געגועים לחברה שפעם היתה לי

געגועים לחברה שפעם היתה לי ../images/Emo7.gif

נכון אני לא רוצה לעזור לעצמי נכון כבר שנה אני בטיפול ובעצם לא עושה כלום נכון שאני חי חיים שאי אפשר לקרוא להם חיים נכון שמרוב אי-חיים אני רוצה למות (רוצה לקרוא את כל פירטי השיח או ליתר דיוק הנאום שחברה נאמה לי? אני מתערב שלא) אבל זה אומר שצריך לבהתרחק ממני? להשאיר אותי מאחור. כן אני יודע, אנשים מאושרים לא אוהבים להתעצב. אבל בשביל זה יש חברים לא? חלק מהמהות של חברות היא לעזור אחד לשני, חברות אמיתית היא לעזור לחבר שאינו רוצה לעזור לעצמו את יודעת אני לא חולה במחלה מדבקת (דווקא ממארת אבל עיזבי) יש לי חברה (אני חושב שפעם אפילו פגשת אותה) שגם היא רואה שאני לא רוצה לעזור לעצמי, אז היא לקחה אותי לשיחה של כמה שעות ותראי מה התוצאה. ביום שישי הבא אני הולך לפסיכולוגית בפעם הראשונה ועדו על חשבון הכסף שהקיבוץ של ההורים שלי חייב לי. והכל בזכות חברות אין לי פואנטה ואני באמת לא מתכוון להעליב או לפגוע אני מניח שאני מתגעגע לחברה אמיתית שפעם היתה לי.... שלום

ילד בערך יקר../images/Emo24.gif

התרגשתי מאוד לקרא את המכתב שלך, אתה בטח יודע שחברות אמיתית היא נדירה, מה זה נדירה, מאוד מאוד. וכולנו בדכאון לפעמים, ועוברים קשיים, ובמקרה שלך זה באמת הרבה זמן, אבל בבקשה, בשבילי, תאזור את הכוחות שנותרו בך, רק כדי להאמין שאין מצב רע לתמיד!!! אין חיה כזאת!!!! ואחרי כל רע, בא הטוב!!! אז בבקשה, אל תפסיק לקוות לימים טובים- הם יגיעו, בהבטחה. וככה זה חברים אוהבים אותנו פורחים, מצחיקים, שנונים. ולא כשאנחנו הכי צריכים אותם!! כשחלשים. אבל אתה תתגבר, והכל יהיה בסדר. בעזרת ה´

joyjoy

New member
סטודנטית חרדית...

אם יורשה לי אני חולקת על דעתך.... "חברים אוהבים אותנו פורחים, מצחיקים, שנונים. ולא כשאנחנו הכי צריכים אותם!! כשחלשים."............? אולי כשמדובר בסתם אנשים שלא מכירים אותנו אז ברור שאנשים אוהבים יותר חיוכים וצחוק ואור ..גם אנחנו ! אבל חברים ? .....חברים אוהבים , נקודה. חברים אמיתיים ויש כאלו אוהבים אותך גם כשאתה חלש... זה שהם לא יודעים תמיד איך לעזור זה שהם לא תמיד תמיד מצליחים לקלוע למה שאנחנו צריכים... זה לא אומר שהם לא אוהבים. ולפעמים אני מכירה מצבים שבהם האדם שמולך כל כך מסרב לקבל עזרה..שאתה נחמץ בקרבך >דווקא בגלל שאתה אוהב אותו< ואתה כבר לא יודע איך להגיע אליו..ואתה יודע שזה צריך לבוא רק ממנו אז אנשים לפעמים מתרחקים ...בשביל לנער אותנו.. כי לא כולם יודעים בדיוק את הדברים הנכונים להגיד...ואנשים עושים טעויות כי הם לא תמיד יודעים איך לעזור לנו...אפילו אנחנו לא יודעים תמיד מה אנחנו רוצים שיגידו לנו.... וילד ,את תגובתי המלאה לך השארתי ב"סיפורים מהחיים" יום טוב לכולם פה

מורני !

New member
ולי דווקא הפריע

המשפט "אבל בבקשה, בשבילי, תאזור את הכוחות שנותרו בך, " בשבילך? לא. בשבילו. אך ורק בשבילו.

מורני יקרה

כשלאדם אין כח לעשות בשבילו, אז אולי למען הסביבה, למען אלו שאכפת להם. כי כשקשה למישהו ורע לו והוא רואה כמה זה קשה נניח, למשפחה, לחברים, הוא רואה כמה הוא חשוב לאחרים, וכמה רוצים בטובתו, אז הוא אוזר כוחות, בתחילה בשביל אחרים, אח"כ למען עצמו!!

למעלה