ג'סי סמולט - הסגה

danakama10

New member
ג'סי סמולט - הסגה

תקציר:
1. סמולט מודיע שבאמצע לילה קפוא בשיקגו, שני אנשים לבנים שלבשו כובעים של MAGA אמרו לו דברים גזעניים והומופובים, שמו עליו חבל תליה ושפכו עליו נוזל כלשהו.
2. הדמוקרטים מיד מתנפלים על טראמפ ועל בוחריו.
3. מסתבר שסמולט שילם לשני חברים שלו מניגריה שיפברקו את ההתקפה.
4. ה- DA מחליט בצעד מפתיע לא להמשיך בהליכים נגד סמולט.
5. מתברר שהchief of staff של מישל אובמה היא זו שיזמה את המהלך. עוד מתברר שמישל אובמה וסמולט מיודדים.
6. ראש העיר של שיקאגו מאשים את טראמפ בפשע שביצע סמולט:
...blamed the president for creating a "toxic" and "hate-filled" environment that allowed Smollett to think he could get away with faking a hate crime.
7. סמולט עצמו דורש התנצלות ומבטיח:
I will always continue to fight for the justice, equality, and betterment of marginalized people everywhere.
8. אין מילים. לאן הדמוקרטים מדרדרים את אמריקה? אין דין ואין דיין. אם אתה: שחור, הומו, מוסלמי, אשה, שייך למיעוט כלשהו, או סתם דמוקרט - אתה מורם מעם. אי אפשר לגעת בך. מותר לך לעבור על החוק, מותר לך להגיד hate speach מבלי שתחשוש שמקום העבודה יסלק אותך (כמו מקרי הפרופסורים שקראו לרצוח את טראמפ והם ממשיכים להחזיק במשרות שלהם).
וזה עוד בלי להזכיר את ההכפשות המטופשות כל כך על טראמפ, ושאפילו עכשיו, אין אף דמוקרט שטורח להתנצל בפניו, או בפני כל העם האמריקאי על שבזבזו בצורה פוליטית שכזו כספי ציבור. היחידה שמראה איזשהו סוג של אינטגריטי זו פלוזי, שאומרת שצריך להתקדם הלאה.
וגם מבלי להזכיר את ה- Green New Deal הכל כך מטופש. במקום ללעוג על מנת המשכל של זו שחתומה על ההצעה, הדמוקרטים מחזרים אחריה ועומדים מאחורי התוכנית הזו. נכון שכאשר הם צריכים להצביע על כך, הם לא מצביעים בעד אבל גם לא נגד. הם מצביעים present... אבל זה כמובן גם אשמת הרפובליקאים.
פשוט אסון לראות את הכיוון אליו אמריקה דוהרת בחסות הדמוקרטים.

vinney

Well-known member
נו אז מה? הוא עשיר, מפורסם מטלויזיה, למה שיקרה לו משהו?

בדיוק כמו טראמפ.
&nbsp
ברור לכל מי שיש לו עיניים ואוזניים שטראמפ פושע. אז מה? בא תובע רפובקליני ואמר ״לי לא נראה כך, מה תעשו לי״. מה תעשי לו?
&nbsp
למה את מתנפלת דווקא על סמולט? רק כי הוא שחור והומו? הוא עשיר ומפורסם בדיוק כמו טראמפ, באיזו זכות את מתייחסת אליו אחרת?

JimmyGee

New member
What is wrong with you Danakama?

The idiot filed (allegedly) a false police report.
He should be punished the same as any other idiot filing a false police report.
Why is it a Democrats problem?
And why is Trum the f***ing President cares about something as stupid as that?

Illegal Drugs, rape, murder, terrorists are all gone so that now the most powerful person in the world needs to occupy himself with an idiot filing a false police report?
What is wrong with Republicans? You guys need to stop spreading hate.

danakama10

New member
אה, הוא לא הבעיה של הדמוקרטים?

מעניין, כשלא ידעו שהוא משקר, הוא היה הבעיה של הרפובליקאים. הדמוקרטים עשו עליהום על טראמפ ותומכיו. עכשיו יפה ככה להתנער ממנו?
בדיוק כמו המקרה עם האינדיאני שהציק לנערים בוושינגטון. לפני שידעו כולם את האמת, הילד החמוד היה הבעיה של הרפובליקאים. כשהסתבר שהאינדיאני שיקר, הדמוקרטים מיד מתנערים ממנו.
ולמה לנשיא זה איכפת? אולי בגלל שהמעשה של סמולט היה עשוי לייצר עוד riots? בדיוק מאותה הסיבה שאובמה נהג להתערב לו בעיניינים שכאלו.

