ג'סטין טימברלייק

galtom1

New member
ג'סטין טימברלייק

מכירות יחלו ביום רביעי
כשבעצם למועדון המעריצים ומחזיקי מסטרקארד תינתן אופציה לקניה כבר מחר/שלישי

וכמובן ניתן לקנות ישירות באתר הישראלי של ג'סטין

אז שאלות-

איך נרשמים למועדון המעריצים?
ומהו האתר הישראלי של ג'סטין?

RTur

New member
לא אתר ישראלי, האתר הרשמי שלו

זה האתר:
http://justintimberlake.com/

בתוך האתר יש "Join The TN Kids!", זה המועדון מעריצים (יוביל לאתר נפרד). כל הרכישה המוקדמת מתרחשת באתר מועדון המעריצים, לא באתר הרשמי עצמו. באתר הרשמי עצמו יהיה קישור רק למכירה הכוללת של יום רביעי, לא למוקדמת אז לא להתבלבל.
קצת לפני שתיפתח הרשימה, אמור להתפרסם הקוד שאיתו אפשר להזמין בהזמנה המוקדמת. בשביל לראות את הקוד, צריך ללחוץ על הכינוי שלך באתר המועדון (זה יהיה בצד ימין למעלה אחרי שנרשמים) ואז בתפריט שייפתח יש קטגוריית Promo Codes. לשים לב שמשתמשים בקוד הנכון כי לכל יבשת ואפילו הופעות ספציפיות יש קוד שונה (כתוב ליד לאיזו הופעה כל קוד מתאים).
כשהקוד יתפרסם, תעברי לעמוד ה-Events באתר המועדון ותמצאי את ההופעה של ישראל ברשימת ההופעות ושם נכנסים ל-Presale ומזמינים בעזרת הקוד. חשוב גם לציין שצריך כרטיס אשראי בינלאומי בשביל להזמין שם.

נכון לעכשיו ההופעה של ישראל עדיין לא עודכנה באתר שלו ועדיין לא מופיעה גם במועדון המעריצים. זה כנראה יתעדכן יותר מאוחר במהלך היום, יכול להיות גם שיישלח אלייך מייל שיפרט מתי מתחילה בכלל המכירה המוקדמת אבל אל תסמכי על זה. ממליץ להיכנס כל כמה זמן לאתר מועדון המעריצים ולבדוק אם יש כבר קוד ו/או אם ההופעה כבר נוספה בעמוד הEvents ואז גם יהיה שם מידע באיזו שעה בדיוק המכירה המוקדמת תיפתח.

spiceupmylife1

New member
אברר מה המחירים בדיוק קודם

לדשא ולמושבים הרחוקים

בטח עוד שבועיים כזה אזמין ...

מה אתה אומר על הדשא ? לקחת סיכון? יש לי טראומה מהוופעה של מדונה שלא ראיתי הרבה
( כי אני נמוכה) :)

ערן1987

New member
הגובה זה באמת בעייתי חח

אני גם לא גבוה במיוחד אבל ברגע שאני מתמקם בפארק אני אזוז קצת אם צריך במקרה ואנשים יפריעו לי, כמו שהיה אצל ריהאנה - פשוט זזתי כמה מטרים שמאלה והסתדרתי.

spiceupmylife1

New member
כן זו התוכנית :)

אהעע איזה התרגשות!!!

בחיי אני מתרגשת כמעט כמו לפני ההופעה של בריטני :)

ערן1987

New member
כמעט..

danas83

New member
כמה כבר יהיה הוזלה?

נגיד לגולדן רינג כמה כבר יכול המחיר לרדת ומתי? שעה לפני ההופעה? זה יכול להיות לקיחת סיכון גדול לא?

ערן1987

New member
אני לא חושב שבד"כ יש הנחות לגולדן רינג

אצל ריהאנה הייתה הנחה של כמעט 100 ש"ל ב"בהצדעה" שזה מאוד משמעותי! צריך לחכות ולראות, הרי לא יימכרו 50 אלף כרטיסים ביומיים

CrazyBoi

New member
כן בישראל

בחיים לא יהיה סולדאאוט ביומיים

כן עכשיו התקשרתי והם אמרו שאין אפשרות לחלק
אצטרך לחכות קצת למשכורת הבאה לקנות את הגולדן שלי :(

ערן1987

New member
האמת, זה לא הכי נכון

כשלאונרד כהן הופיע בארץ לפני כמה שנים באיצטדיון ר"ג (מול כ-45 אלף איש, אותה כמות של אנשים שיכולים להיכנס לפארק הירקון - רק שזה מופע ישיבה, אבל כאן זה מוצדק) כל הכרטיסים להופעה שלו נמכרו תוך פחות מיום!

אז כן, זה אפשרי. נדיר מאוד, אבל אפשרי - אני פשוט לא רואה את ג'סטין סולד אאוט כ"כ מהר.

ובאסה שאי אפשר לחלק את זה

ערן1987

New member
בדשא, אני לא חושב שנותנים הנחות לגולדן/VIP

וכאמור הייתה הנחה לחברי "בהצדעה", אולי היו הנחות במקומות נוספים אבל אני לא ראיתי כאלה

למעלה