלו. את רוצה את מוזמנת להיכנס לאחד מהאתרים הגדולים שלו ולבקש את הוידאו. יש הבדל בין לצאת פראייר לבין להתנהג כמו בן אדם ברברי שכגרע יצא מגן חיות.אני לא בטוחה שהיית מתנהגת ככה אם את היית זו שחטפה את היריקה,הקללות והפירות בפנים.

זה לא כל כך נכון.................

הנער אותו ג'סטין קילל, רוצה להגיש תביעה, הוא התחיל וקילל אותו פרצוף תחת, נכון? וג'סטין ענה לו אתה פרצוף תחת לך תזדיין. אז ככה שהם שווים כל אחד קרא לשני פרצוף תחת. נכון, זה לא התנהגות של אדם, הוא באמת יצא פה ברברי, והוא יודע שיש לו מעריצים וזה יבוא לו בחשבון. אני מאוד מקווה שהוא לא ימשיך בהתנהגות הזו שלו, ככה הוא רק יאבד מעריצים, וחבל. ג'סטין, יש לך אחלה מוזיקה!!, תמשיך להיות אחלה אדם! רק בבקשה בלי בעיות!!!!1111

ליזי36

New member
את הדעות שלך את יכולה לשמור לעצמך אוקיי ?@?!!

אז ככה ... ג'סטין הוא כן הבן אדם הכי חמוד בעולם ... וכמו כל בן אדם גם הוא עושה שטויות וטעויות... ומעריץ שקורא למפורסם שלו פרצוף תחת הוא לא מעריץ ... סורי ...וג'סטין לא היה חייב בכלל לתת לו חתימה .. הלוו ??!?!?!!? גם לו יש חיים אישיים ופרטיים... אז את הדעות שלך תשמרי לעצמך אוקיי ?? ואת לא צריכה להחפיש את השם של ג'סטין ... ובמיחד לא בפורום שלו !!!

בוואנהה בובייקקק...

אני יכולה להגיד מה שבאאא לייי!!! זכותי להביע מה שאני חושבת!! גם אם לא בא לך לשמוע או כן!!! תרגעי את כווולה כמה זמן פה!!!!11111@#$^ אני מתה על ג'סטין!! וגם אם הוא עושה דברים לא טובים !!!1 ובמקרה הזה הוא לא היה בסדר!! בעעעעייייי

ליזי36

New member
סורי...

סורי מאמי.. התכוונתי לשלוח את התגובה הזאת לזאת שרשמה את מקור התגובה .. סורי שזה נשלח אליי ... נכון אני חדשה ... ולכן אני לא בדיוק יודעת להשתמש בתפוז ... אז שוב סליחה...

למעלה