לדמוקרטים היה שבוע נוראי, ואני מקווה שיותר ויותר אנשים פוקחים את העיניים ורואים איך המפלגה הדרדרה.

JimmyGee

New member
What riots?

there were no riots before we knew he lied.
Trump is the president and he lies non stop. Why are you OK with that?
Republicans and trump should occupy themselves with more imporant thing than an idiot filing a false police report.

JimmyGee

New member
Trump Walked around

the country for two years lying about Obama not being born in the US. What happened after obama published his long form birth certicate? Trump simply moved on t lie about something else. Exactly what democrats did in this case

randomwinds

New member
Excitare fluctus in simpulo

לעיניין סעיפים אחד עד שמונה - סערה בכוס תה ( ?!Smollett who)

וזה מבלי להזכיר שהפרזידנט אכן יוצר סביבה רעילה רווית שנאה. אז אני לא מזכיר.

אבל אם כבר 'לא הזכרת' את ה- Green New Deal ושלפת את אנגלינה אורטז מבור משרדה - מה כל כך בוער בך ללעוג להצעה שלה?

ראשית, אין בהצעה ולא לחי ישבן פרה אחד לרפואה. ההצעה עצמה רוויה ברעיונות שעיקר הבעיה בהם שהם איך נאמר - קצת (הרבה) אוטופיים, ולוחות הזמנים מופרחים. היה נחמד אם אפשר היה לקדם לפחות חלק מהנושאים וממש נחמד אם האומה כולה (!) היתה מתגייסת לעניין

?אבל תמימות זה לא טיפשות - איזה סעיפים נראים לך מטופשים

הינה תוכן ההצעה
https://apps.npr.org/documents/document.html?id=5731829-Ocasio-Cortez-Green-New-Deal-Resolution

ולקצרי הזמן - גרסת וויקיפדיה
https://en.wikipedia.org/wiki/Green_New_Deal

אז מה מטופש שם?

כן - לא ישים אבל לא בגלל שזה מטופש. איזה סעיף מהנ"ל מעלה לך את הסעיף
?
  1. Guaranteeing a job with a family-sustaining wage...
  2. Providing ...(i) high-quality health care; (ii) ...adequate housing; (iii) economic security; and (iv) access to clean water, clean air, ...
  3. Providing ...high-quality education, ..to all
  4. ...100% of the power [from] clean, renewable, ...sources
  5. Repairing and upgrading the infrastructure...
  6. ...energy-efficient, distributed, and ‘smart’ power grids...
  7. Upgrading all existing buildings ...to ...maximal energy efficiency...
  8. Overhauling transportation ...to eliminate pollution ...as much as is technologically feasible...and accessible public transportation; and (iii) high-speed rail.
  9. Spurring massive growth ...and removing pollution ...from manufacturing and industry as much as is technologically feasible.
  10. Working collaboratively with farmers ...to eliminate pollution ...as much as is technologically feasible

danakama10

New member
מי שיוצר את האוירה הרעילה זה הדמוקרטים

שבמשך שנתיים הכפישו ושיקרו לגבי טראמפ והרוסים. זרקו מאות מליוני דולרים על השטות הזו, כי לא יכולים לקבל את תוצאות הבחירות שהוא ולא קלינטון המושחתת נבחר. ברור שלך כל נושא סמולט הוא סערה בכוס תה. בא אחד, שיקר והאשים את תומכי טראמפ, כל הוליווד והתקשורת וכל דמוקרט באשר הוא יצאו כנגד הרפובליקאים, וכולם סתמו את הפה כשהסתבר ששיקר. דממה. ולגראנד פינלה, בהתערבות אנשי שלומה של מישל אובמה שמיודדת עם הפושע, הפושע משוחרר. נהדר.
אם ההצעה של חברת הקונגרס הכי מטומטמת שהיתה עד כה כל כך נפלאה, מדוע אף אחד מהמפלגה שלה לא הצביע בעד? אף אחד. אה, כי אתה בעצמך אומר שזה לא ישים. אז מה הטעם להעלות הצעות לא ישימות? לא כדאי להפסיק לבזבז כספי ציבור? הכל יחסי ציבור למטומטמת?
אני לא אטרח לקרוא את הלינקים ששמת, כי לא מעניין אותי מה המטומטמת שינתה לאחר הביקורת הציבורית על השטויות שכתבה. אבל מהנקודות שאתה כתבת, כן, הכל נראה לי מטופש כי הוא לא ישים, גם אם היא עכשיו שינתה את הכל שיהיה vague לחלוטין.

vinney

Well-known member
אני מצטער לאכזב אותך, אבל לא שמעתי אף שקר

זה שבא הAG ואמר שהוא לא מוכן להגיש כתב אישום נגד טראמפ לא אומר שטארמפ לא אשם, למעשה מולר אמר את זה במפורש.

