געגועים.

ליליטי

New member
געגועים.

געגועים שמונה לילות הלכתי לישון בלי לשמוע את לחש קולך באוזני, בלי ללחוש לך את אהבתי לקראת הלילה. שמונה לילות לבשתי את הכותנת הלבנה שקנינו יחד וחיפשתי בין קפליה את שרידי הריח של גופך. שמונה לילות עצמתי את עיני והעליתי לפניהן את דמותך. את פניך, את חיוכך, את צורת הליכתך. שמונה לילות דימיינתי את קולך לוחש, אומר, מספר, מבקש, שמונה ימים ניסתי להרגיש את מגע ידיך לאורכי, את צביטת אצבעותיך על שדי השמאלית, את אצבעך הימנית במסתרי גופי. שמונה ימים של געגוע. אז מה הפלא, איש יקר שלי, שבערך שמונה דקות לאחר שראינו אחד את השניה, שמונה דקות אחרי שהנחתי את ידי עליך, שמונה דקות אחרי שנשקת לי לראשונה, שמונה דקות אחרי שראיתי את כולך, אמרתי לך, ביקשתי ממך, התחננתי אליך: בוא אלי, בוא לתוכי. לחשת באוזני ואני צעקתי אליך את כל הלילות ואת כל הימים. נגעת בגופי נגעתי בשלך. הרחתי אותך בלי כותנת לבנה שכבר מזמן איבדה את ריחה. ראיתי את פניך ליד שלי, את פיך מחייך אלי, את עיניך ירוקות לקראתי. אותך בא, ונכנס, ועוד, וכולך, ופורק את מטען אהבתך אל מיכל געגועי, ושנינו צוחקים – שמונה ימים של געגוע.

אישה יקרה :)

נגע לי בלב עמוק סיפורך הוא מקסים !!! תודה לך יקירה... וכי למה נעלמת לי מהאופק ? ``אופק הים מאבד ספינותיו`` ענבל

FireAngel

New member
שאלה לכותבת המדהימה!

ממש ממש יפה אבל אני חייב לדעת... יש לזה בסיס אמיתי???

למעלה