געגועים...

געגועים...

אני יושב על מרפסת ביתי, מתבונן בעננים השחורים שמכסים את השמים, שומע את קול הרוח הנושבת בחוזקה ובדמיוני אני מפליג למקומות רחוקים רחוקים. והנה אני עומד על גדות תעלת מים , גשר מקומר עתיק,מרוצף באבנים, רוכב אופניים חוצה את הגשר, מתחתיו רוגשים המים האפורים, ברווזים משייטים להנאתם אני מתבונן במים כמהופנט , ולפתע מצטיירים לי מתוך המים פניה של אהובתי עיניה מתבוננות בי . ודמעה עגולה יורדת מעינה וגולשת חרש חרש על לחייה הסמוקות. ליבי נפעם,הושטתי את ידי ללטף את לחייה,התעוררתי מהזייתי, ידי מושטת קדימה נוגעת לא נוגעת בשמשת חלוני. טיפת גשם גדולה גלשה לה על השמשה כדמעה ענקית . וליבי נחמץ בתוכי. מבוזי המתגעגע...

טאKילה

New member
געגועים...../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif

אני חולמת אותך בדימיוני מביטה אל האופק ודוממת,, אל אותה שקיעה כתומה וליבי כלהבה מתכלה,, געגוע אליך אהובי.. אני חולמת אותך בדימיוני מביטה אל האופק ודוממת,, תלתלי קצף הגלים רוגשים,, אם נביט אל אותו מרחק,, אתה עומד בצד חיים אחד ואני עומדת בצד חיים אחר,, געגועיי שוקקים,,אליך אהובי..

חן (*_*)

New member
געגועים ../images/Emo23.gif

הגעגועים אליך יוצרים ריק חסר אושר והיא שאבתה להתמלא בך צוללת להיסחפות רגעית כמהה למילה טובה שולחת לך אותות אהבה מחכה לקשר כמו תינוק המצפה בגן לאמו- שתבוא בזמן והיא רצתה להיות לך לאוהבת ואהובה והיא רצתה בכמיהה שלך ליניקה, לאחיזה, למימוש האהבה. ואתה... רצית או לא כמו פנטזיה או אגדה אהבה אחרת.

Mוניk

New member
געגועים../images/Emo23.gif

געגועי למבטך, לאהבתך לחלום אותך לראות אותך לגעת בך רק עוד פעם אחת אפילו בחלום, אני כל רוצה בך לגעת, לשקוע בכחול של עינייך ושם לספר כל רוצה לך לספר כל כך רוצה אותך לשתף ויש לי כל כך הרבה יש לי המון מה לספר ואת שם לא שומעת או כן שומעת לא רואה או כן רואה ואני כל כך מחכה רק לתשובה קטנה לסימן, לרמז קל אז בואי אלי בואי בחלומי ודברי אל ליבי כמו שרק את ידעת כמו שרק את הבנת כמו שרק את ראית רק את אותי הכרת הכי טוב מכולם אני יושנת את איתי אני מתעוררת את איתי את בדמי בליבי בנשמתי ואני כל-כך מתגעגעת אלוהיייייי מוניק

למעלה