געגועים....

ATV GIRL

New member
הימים הטובים..

נראה לי שבאמת כולם שכחו איזה טיולים היינו עושים פעם. הכל נהייה ממוסחר. כולם צריכים להרגע ולהפסיק לקחת הכל כל כך קשה, ולא להיות כאלה תחרותיים. בסך הכל כולנו כאן כי אנחנו אוהבים לרכב על טרקטורונים, אז בואו נעזוב את כל השטויות ונחזור לעשות טיולים כאלה. אני מקווה שבקרוב נעשה עוד טיול מדהים כזה "יהוד-אילת".

פלאשבאק

New member
היי........תמונות יפות

כמה ימים נמשך הטיול הזה ??? ומה קצב ההתקדמות ליום ?

kachlon haim

New member
לכם..

זה נמשך 3 ימים רגועים עם רכיבה מדהימה , יכולנו בפחות זמן , אבל זמן לא חסר לנו.... ולליאור היפה ,, קחי את היוזמה אני איתך .

ATV GIRL

New member
אני בהחלט אקח יוזמה!

אני כבר לומדת לטסט כרגע,
ואם תהיה היענות אני מאמינה שייצא עוד טיול כזה בקרוב.

פלאשבאק

New member
רוצים סיפור מצחיק על זמן ? קבלו.............

בחור צעיר עצר טרמפ לנערה יפה. הבחור רצה להשוויץ ברכב החדש שלו, נסע מהר כל הדרך השתולל ונסע כמו מטורף, לשיחה נעימה עם הנערה לא הצליח כי היה עסוק בלשלוט ברכבו. לאחר נסיעה מטורפת שארכה כ10 דקות ביקשה הנערה לרדת בתחנה מפני שהגיעה ליעדה. הבחור המסכן שלא הצליח להחליף מילה עם הנערה , הצטער כל כך שהנסיעה הייתה קצרה. חשב לעצמו- אם רק הייתי נוסע רגוע ולאט יכולתי להנות גם מהנסיעה ,גם מהדרך ,וגם להנות משיחה עם אותה נערה. ואולי הנסיעה הייתה מתארכת שעה? חשב לעצמו.........אולי הייתי מספיק לקבל ממנה את מספר הטלפון שלה ? ותחשבו על זה..............עדיף לאבד רגע מהחיים מאשר את החיים ברגע.......או לזכות בליבה של הנערה !!!

למעלה