געגועי לימי קטנטנות/ המורדים

ofer3255

New member
געגועי לימי קטנטנות/ המורדים

הביקור של כוכבי כמעט מלאכים בארץ העלה לי נוסטגליה לתקופה שבה כוכבי קטנטנות והמורדים היו בארץ. השבוע קראתי בעיתון, בעמוד האחורי של ידיעות שכוכבי כמעט מלאכים אכלו במסעדה בראשון לציון ( העיר שבה אני גר ) שהיא בערך רבע שעה נסיעה מהבית שלי. אני לא אומר את זה כי הייתי הולך לשם במיוחד אם הייתי יודע לפני, לא הייתי הולך, אבל יום אחרי שמעתי שהם אכלו במסעדה שיש לי מלא חברים שעובדים בבאר יעקב ואמרתי לעצמי למה, למה זה מגיע לי? בתקופה של המורדים וקטנטנות הלכתי לכל מקום והחלום שלי ( ואולי עד היום) היה לפגוש אותם, את קמילה במיוחד. לצערי לא הייתי בר מזל מספיק כדי לפגוש אותם בכל הפעמים שהיו פה. אין מה להגיד, זה קצת מבאס. היום אני כבר בן 18 אמנם, אבל בחיים לא ישכח את התקופה הזאת כי הטירוף של המורדים וקטנטנות שהיה פה לא יהיה פה אם שום טלנובלה אחרת. אני כבר כמעט ולא מתעניין בכל העיניינים על הכוכבים שהערצתי פעם ( רק מדי פעם נכנס לפה שיש לי התקפי נוסטלגיה), לפני כמה זמן נכנסתי וראיתי שיש שמועות על קמילה שהיא התאשפזה בבית חולים, רציתי לדעת האם למישהו יש חדש על זה, אוו אם מישהו פה מעריץ פה עכשיו את כוכבי " כמעט מלאכים" ויוצא לו להיפגש עם הכוכבים מאחורי הקלעים, האם אולי ( אני יודע שרוב הסיכוים שלא ) הוא יכול לשאול את אגוסטין, כריס מורנה ( היחידים שבאמת מכירים אותה שם) האם זה נכון השמועות האלו? בעבר, הפורום היה הרבה יותר פעיל ( גם לפני תקופת החופש הגדול) והיה פה דורון ( תקנו אותי אם אני טועה) מהאתר הישראלי הרשמי של קטנטנות שהעלה פה כל מיני סרטונים נדירים, תמונות וחדשות מארגנטינה, וגם עוד כל מיני אנשים שעידכנו מה עושים השחקנים היום ( הבנתי שנדיה בהיריון, אבל האם יש לכם פרטים על הרביעייה, קמילה, פליפה, לואיסנה ובנחמין ? באיזה סדרות הם משחקים היום ומה הסיכוי שזה יבוא לישראל?). אשמח אם תעדכנו יותר. סליחה על החפירה, פשוט הרגשתי שאני חייב לכתוב את זה. תודה עופר

ניסיתי למצוא קצת מידע על הרביעיה..

ממש אתמול יצא קליפ של מייקל בובלה (Michael Bublé), שהוא למעשה החבר העכשווי של לו והוא זמר קנדי, ובו לו מככבת... הנה קישור לכתבה על הקליפ והקליפ עצמו... בנוסף לו נראתה באיזור וונקובר, קנדה בחודש אוגוסט האחרון... יש לה גם סרטים שהיא צילמה כמו "Plumíferos" ו"Papá por un día" שאני לא יודעת אם הם יצאו או עוד לא יצאו... אני יודעת שבנחה הופיע בכמה פרקים בסדרה כמעט מלאכים ב2007.. וסדרה שלו בשם "ג'ייק ובלייק" (jake and blake) אמורה הייתה לצאת מתישהו בארה"ב... יש לסדרה בלוג... פלי השתתף בהצגה אם אני לא טועה בשם El Alivio בארגנטינה... יש להצגה הזאת עמוד בפייסבוק.. באחד מדפי המעריצים של קמי יש ראיון עם קמי מינואר 2009 במגזין "לונה טין" שבו היא מדברת על החבר שלה וכאלה.. אבל מצאתי גם מחוץ לדף שלה (http://atrracciionx4.blogspot.com/2009/01/mi-novio-no-es-del-ambiente-camila.html) יש לארבעתם דפי מעריצים בפייסבוק... אני יכולה לנסות למצוא תמונות עדכניות ולהעלות...

אופס לא רשמתי במקום הנכון את הקישורים...

קיצר הקישור הראשון הוא של לו ומייקל... השני זה העמוד מעריצים של El Elivio של פלי.. השלישי זה קישור לבלוג של הסדרה של בנחה...

ofer3255

New member
תודה רבה

יש לך אולי מושג מה המצב של קמילה, והאם מה שכתבו פה זה באמת בגדר שמועות?

