געגועים לדמויות משנה

געגועים לדמויות משנה

בעוד אני משתעמם בבית, מעביר את הזמן עם גלידת מרשמלו שהכנתי ושידור בפעם המי יודע כמה של "יהושע יהושע" חשבתי על דמויות המשנה שעזבו וחסרים לי: ברונו ג'יאנלי (רון סילבר) - יועץ התקשורת המצחיק מתקופת הבחירות (אולי עוד נראה אותו בבחריות הקרובות) איימי גארדנר (מרי לואיז פרקר) - אשת חלומותיי, בת זוג זמנית של ג'וש ואשת חיל למען נשים. מזל שעוד אפשר לראות אותה בימי א' (WEED) אבל זה ממש לא אותו הדבר. פרסי פיצוואלאס ז"ל (ג'ון איימוס) - איש טוב שנהרג בשירות מיל' בעזה, כמו רבים וטובים אחרים. איינסלי הייז (אמילי פרוקטר) - "חתלתולת מין רפובליקנית" ממשרד היועה"מ שהוחלפה לרגע בצ'נדלר בינג. חבל שהלכה, אבל בלי סאם לא היה לה מה לעשות בביתנו. את מי תרצו להחזיר (תמורת שלום וקייט הרפר)?

AnnabeI Lee

New member
תוחזר איינסלי לאלתר.

למרות שבלי סאם שם היא פשוט לא תהיה אותו הדבר. וכנ"ל לגבי איימי גארדנר. בעונה החמישית יש סצנה שג'וש מאוד לחוץ ואז איימי נכנסת למשרד ומדברת ממש מהר והוא מבקש ממנה שתתן לו דקה אחת של שקט. אז היא מתיישבת על עדן החלון, מורידה את הנעליים וחושפת בהונות מלוטשות וצבועות אדום, לוקחת את השעון שלה וסופרת את השניות. ג'וש משועשע, מסתכל עליה לשניה ואז פשוט קם ומנשק אותה. זו אחת הסצנות האהובות עליי.

מה ז'תומרת, איימי כמובן !

גם יפה, גם חכמה, גם מצחיקה, גם אימא-של-הפמיניסטיות וגם אילפה את ג'וש ? בספר שלי, היא מקבלת פרס נובל. וכמובן ג'ואי שמבליחה מדי פעם והיא כ"כ חסרה. בכלל, יותר נשים. פיץ - היו לו רגעים מגניבים אבל סה"כ דמות שלא פותחה מספיק בשביל שאתגעגע אליה... איינסלי - הפרקים הראשונים איתה היו חמודים (בייחוד כשהיא השתכרה ורקדה בחלוק מול הנשיא) אבל אח"כ די מיצתה את עצמה. דווקא צ'נדלר היה חמוד. ברונו - לא אהבתי במיוחד...

Nimst

New member
איימי גארדנר, בלי לחשוב פעמיים

בלי ג'וש, עם ג'וש - זה לא משנה. היא פשוט מלכה, לגמרי. גלידת מרשמלו? סחטיין

בקרוב, בקרוב

אולי משהו מיוחד לקראת הבחירות (לא בארצנו, אלא באמצע העונה הבאה)

למעלה