געגוע להרגיש חיבור

roniia

New member
געגוע להרגיש חיבור

אני חשה הרבה זמן כבר געגוע לחיבור. לא קשר, לא יחסים, אלה חיבור, שמרגיש כמו פתיחת הלב, התרחבות שמחה ושלווה. ישנו הגעגוע אבל גם איזה כאב, עצב שהדבר לא ישתנה... שהחיבור לא יקרה הרגשתם פעם ככה ?

neophile

New member
נראה לי שאת מדברת על להרגיש כמו ילד

הסוד כנראה הוא להיות מודע לעשות מאמץ של להיות מודעת לעצמך בזמן שאת עושה את מה שאת עושה או קולטת את מה שאת קולטת זה מביא ערך מוסף לדברים , ערך ריגשי . כולנו זוכרים את ההרגשה הזאת מזכרונות הילדות .. הסיבה לכך שאנחנו זוכרים את אותם זכרונות ספציפיים היא בגלל אותה הרגשה .

roniia

New member
לא זכור לי מילדות.. אבל ישנה תחושה שזה אפשרי

ברור שאם יהיה חיבור, זה יתבטא בכל עשייה. אפשר לתרגל תשומת לב בכל מה שאנחנו עושים אבל לא על זה אני מדברת. אלה על תחושת חיבור, כמו תחושה שאתה בטוח בעולם. או שישנה או שאין אותה אותו דבר לדעתי עם חיבור להכל.

neophile

New member
אין לי מושג על מה את מדברת

כנראה שזאת תחושה סובייקטיבית

Shmuelr013

New member
הגעגוע אכן קיים, ככל שאתה מודע יותר לעצמך,

כך גם הגעגוע גדל. הגעגוע הביתה. אל הבית בו אין צורך במילים. אל הבית בו כולם מכירים את כולם, אל הבית בו האהבה שורה והאור קיים כל העת. בית זה הוא ביתן של הנשמות. ביתן של הנשמות שנמצאות בגלות, שנמצאות בניכר, בארץ החומר. בעולם הנפרדות והשכחה. כאן הן מתנסות, מתפתחות, בעולם השיכחה ומתגעגעות לשוב חזרה. אל מקומן הטבעי. אל עולם הרוח. אל מקורן.

neophile

New member
הגעגוע הזה הוא ביזבוז של אנרגיה

על חלומות .. על שינה ... אם החיים שלאחר המוות מובטחים לך אז אין צורך במודעות עצמית , אין צורך להיות ער , הכל בטוח ונעים ... אבל האמת היא ששום דבר אינו בטוח ..מה שבטוח הוא שמעפר באת ואל עפר תשוב .

Shmuelr013

New member
כאשר אנו מפיצים אור ואהבה מתוכנו אל הסביבה,

אז אף אנו נמצאים בתוך האור הזה, בתוך האהבה הזו. אם רק נחכה שזה יגיע מבחוץ, שמישהו יעשה לנו את זה, אז נחיה בחסר כל חיינו, למעט אותם רגעים ספורים של חסד בהם חווינו משהו מזה.

roniia

New member
זה אפשרי כאשר נאמין שאפשרי לחיות עם תחושה של

אהבה כבסיס- כאמונה בסיסית. כשנאמין שחיים, שלחיות זה טוב, זה בטוח. שבאנו לפה כדי להיות מאושרים, אהובים. האם הבנתי נכון ?

Shmuelr013

New member
באנו לפה בכדי להתפתח.

באנו בכדי לאתגר את אזורי הנוחות שלנו. כאשר נוח ונעים אנו נרדמים. כי החיים אינם רק אושר שלווה ואהבה, החיים הם הזדמנות לגדילה ולהתפתחות. דרך הקשיים, דרך הפחדים, דרך המכשולים, אנו מגלים את הכוחות הטמונים בנו. אנו מגלים את המשמעות של היותנו.

למעלה