אין לי מושג..

ניסיתי להוסיף חשבון משתמש שלה בפייסבוק כדי לראות אם זו באמת היא אבל עדיין לא אישרה אותי..

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifתודה רבה!!

בעיקר על הראיון עם קמילה.

ofer3255

New member
את יכולה לפרש אותו אווו חלק ממנו?

הספרדית שלי לא משהו כדי להבין חחח...

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifכמובן../images/Emo9.gif

יכול להיות שיש מילים שחירבשתי או שהמצאתי, אבל הנה
"חבר שלי לא מהסביבה"
לונה טין: בסידרה בערוץ 13, נפגשת שוב עם לואיסנה לופילטו, חברתך מהמורדים. קמילה: כן, בהתחלה היינו לחוצות כי היינו צריכות לעשות הרבה חזרות בשביל 2 הלהקות שבתכנית, אבל זה נורא כיף. אני, לואיסנה וחואנה (דובארי, האחות השלישית) אוהבות אחת את השניה מאוד, אנחנו משפחה נורא מאוחדת. ל.ט: אין מריבות? ק: לא, בכלל לא, לכל אחת יש את החבר שלה בסדרה, הם מחולקים טוב. אני צריכה לריב עם בת דודתי, שגם אוהבת את הדמות של אליאס ויניולס, שהוא החבר שלי בסדרה. ל.ט: בכל מקרה, בשבילך זה קלי קלות אחרי כ"כ הרבה סדרות מוסיקליות. ק: כן, ללואיסנה ולי יש ניסיון, אבל בכל זאת כל יום לומדים משהו. חוץ מזה, הקצב שונה ממה שעשינו עד עכשיו. ל.ט: יש לך מראה חדש. ק: כן, אבל זה לא היה רעיון שלי. האנשים מההפקה שאלו אותי אם אני רוצה לצבוע את השיער וכמובן שאמרתי שכן כי אני אוהבת את זה. ניסינו את המראה הזה, וגם הסתפרתי, וזהו. אחר כך ראיתי שכל הבנות הן בלונדיניות עם עיניים כחולות ואמרתי לעצמי "אוי, אני לא ממש קשורה!", אבל זה נהדר כי אני אוהבת להיות שונה. ל.ט: מה משך אותך לסדרה? ק: שאנחנו חלק מ2 קבוצות נורא שונות: Patota Tropical ו- Las Latinas. האבא שלנו הוא Puma Goity, הוא לא רוצה שנפרד/נתרחק ממנו, אבל אנחנו רוצים להיפתח בעצמינו. זה הנושא של הגאווה של האב. אני משחקת את מלנה, הכי קטנה מהשלוש, הכי מחושבת, כאילו המוח של האבא. ל.ט: מה הקשר של הדמות אלייך? ק: במזל לא הרבה, כי היא הרבה יותר רגועה ממני, והעניין של לעבוד עם 2 אחיות בסדרה זה נהדר. לא יצא לי אף פעם להיות חלק ממשפחה גדולה בסדרה. אני משחקת איתן הרבה, זה כיף. אני חושבת שאנחנו ניצור אופנה עם הפיאות הציבעוניות של Las Latinas, חחח!! ל.ט:לפני כמה זמן, היה לך חבר מוכר (פליפה קולומבו)
(הערה שלי- מה לעזאזל?!?!)
, אבל זה זמן מה יש לך רומן חדש בפרופיל נמוך. ק: החבר הנוכחי שלי לא קשור לסביבה וזה מה שעושה את ההבדל. אבל טוב לנו מאוד ביחד, מאוד מאוחדים. כבר חגגנו שנתיים. ל.ט: מה את עושה כשאת לא מצלמת? ק: אני מקדישה את כולי למרחב האומנות שלי. אני עוסקת בזה הרבה. אנחנו עושים שם הרבה דברים עם השותפה שלי, מפיקים דברים, רואים מה נוצר ומה גורם לאנשים להצטרף. אני חושבת שאני מתבגרת עם הפרוייקט הזה, משתמשת בכל מה שלמדתי בכל השנים האלו. ל.ט: איפה זה נמצא ומה עושים שם? ק: אנחנו נמצאים ב- HUmbertoIº 2758, בין קטמארין לחוחוי. עכשיו אנחנו מכינים את המחסן וחושבים איזה פעילויות נוכל לשים שם שקשורות לקירקס, כמו אקרובטיקה עם חבלים וטרפז, וגם יוגה בשביל ילדים ומתבגרים. ל.ט: איך קוראים לזה? ק: ArcoYrà. עכשיו אני מתעסקת בכל הבירוקרטיה והניירת, מספיק לי עם זה כרגע. מה שאני רוצה לעשות זה ליצור קבוצה של אמנים עם חשק ליצור וללמד, אבל לא מהנקודת מבט הרגילה[המצאתי פירוש, תזרמו
] בעמוד שלנו, המעריצים יקבצו חומרים בשביל שהילדים שלא יכולים לשלם על קורס יבואו בכל זאת. זה טוב, כי הרבה אנשים תומכים בזה ותורמים לנו חבלים או ספרים. ההצעה שיש לנו עם נדיה (רודריגז, השותפה שלה) היא להצליח לחולל שינוי קבוע.

