געגועי ל......

קטיה 007

New member
געגועי ל......

לפעמים היאוש עוד תוקף אותי למרות שעברו להם (בעוד מספר ימים)6 חודשים מאז שהצטרכנו להחליט "החלטה אמיצה", כהגדרת הרופא. לנסות התחלנו כבר מזמן אך בתוך תוכי אני יודעת שזה יגיע רק בקיץ כמו תמיד. לפעמים מעסיקה אותי השאלה מה יקרה? אם זה לא יגיע בקיץ כמו שאת מצפה כי בנתיים כל חודש שהדימום מגיע אין על פניי ואין בתחושותיי הרגשת החמצה או כישלון כל חודש אני אומרת לעצמי שזה יגיע כשזה צריך להגיע אבל בתת אני יודעת שזה פשוט עדיין לא יוני-יולי והנה הגענו לזמן הזה ומעכשיו מה יקרה??? מפחידה אותי המחשבה והדמיון של מה יקרה? או של איך אני ירגיש עם עצמי? ומה אם זה יגיע איך אני יתמודד?? מה אני יחוש?? ועוד הרבה שאלות... שאלות של תחושות...רגשות... קטיה

karen01

New member
קטיה יקרה

אני חושבת שזה טוב שאת מצליחה לא להילחץ בינתים, וכמה שיותר זמן תצליחי בזה כך טוב יותר, כי בטוח שלחץ לא תורם פה. החששות והשאלות שלך כל כך מובנים ומוכרים. והתשובות הן כנראה שתרגישי קצת מהכל - קצת אושר, קצת חרדה, קצת הדחקה, וזה לא יהיה קל ותמים כמו הפעם הראשונה. אבל גם במובן החיובי זה לא יהיה כמו הפעם הראשונה - איך שתתיחסי לעצם קיומו, איך שתעריכי כל רגע שהוא עוד איתך, כשאת יודעת שזה יכול להיגמר - כל זה יהיה אחר, ואני מקווה שטוב ושלם יותר (כך לפחות אצלי). אני מאחלת לך שאכן יוני-יולי יהיו חודשים מוצלחים ושמחים, ושתקבלי הכל באהבה גדולה. קרן.

קטיה 007

New member
תודה

קרן מה שאני יכולה להגיד זה תודה על ההבנה ושאני בדיוק כמוך מקווה לקבל בשורות טובות ביוני-יולי. בנתיים שולחת
ואהבה קטיה

למעלה