געגועים לקשר..או יותר נכון ללהרגיש

געגועים לקשר..או יותר נכון ללהרגיש

מצד אחד..אני מתגעגעת לקשר...כי אז הרגשתי..לטוב ולרע.. ולא כמו זומבי כרגע..

אבל מצד שני...נזכרת ברגעים שלנו...אהבה טהורה...עוצמתית..נזכרת בדברים הקטנים..להתעורר לפתק בוקר טוב כשהלכת לפניי לעבודה.. לסדר לך את החדר סתם כדי להפתיע ולעשות לך טוב על הלב.. כל כך בא לי להעניק..לאהוב..אני צמאה לאהבה..להרגיש חום ואהובה..לישון יחד מחובקים...

אני מתגעגעת לתחושות האלו, ויודעת להפריד....ובגלל שאני יודעת להפריד.. אני אהיה כנה ואומר שאני מתגעגעת גם אלייך, לא רק למה שגרמת לי להרגיש. אלייך כבן אדם..שאני מסתכלת מהצד..אולי עושה קצת אידיאליזציה.. אבל הייתי מוכנה לקבל אותך עם כל החסרונות...שלכולנו יש..

אני יודעת שמי שתהיה איתך, תזכה בך. אין מה לעשות, יש בך שילוב של תכונות נדירות- שמחת חיים, אנרגיה, קסם אישי לכל הדעות, כריזמה, טוב לב, חוכמה , אינטלגנציה רגשית. אתה בן אדם מיוחד ואני שמחה שחווינו ואהבנו. למדתי ממך המון....מקווה שגם אתה למדת ממני. אני מגיעה למקומות שלא הייתי מגיעה אליהם לולא הקשר שלנו.. ויש רגעים שמתגעגעת להרגיש אותך...לרגעים שהרגשתי שלא צריכה יותר כלום בעולם..רק חיבוק.

מתגעגעת להרגיש..איפה מוצאים אנשים כאלו טובים?

בטח חגגת לך את יום האהבה עם האהובה החדשה שבטח שיש לך..כי בעצם למה לא? כולם אוהבים אותך...אין סיבה שתהיה רווק לעוד הרבה זמן..אני מאחלת לך שתהיה מאושר עם מי שתהיה איתך..שהיא תעשה לך טוב על הלב, שתזכה שוב לחוות אהבה עוצמתית כמו שלנו..אף אחד לא יבין אותנו, מה שהיה שלנו ואת מה שחווינו, אף אחד לא יוכל לקחת לנו. אתה אמרת לי את זה.
אבל אתה תחווה או כבר חווה רגעים אחרים, מאושרים לא פחות..עם אחרת. ואין מה לעשות, זה החיים. כנראה שלא נועדנו להיות יחד. אני לא מאמינה במקריות. אני מאמינה שאנשים נכנסים לחיים לא סתם, כדי ללמד אותנו שיעור.. זה היה נכון באותו זמן..האהבה זאת...

לא יודעת איך עדיין אפשר להתגעגע ולהיזכר ולחוש את המגע שלך כאילו היה אתמול...מישהו מזדהה? לא ידעתי איך אחרי שנתיים עדיין מצליחה לשחזר את המגע שלך והליטוף שלך בפניי..

אז לפעמים פעם בכמה חודשים מרשה לעצמי להיזכר..ולראות תמונות..לא יותר מפעמיים בשנה.. לא צריך להתקרב לאש יותר מדיי...

אני חושבת שתמיד אוהב אותך..תמיד אזכור אותך לטובה..בכל זאת, עברנו המון שנים יחד, בשלבים משמעותיים בהתבגרות ..פסיכומטרי , צבא......גיוס, שחרור..
גם כשיהיה לי אחר..תמיד תהיה לך פינה קטנה בלב שלי..אין מה לעשות..אהבה ראשונה תמיד זוכרים.

טוב בגלל יום האהבה כנראה נזכרתי בך...

איזה מוזר זה אנשים שהיית משמעותי בשביל מישהו, כל עולמו.. פתאום אתה רואה אותו ברחוב, אומר לו שלום כשני זרים...הקיצוניות הזאת..ברור שעם הזמן זה השתפר...כל אחד המשיך בחייו ואז זה לא נראה כל כך מוזר..זה לגיטימי...
הרגש התכהה אין ספק..זמן מרפא הכל ..זה באמת לא יאומן..אתה כבר לא חשוב בחיי...זמן זה הפתרון...יש אהבות חדשות לאו דווקא רומנטיות ודברים אחרים שממלאים... חח מזכירה לעצמי..