ofer3255

New member
תודה על הפירוש

גם לי לא זכור שקמילה היתה חברה של פליפה, אבל אם הם מזכירים את זה סימן שזה היה לא מזמן. לפי מה שאני יודע הסדרה לא הצליחה וירדה משידור לא? זאת אומרת הראיון הזה יחסית ישן לא?

pinkdor

New member
התקף נוסטלגיה

היי עופר, אני עדיין פה (דורון מהאתר הישראלי), פשוט בזמנו היה לי המון זמן לחפור ולמצוא כל מיני סרטונים נדירים וכו', וזה היה בהתקף נוסטלגי מטורף מהילדות. לאחרונה עברתי להתעסק בתחומים אחרים ולא מצאתי זמן לחפור עוד בחומר הישן שלי מ"קטנטנות".
הפורום לאחרונה טיפה גוסס אבל כמו שמישהי אמרה פה לפני, זה בא והולך. זה בתקופות. בכל פעם שאני רוצה להיזכר בקטנטנות אני נכנס לכאן. ולגבי, "כמעט מלאכים", אני מבין אותך אם כי בערך. בתקופה של קטנטנות אומנם יצא לי לפגוש אותם, אבל זה היה קשה יותר. היום יש לי יותר הזדמנויות להיפגש עם הכוכבים הארגנטינאים, פשוט זה כבר לא ממש מעניין... התקדמנו הלאה.

ofer3255

New member
שמח לשמוע שאתה עדיין פה

שיהיה בהצלחה במה שאתה עוסק, אני בטוח שזה יותר חשוב מלעלות סרטונים לפורום ..:) תגיד הפורומים של האתר הישראלי עדיין פועלים? אני מאמין שגם אם כן לא כותבים בהם כבר, אבל יהיה נחמד לראות אותם שוב. בזמנו הייתי פעיל בהם ממש במשך כמה שנים טובות. אם יש לך קישור לפורומים ( במקרה שהם עדיין ברשת) תשים פה בבקשה, יהיה נחמד להיזכר..:)

pinkdor

New member
היי

תודה! ברור שאשמח לעלות סרטונים לפורום! אני פשוט לא חושב שיש לי עוד מה להציע שאין ביוטיוב
הפורומים לא פעילים, הם ירדו יחד עם כל האתר, אם כי אפשר למצוא פיסות זכרון מהאתרים שלנו ברשת (לא מהפורומים). אני אשמח יום אחד לעשות קאמבק עם כל אתרי קטנטנות, אבל זה לא בתכנון של הצוות כרגע. אבל מי יודע? never say never

ofer3255

New member
לפי מה שזכור לי הפורומים פעלו עוד אחרי

הפורומים פעלו עוד אחרי תקופת קטנטנות והמורדים, בתקופה של קטנטנות 2006, היה פורום קטנטנות נוסטלגיה וקטנטנות 2006. בכל אופן זאת סתם היתה שאלה כדי לדעת. זה בהחלט יכול להיות מרגש לעשות קאמבק לאתרי קטנטנות בעתיד..:)

shiran232

New member
הייתה גם תקופה שהפורום נקרא "הבועה"

ועסק בכל עולם הבידור, בארץ ובחו"ל, אבל בסוף גם זה נסגר. יש עכשיו פורום myworld או משהו כזה שחלק מהאנשים שהיו פעם בפורום הישן נמצאים שם עכשיו, אבל זה ממש לא כמו פעם...

pinkdor

New member
הפורומים פעלו עד

שירדנו מהאוויר לגמרי, ביולי 2007 אם אני לא טועה. זה התחיל עם קטנטנות, שהפך לפינת אור והמורדים שהפך לפלוריסיינטה שהפך לבועה. בבועה גם הייתה אמורה לעלות מערכת פורום חדשה מה שלא קרה אחרי שהחלטנו להמשיך הלאה.

shlomitzi

New member
יו דורון ../images/Emo2.gif

איזה קטע לראות אותך בתפוז. אז גם אני חטפתי נוסטלגיה בגלל כמעט מלאכים. הייתי היום בהופעה, כי אני רואה את הסידרה, אבל זה ממש לא אותו הדבר וחבל. דווקא במקרה יצא לי להיות במקום ממש טוב וראיתי מקרוב אבל זו לא אותה התרגשות מטורפת.
כיום אני דווקא גולשת דיי הרבה בתפוז, בעיקר בפורומים של הורים לתינוקות וכאלה, נחמד לראות שיש כאן "פליטים" של הפורום הקודם, שהייתי כ"כ קשורה אליו. קטעים לראות שיש כאן פורום פעיל, אם אני אזכור אני אכנס מדי פעם.

ofer3255

New member
היית מנהלת בפורומים שם לא?

