ג'סטין יקר....

siven16

New member
ג'סטין יקר....

אולי תפסיק לצאת נגד היהדות? בתור וויקאנית שלומדת בבית ספר דתי(אני לא יודעת למה אני שם) יש לי קטע עמוק עם היהדות ואני מאוד אשמח אם תפסיק לרדת בפרשות השבוע שלך נגד האל (שלהם ושלנו במידה מסוימת) וחוץ מזה, אתה לא מקריא את הפרשה הנכונה... ממני, הילדה שיש לה 100 בתנ"ך וחולה על המקצוע הזה הילדה ששונאת מישנה ודינים אבל חושבת שאין לי ברירה לעשות את זה נ.ב. בן כמה אתה ג'סטין? בברכת אור ואושר...

Justin Angel

New member
סיוון.

אני לא מטיף נגד היהדות, אני מציג את התנ"ך כלשונו. אם הייתה טעות בציטוט או בהתייחסות - אפשר לתקן אותי, אני עדיין לא הוכתרתי כ"לא יכול לשגות" (דגש על "כרגע" ו-"באופן רשמי"). אני אתייחס עכשיו שוב בפרט לקטע על העמלקים, אני אגנה, אצחק על, אציק, אטריד ואקלל עד ימח הכותב שמטיף לרצח תינוקות. אם למישהו יש בעיה אם זה הוא יודע לאיפה הוא יכול לדחוף אותה. הפרשות שלי מציגות מה שידוע בחוגים אגנוסטים כ´ציטטות מרושעות מהתנ"ך´ - ושוב, בהנחה שלא טעיתי וכן ייצגתי נאמנה את רוח הכתוב (גם אם זה לא לרוח הקורא) אז מצידי אין שום בעיה וזאת רק התבכיינות של אנשים שמסרבים לראות את התנ"ך כספר המטיף לשנאה, רצח מאורגן, רצח עם, אונס, שוד וביזה ועוד אין ספור מאורעות סימפטיים כאלה. וגם לי יש 100 רשום בתעודת התיכון בתנ"ך אז לא הייתי מתרגש מזה יותר מדי. כמו שמישהו גדול פעם אמר "החוכמה היא לא ללמוד משהו כדי להבין אותו, אלא ללמוד אותו כדי לסתור אותו בצורה איכותית". ונכון, פרשת השבוע של השבוע התייחסה לשמואל א´ ולא שמואל ב´, טעות של דיסלקט, תתמודדו :)

siven16

New member
סיון זה עם וו אחת!!!

ואולי תרשום באמת את הפרשה הנכונה של השבוע?

Cath

New member
באופן כללי...

אני לא חושב ברמת העיקרון תהיה לי בעיה מוסרית וסנטימנטלית אם משהו יתחיל "לצאת" על דרואידיזם... כל עוד שזה מבוסס. לטענה של ג'סטין ישנו ביסוס, חוץ מזה זה מצחיק:) ולמרות שזהו פורום המתעסק ב"דת" באופן כללי, לדעתי לפחות זה מיותר לשמור כאן על "פרות קדושות" ו"קטעים עמוקים". אותה "יראת קודש" מיותרת היא שמונעת מהאנשים להסתכל באופן הגיוני ומאוזן על דברים, וגורמת לעיוורון שכלי. התנ"ך הוא ספר מעניין אחרי הכל, לעיון ומציאת הפרדוקסים.

למעלה