געגועים

אלבי נה

New member
געגועים

אני זקוקה לך יותר משאיי פעם לא אמרתי מבקשת אותך אליי- בזעקה- שתישמע עד למעבר ים-עד אליך. כל שהרעפת עליי בקרבתך היה אהבה-שכאוויר לנשימה תהיי לי עתה וראיתי ואולי התעלמתי ונשארתי ביקשת אותי איתך מעבר ים ולא הקשבתי היום אבקש בתחינה בוא וקרב אותי יותר אליך בין זרים נבלעת, נקרעת מעבירה יום עד אליך היום אומר לך ותדע שעות היום מבליחות לשעה שבה תתקשר ואם אצטרך אהייה אני בדרכי עד אליך.

אלבי נה

לפני הכל יש לך שם מקסים. הכרתי מישהי מתוקה, עם השם הזה, והשם שלך הזכי לי אותה. תודה. ותודה גם על שיר מקסים שהזכיר לי, עד כמה לפעמים אנחנו שוכחים להקשיב לאנשים היקרים לנו, שמשדרים לנו עד כמה הם צריכים אותנו, ואוהבים אותנו, וכשאנחנו שמים לב לפעמים מאוחר מדי, הם כבר בין זרים... תודה על התזכורת של עד כמה זה חשוב, פשוט להקשיב.... לילה טוב.

ה מוזה

New member
ה../images/Emo23.gif מעבר לים ...פעימה שחסרה

לו רק יכלה הרוח לשאת געגוע במשב מלטף מעבר לים לאהובך לו רק היתה אהבה כציפור במעופה לדאות מעל הים הישר לזרועותיו מעבר לים את שתיקתך הוא לא ישמע לגעגועים יש רק שפה אחת בינלאומית שפת הלב .. אולי בעבר לא הקשבת לו .. היום את מקשיבה ללב שפועם לכי לך בדרך הלב ..הוא לא טועה אולי ..במקום להעביר עוד יום בודד תשלחי לו יונה ..או מכתב או מייל שיידע שאת מתגעגעת אליו . ואני מפה שולחת תפילה שממש בקרוב תהיי בדרכך אליו ברוכה הבאה לפורום אלבי נה

למעלה