SweetHoney
New member
געגועים לאיש שלי../images/Emo23.gif
סתם רוצה לשתף. אני עכשיו בביקור בארץ עם הילדה המתוקה שלנו. הביקור המקורי היה צריך להיות 4 שבועות, שהסבתות, הסבים וכו'... יהנו טוב, טוב מגאיה... אני יהנה מהמשפחה, חברים שמש וים... האיש היקר יגיע לקראת הסוף, יהיה לנו זמן איכות (חבל לא לנצל כל-כך הרבה בייבי-סיטרים אמינים בחינם
) וגם נשתתף בחתונה של חברים טובים שהגיעו מחו"ל להתחתן. וזה מה שיצא: כל החלק הראשון פשוט עבד יופי, אבל האיש שלי לא יכל להגיע (מסיבות מובנות ומוסכמות בנינו)... במקום ללכת לחתונה באותו בוקר עברתי ניתוח אפנדציט .... בגלל כל הבלגן כאן עם השביתות/חגים האיש שלי לא הצליח להגיע ו ..... יש לי עוד שבוע שלם עד שנתחבק
אנחנו כל-כך מתגעגעים אחת לשני שזה ממש מרגש, פתאום מרגישים כמו בגיל 16 הפרפרים בבטן של האהבה הראשונה
והתינוקת שלנו ביום חמישי הבא תהיה בת שנה וחמישה חודשים - לדעתי הוא לא יכיר אותה... היא פיתאום הפכה מתינוקת לילדה קטנה, ממש אישיות מופגנת (ממי של אמא
). זהו, רוקנתי מה
לא שאני עכשיו מתגעגעת פחות, אבל.... תודה על "ההקשבה"!
סתם רוצה לשתף. אני עכשיו בביקור בארץ עם הילדה המתוקה שלנו. הביקור המקורי היה צריך להיות 4 שבועות, שהסבתות, הסבים וכו'... יהנו טוב, טוב מגאיה... אני יהנה מהמשפחה, חברים שמש וים... האיש היקר יגיע לקראת הסוף, יהיה לנו זמן איכות (חבל לא לנצל כל-כך הרבה בייבי-סיטרים אמינים בחינם