ג'סיקה מתנצלת

ג'סיקה מתנצלת

Hey guys. M & I are super bummed right now. I appreciate you guys worrying so much about health, but everyone is perfectly fine. Basically, we'd only sold half of the 2100 seats, but that wasn't enough for the promoter. We would've played for 10 people, but it was completely beyond our control. I hope this doesn't discourage anyone from coming to future shows, and my deepest apologies to those of you who had tickets to this show. I hope Michelle and I can find a way to make it up to you in the near future. Best

OrdinaryDay

New member
אהבתי את העובדה שהיא מתקשרת כך

עם מעריצים. אני מקווה שבהמשך ההצלחה לא תעלה לה לראש והיא תפיסק לעשות זאת

Thanos

New member
../images/Emo45.gif

למרות שזה לא מעודד במיוחד לגבי הופעות בישראל...

Shibby Master

New member
וואו...

מעניין למה נמכרו כ"כ מעט כרטיסים להופעה ההיא.. חשבתי שהמעריצים של מישל לא יאכזבו, הייתי בטוחה שהולך לה די טוב עכשיו. מענין אם זה קשור לעובדה שהיא במסגרת חצי להקה ולא קריירת סולו. משבר זמני? מה דעתכם?

paper pieces

New member
../images/Emo10.gif

מוזר שהן מכרו כ"כ מעט.... אולי זה במקום נידח? או אולי בגלל שהן עוד לא הכי מוכרות בתור הרכב? אני מסכימה עם שרה, זה יפה שהיא מתקשרת ככה עם המעריצים ושהיא אומרת שהן היו מופיעות אפילו בשביל 10 אנשים... אכפת להן מהמעריצים :) ליאור, בקשר להופעה... לישראל רק בחלומות שלנו הן יגיעו חחח אבל אולי הן מופיעות באירופה וניסע כל הפורום באיזה חופש!!... זה צריך להיות הדבר הכי כיף...!!! חחח אני סתם הוזה בקול רם...

josie9

New member
אהה..... קול...... לא ידעתי...

יש כאן גם עוד משהו עם היומהולדת שלי... (5.8)

josie9

New member
אהה..... קול...... לא ידעתי...

יש כאן גם עוד משהו עם היומהולדת שלי... (5.8)

Thanos

New member
כן אבל עדיין

לא נראה לי שאם הן/כל-אחת-בנפרד אי פעם יגיעו לישראל יבואו יותר מ1050 אנשים להופעה... ככה שזה בכלל לא מעודד. טוב נו כשאני אהיה בארה"ב נלך לראות אותן

paper pieces

New member
יייאאאא

*מקנאה* אני מתה להיות בהופעה של מישללל!! :( נסתפק בחתימה בינתיים... חחח
->

Thanos

New member
אין במה לקנא

אין לי כרטיסים או משהו, אני מדבר בתיאוריה

למעלה