געגועים געגועים לחבריי היקרים

ז א ז י

New member
געגועים געגועים לחבריי היקרים

האמת שהפורום ממש השתנה בשנה האחרונה שלא כ"כ הייתי פה אבל את מי שאני אוהבת מחבבת מסמפטת ו\או שונאת הם יודעים.. אני משערת , לא? אז כמה דברים לי אליכם. 1. צחר שלי אני מתגעגעת ואוהבת ומצפה לביקור עם בנה מאיר ומרק 2. אריאלניקים היה מעולה בבמומבמלה 3. אולי שמישו יעשה צעד ויעלה כבר תמונות מהבומבמלה??? קרציות. 4. שוב, עוד 27 יום-נפגשים בראשון לחחגוג תמעבר שלי? יופי. [ צחר, בנה,מרק,מאיר,משה,נטלי-זאמי, נופר,ענבר,עמרי,שחר,שמיק אם תראי הודעה זו מתגעגעת אליך בטרוף, ספיר,עלמוג מחלת מין שלי, בארטוביות כמובן, וכול מי שאני אוהבת ובמקרה פספסתי.] נא לאשר מפגש זה :) מתגעגעת ואוהבת המון, זאזי, מזי, בזאזי או איך שתרצו

ז א ז י

New member
משתדלת.

מקווה שתשבי ליידי מחר במתכונת. פעם שעברה הצלת אותי ב73. שתיהי בעיניינים למרות שבאמת למדתי קצת למחר חוצ מהפרק השלישי אויל אמשיך אחרכ וחוצ מחצי+ הפרק השנ. טוב מה אני משגעת אותך, נתראה מחר.

ז א ז י

New member
חחחחחחחחחחח ממי

ברור שהיה לי כיף איתך אבל את נעלמת לי לפתע, וחסרת לי מאד. ואני עדיין מצפה לשמוע מה שרצית לספר לי!!!!

לא נעלמתי

עמרי רצה ללכת..
ובהזדמנות...

Z A M i

New member
מעבר?..

על מה את מדברת? תני פרטים... ואכן, היה מעולה..

ז א ז י

New member
אכן כן

אני ורן עובים לגור יחד [אצלו בבית חח] עוד 26 יום ברגע זה, האמת ששעה אחרי הממ.. זהו אני עוברת לגור בראשון, עם רן ולהתחיל בחיים חדשים. ואת אחת האנשים שאני מצפה לראות במסיבונת שאנחנו עורכים. מובן, קצת?

Dug E

New member
מתגעגע יותר ממה שאת חושבת../images/Emo24.gif

אחרי ה3 לילות יחד בבומבמלה נשארתי עם ריקנות מטורפת אחרי. רק צריך למצוא יום מתאים לכולם לקפוץ אליך ואני מבטיח שזה יקרה
. ואל תשכחו להודיע לי שאתם בפ"ת.

ז א ז י

New member
צחרו שלי

יש לי דבר ראשון שיחה לעשות איתך על משו מהלילה האחרון.. אתה מבין. אני הבנתי עד כמה הקשר שלנו באמת חזק, ושכן הייתה התערבות שחשבנו עליה-כשאלכנו לאכול תכוסכוס-זוכר? לא נכנס כאן לפרטים... אבל כן, אני מרגישה שזה נכון במיוחד אחרי השילוב שלך ושלו בחלום.. אנחנו חייבים לנהל שיחה, חייבים. אני אוהבת אותך צחר, ומתגעגעת אלייך ברמות מטורפות אצלי לא חלה ריקנות אלא התמלאות, החזרה שלנו מהבומבמלה גרמ לי לאושר וגם כשאתה רחוק אי מרגישה אותך הכי קרוב שיש. אני מחר אצל רן ואני מקווה לקפוץ לפתחתקווה עם רן. ושוב, כמו כול פעם מחדש תודה לך שאתה נמצא, ושתמיד היית. מתגעגעת ואוהבת ושוב, מתגעגעת ואוהבת :) שלך, חהחהחה קיצ אח אח אח עיפה? כן מאוד. מחר אזרחות תאחל לי בהצלחה. [אוף, אני אצל חברה וחיפשתי ללא הפסקה תתמונה המסורתית שלנו הידועה-הראשונה. ואנלא מוצאת!]

תומע79

New member
../images/Emo34.gifממש שכחת ממני הא? ../images/Emo4.gif

את כל המזן בראשון ואת לא מרימה טלפון לא כלום..לא שולחת הודעה וזה.. חבל..

ז א ז י

New member
תומיתום

נראלך ששכחתי? נראלך? כול פעם שאני במרכזית החדשה אני נזכרת שנפגשנו , עוד בהתחלה שלי ושל רן פאק ליפני שנה ושלשה חודשים!!!!!!!!!! ביום הראשון שהתנשקנו וכולי הייתה מבולבלת.. יאאא זוכרת?!?!?! שאמרת לי :הוא חמוד, לכי על זה" חחחח מזל ששמעתי בקולך =] אני דווקא הרבה רציתי לראותך, אבל החליפו לי פלא ואן לי מספרים מחר אני בראשו ואני אשמח להפגש בערב ... אשמח מאוד מאוד אפילו, הכי מאוד בעולם אפילו. אך ניצור קשר? אה?! אני ציכה את מספר טלפונך

בהצלחה מזי ../images/Emo13.gif

למרות שלא יוצא לנו יותר מדי להפגש או לדבר את אחד האנשים הטובים ביותר שאני מכיר. וכל פעם שאני רואה אותך אני שמח מאוד :) אני זוכר שהפעם הראשונה שפגשתי אותך היה אחרי ההופעה ברמת גן שהעברנו את הלילה באיזה ילו בתחנת דלק ליד עזריאלי. אז למרות שזה היה אחד הלילות המתישים בהיסטוריה שמחתי שהכרתי אותך
שיהיה בהצלחה במעבר ואני מקווה לבוא אם תזמיני אותי :)

וואו. איזה צעד...

אני מעריצה אותך. מקווה מאד לבוא, וגם די מתגעגעת
באמת היה טוב איתכם בבוםבמלה

גרה ממני 20 דקות ולא בקשר :(

אבל תדעי שאני חולה עלייך ומתגעגעת ככ,אין לך מושג כמה

למעלה