געגועים

מירבא

New member
געגועים../images/Emo79.gif

ימים עוברים חולפים שבועות וחודשים אתה עוד פה אף פעם לא הלכתה איתי תמיד בנשמה הונצחתה רוצה עו פעם ללטף ולהעיז לגעת אותך שבחיים רציתי ובמותך בחרתי בלי לדעת... את גודל הכאב שנוגע בכל גיד בכי של צער כואב ומרעיד אוהבת אותך אהבה אין סופית ילד שלי זו אהבה אמיתית.

../images/Emo39.gif

כמה מרגש וגורם להזדהות. הגעגוע הוא כל שנשאר לנו ויש ימים שהוא כל כך מוחשי, לא משנה כמה זמן עבר... סוף שבוע רגוע יעל

לולה א

New member
געגועים

מרגש, עצוב ונוגע. כל חיי לא ידעתי עוצמה כל כך גודלה של געגוע. געגוע לתחושות, לתזוזות, לחלומות, געגוע לתינוק שהיה ואיננו... ובכל זאת הוא תמיד איתנו...

למירב...../images/Emo140.gif

ליבי מזדהה עם כל מילה...אנו מתגעגעים...כן, יהיו כאלה שיאמרו לנו: למה? הרי לא ראית את הילד למי? אפילו שם אין לו...אבל מי כמונו יודעים שיש כל כך למה ולמי להתגעגע... אנו ממשיכים במסע החיים, פוגשים אנשים חדשים ואנשים יוצאים מחיינו...אולם הוא תמיד תמיד בליבנו. אכניס את הודעתך למאמרי הפורום. ממני, תמיד איתנו

morinbar

New member
געגועים אין קץ

ילוו אותנו עד ליומנו האחרון, געגועים ליצור המופלא שתלה בי מבט מעריץ, לאהבה ללא תנאים וגבולות. בעצם מור תמיד פה- בלב ותמיד כששואלים אותי כמה ילדים יש לי אני תמיד עונה שתיים- מור אף שאינה אתנו פיזית היא בחיינו ובליבנו חקוקה וכמובן ענבר המדהימה. ואין סוף ואין גבול לאהבה.

למעלה