טראמפ מושחת הרבה יותר מקלינטון, למעשה הוא התרברב בכמה שהוא מושחת ואפילו טען (כנראה די בצדק) שכסילים כמוך יצביעו עבורו גם אם ירצח מישהו. זה הוא אמר בקולו שלו, לא הדמוקרטים.

לגבי AOC - היא לא שינתה כלום. העלת בדיוק את אותם השקרים כשההצעה רק פורסמה והם הופרכו עבורך פה גם אז. זה שאת חיה בלהלהלנד זאת בעיה שלך, לא של AOC, היא עושה את העבודה שלה.

אני לא מבין למה את כל כך עצבנית על סמולט, מה הוא כבר עשה שטראמפ לא עשה? שיקר? האשים מישהו אחר בפשעיו שלו? ניצל את מעמדו ואת כספו כדי להמנע מעונש? נו, טראמפ עושה את זה כל יום, למה את כל כך מתרגזת?

JimmyGee

New member
Both Trump and Smollett

lie, point fingers at other people for crimes they committed and use their money and power to not answer for their crimes.

The only difference between the 2 of them is that one is the most powerful man in the world with his fat ugly fingers on the nuclear buttons and the other one is a celebrity
(סוג ז)
that no one here and 99% of Americans have ever heard of before this incident.

danakama10

New member
קצת מוגזם לשים את טראמפ וסמולט באותה משוואה

טראמפ אולי יכול לייפות עובדות או להתייחס לעובדות מסויימות ולא לאחרות, בדיוק כמו כל נשיא אחר.
סמולט שילם לאנשים שיתקפו אותו ואז הגיש תלונת שווא שקרית שמטרתה היחידה היתה לפגוע בטראמפ.
אבל לא זה העניין.
העניין הוא שזו שמשכה בחוטים על מנת לסגור את הפרשה היא בת חסותה של מישל אובמה. היא היתה ה- chief of staff שלה. איך בכירים במפלגה הדמוקרטית לא מתביישים להפעיל קשרים כדי לשחרר את ה- low life הזה שפעל בכוונה כדי להסית ולגרום מהומות, זו הבעיה. והם שמים קצוץ על דעת הציבור, הם יודעים שהם יכולים לעשות הכל, כי הם הדמוקרטים הקדושים.
במקרה של הנער החמוד בוושינ גטון, שהאידיאני התייצב מולו וזימר ואחר כך שיקר שהוא חסם לו את הדרך והוא הרגיש מותקף (בעוד שהוא זה שיזם ותקף), גם כאן האינדיאני כמדומני לא שילם שום מחיר. העיתונות המשוחדת מיד זנחה את הנושא (לאחר שלפני זה כתבו עוד ועוד ועוד על הילדים הנוראים תומכי טראמפ), ובזה זה נגמר. ההבדל הוא שכאן לא היה בכיר דמוקרטי שהתערב לטובתו. נשאר רק לקוות שעו"ד של הילד יתבע את אותו elder על השקרים וההכפשה שלו. כי אם לא, יהיו עוד הרבה סמולטים. השיעור שהדמוקרטים מקבלים הוא שהם יכולים ליזום כל פרובוקציה כלפי תומכי טראמפ, יכולים להכות (והמשטרה תעמוד מנגד כי זו ההוראה שקבלו מראש העיר), יכולים להרחיק אותם ממקומות בילוי (בין אם קהל דמוקרטי שואג כלפיהם דברי שנאה, ובין אם בעל העסק מונע מהם שירות רק בגלל הדיעות הפוליטיות), יכולים לבצע פשעים נגדם (לחטוף את הכובעים שלהם לדוגמה), וסתם לשקר וליזום פרובוקציות. אם אין עדות קונקרטית שהכל FAKE, אם במקרה לא היתה מצלמה בשטח שתראה מה בדיוק קרה, אבוד לתומכי טראמפ. תמיד יאמינו לשמאל. וגם אם יש עדויות? זה לא משנה. פשוט יפסיקו לדווח על הפרשה, או שדמוקרט בכיר יתערב לחיסול הפרשה.
נמאס.

