כ כפית קסמים New member 26/7/07 #2 אהמאהמ אז ככה ג'סי נסע לחופשה בבהאמס. that bitch! בקיצור-he hooked up with 2 girls-נו לא ידעתי איך לכתוב בעברית-sue me! התמונות ולילה טובD:
אהמאהמ אז ככה ג'סי נסע לחופשה בבהאמס. that bitch! בקיצור-he hooked up with 2 girls-נו לא ידעתי איך לכתוב בעברית-sue me! התמונות ולילה טובD:
D darklighter New member 28/7/07 #7 הוא ממש התכער בזמן האחרון../images/Emo70.gif../images/Emo190.gif מה נסגר? טוב לכל אחד יש לפעמים תמונות לא מחמיאות...
הוא ממש התכער בזמן האחרון../images/Emo70.gif../images/Emo190.gif מה נסגר? טוב לכל אחד יש לפעמים תמונות לא מחמיאות...
C Charmed Or New member 28/7/07 #8 הוא תמיד היה מכוער.../images/Emo112.gif עדי, פרק 22 זה SN זה כזה שולטטטטטטטטטטטטטט #%#@%^#$^#$^$#^#^ כאילו, לא האמנתי שיכול להיות דבר כל כך מגניב בחיים שלי!
הוא תמיד היה מכוער.../images/Emo112.gif עדי, פרק 22 זה SN זה כזה שולטטטטטטטטטטטטטט #%#@%^#$^#$^$#^#^ כאילו, לא האמנתי שיכול להיות דבר כל כך מגניב בחיים שלי!
E Ethan Dark Warrior New member 28/7/07 #9 לא התבלבלת בפורום../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif http://forums.tapuz.co.il/SuperNatural ד"ש לפאקצות
לא התבלבלת בפורום../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif http://forums.tapuz.co.il/SuperNatural ד"ש לפאקצות
E Ethan Dark Warrior New member 28/7/07 #11 תודה../images/Emo9.gif חזרה לדנדושיות ולמאוהבות בסטייל...
C Charmed Or New member 28/7/07 #12 לא הן מסרו את הד"ש../images/Emo112.gif לא הבנת את השנינות הנפלאה שלי
E Ethan Dark Warrior New member 28/7/07 #13 אז כנראה שמשיחות עם שרית לא תיהני... היא מקלקלת בדיחות סדרתית...
E Ethan Dark Warrior New member 28/7/07 #15 אוקיי... אבל ככה היא../images/Emo6.gif אגב מה עם פורום תשוקות מודיע הוא גם יכול להאדים תפורום.
C Charmed Or New member 28/7/07 #16 אם תההי נחמד הוא יקפוץ לבקר ../images/Emo98.gif../images/Emo112.gif
E Ethan Dark Warrior New member 28/7/07 #17 ואם תהיי נחמדה, לא תחסמי מהפורום../images/Emo11.gif../images/Emo112.gif איך אני חולה על איומי סרק
C Charmed Or New member 28/7/07 #18 הופה, מישהו כאן חש../images/Emo112.gif תקשיב, זה מה זה עושה לי את זה אז אתה רוצה ביקור מצד פת"מ?
E Ethan Dark Warrior New member 28/7/07 #19 קדימה... תעשי לקיי הפתעה... היא לא אוהבת להתעורר ב8 בבוקר ושמשעמם לה...
C Charmed Or New member 28/7/07 #20 בטח, אני אעשה ל"קיי" הפתעה ":../images/Emo112.gif שמענו עלייך, אדון מת שאני אכתוב עם פת"מ בפורום. [עקרנוית אני לא זוכרת את הסיסמה אז אני מנסה להתחמק בינתיים, אבל תזרום עם זה]
בטח, אני אעשה ל"קיי" הפתעה ":../images/Emo112.gif שמענו עלייך, אדון מת שאני אכתוב עם פת"מ בפורום. [עקרנוית אני לא זוכרת את הסיסמה אז אני מנסה להתחמק בינתיים, אבל תזרום עם זה]