ג'סי כתב משהו על ישראל והפלשתינאים בבלוג שלו

ג'סי כתב משהו על ישראל והפלשתינאים בבלוג שלו

הוא נמנע מלומר משהו פוליטי, אבל בכל זאת בחרתי להגיב שם, כי אם ריצ'רד נושף לו באוזן, אני לא אסייע לכך, אתם מוזמנים לראות. http://j-quiz.blogspot.com/ חסר לו שלא יקרוץ לי יותר בהופעות :-\ (חסר לריצ'רד, זאת אומרת.)

ואגב, מחר יש הפגנה בעד ישראל בלונדון

וממי שמעתי על זה ראשון? אנדרו (מהפודקאסט) שלח לי הזמנה בפייסבוק! והוא בעצמו אולי יגיע, מי היה מאמין?? הייתי בטוחה הוא שמאלני. איזה יופי

גיתית!

אתמול ראיתי כתבה בחדשות בערוץ 2 על המצב הישראלים בבריטניה ובאירופה בכלל, ושכתבו כתובות נאצה בצפון לונדון וכדומה. תשמרי על עצמך!
חח והשגריר הישראלי בלונדון "אל תלכו ברחובות בלבושים בחולצות של גולני או של יחידה 890 בצנחנים", אף אדם נורמלי לא יעשה את זה

כן האמת זה הולך להיות מפחיד ובכלל, אם לא יקרה

כלום אני אתפלא... אבל מה לעשות, הם לא יכולים גם להפגין נגדנו וגם לגרום לנו לא לצאת מהבתים, נגמר עידן היהודי החלש שמפחד מפוגרום, מצטערת!!

חזרתי עכשיו-איזה נבלות היו שם.. אבל גם

היו איתנו מלא בריטים ממש חמודים (ולא יהודים) שבאו לתמוך, וגם השוטרים (החתיכים
) מסביב תמכו ואמרו לי "שיהיה לכם בהצלחה ותשמרו על עצמכם" וכאלה
אבל היו כמה ערבים שניסו להחטיף מכות וכאלה.. היתה כל כך הרבה משטרה בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה... הם ישר עלו על מי שניסה להחטיף.. והיו כמה בריטים לא מוסלמים שראו שהמוסלמים מתפרעים ואלימים אז הם הלכו הביתה (שזה מעולה שיראו במי הם תומכים!) ומי היו הנבלות? התקשורת! היו כל כך הרבה תמיכה בנו והיה כל כך מחמם את הלב אבל היו איזה 3 מצלמות מעפאנות אפילו לא גדולות ממש וכמה כתבים בודדים- איזה תקשורת מסריחה!

האמת גם פה לא שמעתי על זה בכלל ../images/Emo4.gif

ואצלכם זה עוד כלום, אצלנו באוניבסיטה הולכים כ"כ הרבה מכות שכבר הפסקתי לעקוב... תוך שניה מישהו אומר משהו וישר קופצים עליו מליון ערבים....

justin9

New member
ידיד שלי שנמצא באיזורך גית, אמר לי שיש עוד

הפגנה למען ישראל ביום ראשון הקרוב... זה באמת עצוב שאפחד לא מראה את התמיכה הזו... אנחנו תמיד רואים את הצד הקיצוני שממש מתעב אותנו... אני לא מבינה למה הצד השני צריך תמיד להגיב כל כך באלימות... למרות שבסופו של דבר זה באיזשהו מקום משרת אותנו... אבל שזה יגיע לאוניברסיטה בארץ?? האל ישמור שרי, שמרי על עצמך יקירה!

דיברו על ההפגנה שלכם בחדשות של אתמול בבוקר.

בשעה 7
ובאמת כמו שאמרת- אמרו שהיה מלא משטרה שממולכם הייתה ההפגנה של המוסלמים שנמצאים שם כל יום וכו'..

Pure M

New member
למה לא?

מתי בפעם האחרונה מישהו מבריטלנד ידע לזהות מה זה גולני או צנחנים?

ארוך אה? :-\ תראו, אבל מישהו בשם ג'ון הגיב

לטובתנו! מעניין אם ג'סי ידע למה הוא יוביל
רק שקין לא יפרסמו בלוג בימים הקרובים כי אז הם בטוח יכתבו עלינו משהו

מסכימה עם כל מילה שכתבת בתגובה.

ונכון שהוא נמנע מלומר משהו פוליטי, אבל ברגע שמעלים את הנושא כל היצרים והרגשות פשוט צצים החוצה וקשה פשוט לשתוק. בדיוק היום בא אלינו לכיתה החייל הנח"ל הזה שדומה לריצ'רד (סיפרת לך, לא?) ודיברנו על צה"ל ועל הלחימה בעזה. והוא אמר משהו מאוד נכון- "מלחמה היא פוליטיקה באלימות"- חמאס לא רוצה להגיע למשא ומתן ולאיזה סוג של הסכם, ולישראל לא נותר אלא להגן על עצמה באמצעות לחימה ואין לאף אחד את הזכות לשפוט אותנו. חמאס בכלל רוצה את המלחמה הזאת, היא משרתת את האינטרסים שלו להמשיך ולדכא את הפלסטינים, להמשיך להראות את עצמו כמסכנים

dans girl

New member
../images/Emo185.gifתגובתך צודקת ב-100% אמרת הכל. נשאר רק לקוות שזה יחלחל. ואני אישית בעד שנעשה לריצ'רד סיור בארץ הקודש. כשהקאסמים יפלו עליו ויהיו לו 15 שניות לתפוס מחסה, אני רוצה לראות אותו חי עם זה 8 שנים בלי שזה יזיז לו../images/Emo3.gif. סתם, אבל זה יכול לתת קצת פרספקטיבה../images/Emo3.gif.

M a a y a n K

New member
תגובה יפה!

הגבתי גם אני בשני משפטים קצרצרים כי את כתבת את כל מה שרציתי להגיד ובצורה יפה, רק עיצבנה אותי איזבל עם התגובה הנוראית הזו. אני מקווה מאוד שלא רק חברי קין יראו את התגובה הזו אלא עוד אנשים שמקבלים מהתקשורת העולמית תמונה שקרית של המצב ויוצאים להפגין נגדנו ברחובות.

למעלה