ג'סיקה, אולי "נרים את הכפפה" ונארגן

אנגלה3

New member
ג'סיקה, אולי "נרים את הכפפה" ונארגן

מפגש, מזמן לא היה, ואין כמו הקיץ למפגשים נעימים

פרלמנים

New member
אני אשמח מותק,אבל דרושה התחשבות במיקום../images/Emo45.gif

אפשר למצוא תאריך נוח לכולם, רצוי אחרי תחילת החופש הגדול, בד"כ אנשים פנויים יותר. אני הייתי מעדיפה להזמין את כולם אלינו אבל נראה לי שזה קצת קשה לחלק, דמיינו יום כיף, טיול, פיקניק וכו' אנחנו יכולים לארגן אחלה בילוי...אני באמת מכל הלב מוכנה לארגן אצלנו יופי של מפגש... אם אנחנו באים למרכז הארץ אז הייתי מציעה אולי לכיוון ירושלים? גם אפשר לעשות טיול או להפגש באיזה פארק כיפי. מה יש לך בראש? מה יש לעוד מישהו להציע? ליל מנוחה! ג'סיקה

אנגלה3

New member
ממוש - אצלך בכייף אבל למה להטריח אותך../images/Emo35.gif

יש הרבה אפשרויות לבילוי משותף עם הילדים, אם לכיוון ירושלים אז אפשרי קיבוץ צובה - "קיפצובה" אם לכיוון רחובות - אז יש את בית חלומותי - שם יש גם שילוב של משחקי מים בחוץ בקיץ - ממש נחמד. לגבי הפעילויות - לא בעיה - יש לי ספר שלם עם רעיונות לפעילויות עם ילדים. הבעיה הכי גדולה - או יותר נכון האתגר
- הוא למצוא תאריך שהכי יתאים לכולם, תאריך שכולם פחות או יותר יתכוונו אליו. מה התאריכים שאתם מציעים כאופציה? אנג'לה.

rz1972

New member
הפארק ברעננה ולהזמין אומן ילדים

אפשר להיפגש בפאר ברעננה - מקום מאוד יפה יש בו קצת בעלי חיים לילדים ניתן להזמין הפעלה כלשהי או מתקני גימבורי היות ואני עוסקת בהפעלות לילדים אני יכולה להמליץ ולדאוג למחיר נמוך היתרון שרעננה נמצאת באמצע ומתאימה לבאים מצפון ומדרום ביי שרית

אירנה ק

New member
לגבי המפגש

אני מתה להיפגש
אני ובעלי בחופש ב 15, 16,17,18 באוגוסט. כשבעלי נוהג לא משנה לי לאן צריך להגיע אפילו לאילת כי אני לא אוהבת לנהוג

חדוה7

New member
ימי שישי

אומנם אבא של נועה לא בארץ בחודש הקרוב אבל אנחנו יכולות לבוא בימי שישי

פרלמנים

New member
הרעיון של rz מצויין, בעניין הפעלה

לבי הפעלה-אולי זה רעיון טוב, אם זה במחיר סביר אז זה ייתן למפגש ערך מוסף. אנחנו מסכימים לגבי זה שרעננה היא באמצע הדרך... אוף, זה רחוק לנו כל כך... מצחיק שגרנו שם לפני פחות מחודש
בכל מקרה עד אוגוסט יש המון זמן, אירנה לא תוכלו לפני זה? ימי שישי בבוקר מקובלים על כולם? נשיקות
ג'סיקה

אירנה ק

New member
ביולי אולי אוכל ביום שישי

אני גננת ובסוף יוני יש מסיבה יאאפשר להיעדר מהגן

yerez678

New member
בשבילנו רעננה זה נהדר

נשמח להגיע ולהכיר את כולכם...

yerez678

New member
אני כל יום חורשת את הפארק. דרך אגב,

יש כאן עוד קלאברים מרעננה? וחוץ מזה ג'סיקה תנסי להוציא את שני אלו, משאבה, ציוד נלווה וכו' למקום רחוק...

פרלמנים

New member
../images/Emo13.gifאין עוד מרעננה...

ממש כיף בפארק, שמחה שזה קרוב לכם! לדעתי לכם יש את הכי פיצפונים אז ההתחשבות מתבקשת ממש

ליבי א

New member
לדעתי כדאי להפגש לפני הקיץ הגדול

יהיה מאוד חם ועכשיו עוד יחסית נעים במיוחד בשעות אחה"צ או הבוקר. מה מדעתכם?

אנגלה3

New member
מה אתם אומרים על יום שישי 22.6.07?

נתארגן למפגש בוקר (אין פקקים לרעננה ביום שישי בשעות הבוקר

פרלמנים

New member
../images/Emo191.gifאני מצטערת, אסף יהיה במילואים

מ 20.6.07 עד סוף יוני... (כן, כל הזמן הוא במילואים
, בקצב הזה לא יהיה לנו עוד ילד בקרוב...
) אז לנו לא נוח. עדיף יולי... סליחה, נשיקות

למעלה