זה מחבר אותי לשיר המקסים הזה-

" סתם שני אנשים " - רוני דלומי
" אני רואה אתך יושב בלי להדק את החגורה
אולי אם נתרסק לא תישאר לך ברירה
יהיה לך תירוץ כזה נעים ונוח
לרוקן את הארון בלי להביט בי ולברוח

אני אתן לך דחיפה אם זה מה שאתה רוצה
יותר מדי זמן אתה עומד על הקצה
אני מוכנה לסגור אותנו כדי שתיפתח
אני אוהבת אותך ככה, עד כדי כך

וכבר כמה חודשים אתה קשה אלי כמו אבן
ההתחלה של הסוף קורעת לי את הבטן
וחודש מהיום כבר נהיה כמו חדשים
אני כאן אתה שם, סתם שני אנשים

תכף תדקלם לי מילים יפות בשקל
השגרה וההרגל צמודים לך לרגל
אולי כבר תתעורר ותנער ותנער
אולי רק ככה תירגע, אולי רק ככה תשתחרר

אני כאן אתה שם, סתם שני אנשים

והחדר התרוקן מכל מה שחשוב
תראה מה כבר נשאר ספק מיטה ספק כלוב
וכתב היד שלי על פתק שהשארתי שם מונח
אני אוהבת אותך ככה עד כדי כך

אני כאן אתה שם סתם שני אנשים..."

מרשה לעצמי לפרוק ולומר לך תודה...תודה שהיית שם בשבילי תמיד תמיד, בטוב וברע. יכולת ההכלה שלך יחסית לגילך פשוט מדהימה. מקווה שעשיתי לך טוב. אני רואה את המבט המאוהב בעיניים בתמונות שלנו. מודה לך שזכיתי לחוות אהבה כזאת. עברתי דברים לא פשוטים יחסית לגילי...ולכן כשנזכרת בזה, ונזכרת שהיית לצדי, וזה עזר לי להתגבר ולעבור תקופות לא פשוטות..תמיד אהיה אסירת תודה לך על זה..תמיד תמיד. תדע ואני בטוחה שאתה יודע, שאני מעריכה אותך ואת מה שעשית בשבילי. מקווה שאחרת תהנה מזה, ושתעשה לך טוב, כמו שאני עשיתי בעבר. מקווה שהיא תאהב אותך לפחות כמוני, אם לא יותר.

שיר נוסף מקסים בעייני- הגורל הזה

"הרחובות ריקים ובוודאי / את לא אצלי בבית / מי
יודע היכן מוטל עכשיו גופך / ומי זה שאיתך ומי זה
שעכשיו / נושק לך לשפתייך / שמבקשות ממנו אל
תלך / הניחי לי עכשיו הניחי לכאב / שמלכלך
אותנו / ככה לא עוזבים הכל אחרי שנים
ואם אראה אותך עשי שלא יכאב / אני פוחד עדיין
להתמודד עם הלבד אחרי שנים / הניחי לי עכשיו /
הניחי לכאב / אני רוצה לשכוח / איך הגורל הזה
צוחק לי בפנים / ורק אני עצוב בזמן שהוא מוריד
לך ת‘חולצה בנוח ויחבק אותך חזק כל החיים זה
לא בושה לבכות / לתת ללב להתפרק לשכוח
גם אין אדם שמת בסוף מאהבה / נכון שזה צובט
המחשבה הזאת / שאת איתו הלילה / והוא קונה
את רק מוכרת אהבה"

געגועים להרגיש

שלום לך אורחת קבועה 6
מרגש ונוגע ללב מה שכתבת ניכר כי חווית אהבה גדולה וקשר טוב.
כשחווים כזו אהבה וכזה קשר הדברים לא נשכחים. נשארו לך זכרונות מאד טובים מהקשר וזה חשוב למרות הכאב זה לא הולך לאיבוד. מאד מרשים שלמרות הכאב את מאחלת לבן זוגך לשעבר שתהיה לו אהבה חדשה וטובה. את מאד אהבת אותו ותמיד יישאר לך רגש אליו, זה טבעי.
הקשר הטוב שהיה והאהבה הרבה שחשת מראים כי את מאפשרת לעצמך קשר קרוב ופתוח ולכן אין לי ספק כי תזכי להכיר בן זוג שאיתו תחווי אהבה נוספת עם חוויות חדשות ועמוקות .

למעלה