היתה מנהלת בשם שלומית בפורומים של האתר הישראלי, זו את במקרה? אני מאמין שאת כבר גדולה ( כמעט כל מי שראה קטנטנות צריך להיות היום בגיל 16 ככה לפחות) אז אולי בגלל זה פחות התרגשת. אני לא התכוונתי ללכת להופעה כי אינ לא ממש רואה תסדרה הזאת, אבל ראית דימיון בין המופע שלהם לתיאטרון קטנטנות/להופעות של המורדים ? היתה היסטריה כמו שהיתה בתקופת קטנטנות והמורדים אוו שכבר פחות?

shlomitzi

New member
כן ../images/Emo9.gif

אמממ.... גם אז הייתי גדולה, אולי הזדקנתי? יכול להיות... אבל אז היה לי יותר כיף, זה בטוח. לא אומרת שלא היה כיף, היה מאוד כיף, ובמיוחד לי היה כיף לראות את אגוסטין ממש מקרוב (עמדתי ממש קרוב לcatwalk), אבל זה לא היה ה-דבר, כמו אז. כנראה יש דברים שאי אפשר לשחזר. הייתה היסטריה ענקית במופע, יצאתי בלי אוזניים מרוב כל הילדות שצרחו לי באוזן, אבל רוב הילדות שעמדו לידי לא ידעו אפילו את המילים של השירים. יש לי הרגשה שהן באו פשוט כי השחקנים יפים ובשביל לצרוח שם... כשהייתי בהופעות הקודמות כולנו ידענו את כל השירים והריקודים ויותר שרו ופחות צרחו. בהופעה הזו בקושי יכלת לשמוע את השירה של השחקנים, מרוב כל הצרחות. ואני יודעת מה זה צרחות, הייתי בכל המופעים שהיו. מה שעוד צרם לי מאוד במופע הזה היה האבטחה המועטה מאוד, לפי מה שאני ראיתי. בקושי ראיתי מאבטחים שם וכל הקהל עמד על הרגליים. זכור לי טוב שבמופעים הקודמים היו מאבטחים, כל כמה שרות, והם ביקשו מהילדים לשבת, זה היה הרבה יותר נוח. נכון שהרווחתי מהספק כי משום מה "נתקעתי" בשורה הראשונה כשניסיתי לעבור למקום שלי, אבל מחצו אותי נורא שם וזה היה ממש מסוכן לפעמים. האמהות שם בהמות שאין דברים כאלה, הרבה יותר מהילדות והייתה אמא אחת (או בעצם 2) שאם לא הייתי מגנה בגופי על הילדות, הייתה מוחצת אותן. מה שעוד עשו טעות זה עם המזכרות, בהופעות הקודמות היו הרבה יותר דוכנים ויכלת לקנות מה שאתה רוצה, בהופעה הזו הייתה התנפלות על הגלויות ובקושי הצלחתי לקנות שם משהו... חבל הם עושים כסף טוב על זה.

ofer3255

New member
כן אני זוכר שהמנהלות שם היו יחסית גדולות.

אני חושב שלא יהיה ניתן לשחזר את ההערצה שזכו לה כוכבי קטנטנות והמורדים בארץ. ראיתי בגיא פינס, ובחדשות ולא היה משהו יוצא מגדר הרגיל. בוא נגיד שהביקור של המורדים פה עשה רעש בכמות בלי ניתנת לתיאור. יכול להיות שהיו מלא ילדות קטנות שצרחו ולא ידעו תמילים בהופעה והיה מלא היסטריה וזה, אבל, דור המעריצים של קטנטנות והמורדים היה פשוט כאילו יודע הכל עליהם ( אולי אני מכליל טיפה ,אבל הרוב באמת ידע המון על הכוכבים, הם היו חלק בלתי נפרד מהחיים שלנו), אם זה מילים לשירים וידע כללי, פשוט הכל. אני מאמין שיש גם עכשיו בנות ואולי מס' מועט של בנים שמעריצים את הכוכבים ויודעים כמעט הכל עליהם, אבל לפי מה שזכור לי מאז זה היה מדהים. כמו שאמרתי בהודעה הקודמת, אולי התבגרנו ואנחנו כבר לא כ"כ מייחסים לזה חשיבות, וזה לא תופס חלק גדול בחיים שלנו כמו שתפס אז, אולי בגלל זה אנחנו פחות מתלהבים. אין מה לעשות, יש דברים שלא ניתן לשחזר.

למעלה