JimmyGee

New member
Trump is lying on a daily basis

if not on an hourly basis and not a single republican called him out on it.
That doesn’t bother you but what does bother you is democrats not publicly outraged by idiots like Smollett? And btw many democrats on CNN and in congress did express their disgust with what Smollett did which btw hurt their cause. What else do you want?

danakama10

New member
לנהל איתך דיון זה משהו די בלתי אפשר

כל נקודה שאני כותבת זוכה לאותה התייחסות: טראמפ, טראמפ, טראמפ.
בכל מקרה, קיוויתי שאנשים אחרים ישתתפו בדיון, בינתיים זה אותם שני טרחניים, אתה וההוא שאני לא טורחת לקרוא. בכנות, לא מעניין. חבל שאחרים לא השתתפו בדיון, כנראה שאין להם באמת מה להגיד כי מה כבר אפשר להגיד על הדברים הנוראיים האלו?

JimmyGee

New member
דברים הנוראיים?

An idiot (Smollett) that no one in this forum has ever heard of before this incident - filed a false police report.
דברים הנוראיים?
לא ניסחפת קצת?

JimmyGee

New member
?And why do we keep bringing up Trump

Maybe because this entire discussion is about a black guy filing a false police report about getting beat up by Trump supporters
If it was the oposite, a white man filing a false report about getting beat up by people who hate Trump we wouldn't have this discussion.
Neither you nor Trump would be talking about it.

vinney

Well-known member
למה את חושבת שאת מעניינת מישהו?

את טורחת לקרוא את מה שאני כותב טוב מאוד, אני יודע את זה מהתגובות שלך. אני מאוד נהנה להגיב לזבל שנשפך לך מהמקלדת כי זה גורם לך תחושת אי נעימות. את מרגישה מושפלת ומבוזה, הרי בגלל זה את טוענת שאת ״לא טורחת לקרוא״. מה שאני כותב גורם לך עלבון עצום ותחושת השפלה.

אני נהנה מכך מאוד. אנשים כמוך אסור שירגישו בנוח. כל פעם שתשפכי מהארס והשנאה שלך אני אהיה פה להצביע עלייך להגיד ״דנהקמה היא אישה מנוולת״.

ואף אחד אחר לא יגיב, כי כולם כבר יודעים. אני עושה את זה בשבילך, לא בשבילם. כדי שלך יהיה רע, כדי שתחשבי פעמיים כל פעם שאת ניגשת לכתוב את הזבל שלך פה בפורום.

זכותך להביע את דעותייך הזוועתיות והנבזיות כמה שאת רוצה.

זכותי לנסות לגרום לך לא לרצות.

את אף אחד אחר את לא מעניינת כבר מזמן.

metm98

New member
עד כמה שזה נחשב - היא מעניינת אותי.

אני לא בהכרח מסכים עם כל הדיעות שלה, אבל עבורי זה יתרון - בהחלט מעניין אותי לשמוע אותי דיעות שונות משלי. וגם כשאני חושב אחרת אני מכיר בזה שיש משהו במה שהיא אומרת.
מה שכן מפריע לי זאת ההתלהמות משני הצדדים. יכול להיות הרבה יותר נעים עם דיון ענייני ובעיקר - כזה שמכבד את הצד השני.

לא יהיה דבר כזה פה

לכן הפורום הזה מת. אם מישהו מעז להביע דעות שונות מהרוב, לא משנה איך הכתיבה שלו, הוא יזכה לתגובות מתלהמות, מכוערות, ולפעמים לגופו של כותב. אדם שהוא לא חילוני/ליברלי/דמוקרטי/סוציאליסטי - אין לו מה לחפש פה.

vinney

Well-known member
אני לא חושב שזה נכון

לטעון שהרוב פה ״חילוני/ליברלי/דמוקרטי/סוציאליסטי״ זה בעיניי עיוות המציאות. בתור ״חילוני/ליברלי/דמוקרטי/סוציאליסטי״ אני בהחלט מרגיש בתור מיעוט בפורום הזה והותקפתי יותר מפעם אחת. לא בארסיות של דנהקמה, היא מנוולת בצורה יוצאת דופן, אבל בהחלט יש הרבה שלא מסכימים עם דעותיי פה ומצאו לנכון להעיר לי על כך ברמות שונות של נבזיות.
&nbsp
ואני עדיין פה.

למעלה