awareness3
New member
געגועים לפריקסה
לא מהעדה, אבל הרומן האפלטוני שלי עם פריקסה הוא ארוך שנים.
זה התחיל כשקראתי את הספר "משה חואטו והעורב" של קובי עוז
כל הספר מלא תאורי אוכל
כשהתאור שאני נושאת עמי עד היום הוא "קליפה של דלעת היא כמו פורמייקה"
אבל את הרושם הכי גדול, עשה עלי תאור הפריקסה, כל כך רציתי לטעום אחד...
לקח לי הרבה מאוד שנים להגיע אל הפריקסה האמיתי הראשון שלי
ובערך רבע שעה אח"כ הפכתי טבעונית...
רוב המרכיבים של הפריקסה טבעוניים לחלוטין, חוץ מהביצה והטונה.
הבוקר ynet הזכיר לי את הפריקסה ויצאתי לחיפוש אחרי טונה טבעונית
מצאתי את המתכון הזה:
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?entryId=2361004&skip=1
הי, בשלנים, מה אומרות בלוטות הטעם? יהיה טעים?
כמובן לא צריך להזכיר ממש טונה, אני מחפשת את החלקים הנגיסים בכריך, בין כל הממרחים.
לא מהעדה, אבל הרומן האפלטוני שלי עם פריקסה הוא ארוך שנים.
זה התחיל כשקראתי את הספר "משה חואטו והעורב" של קובי עוז
כל הספר מלא תאורי אוכל
כשהתאור שאני נושאת עמי עד היום הוא "קליפה של דלעת היא כמו פורמייקה"

אבל את הרושם הכי גדול, עשה עלי תאור הפריקסה, כל כך רציתי לטעום אחד...
לקח לי הרבה מאוד שנים להגיע אל הפריקסה האמיתי הראשון שלי
ובערך רבע שעה אח"כ הפכתי טבעונית...
רוב המרכיבים של הפריקסה טבעוניים לחלוטין, חוץ מהביצה והטונה.
הבוקר ynet הזכיר לי את הפריקסה ויצאתי לחיפוש אחרי טונה טבעונית
מצאתי את המתכון הזה:
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?entryId=2361004&skip=1
הי, בשלנים, מה אומרות בלוטות הטעם? יהיה טעים?
כמובן לא צריך להזכיר ממש טונה, אני מחפשת את החלקים הנגיסים בכריך, בין כל הממרחים.