געגוע עז למייקל ג'קסון!!

א1ב2ג33

New member
געגוע עז למייקל ג'קסון!!

היי, אני רחל, בת 22,
אני חדשה כאן בפורום, אני מקווה שתקבלו אותי באהבה למרות שאני חדשה כאן ואינכם מכירים אותי עדיין.
אתם עוד תכירו אותי ואני אתכם.

אני רוצה לספר לכם שהגעתי לאתר זה ולפורום זה בפרט מכיוון שמותו של מייקל ג'קסון הייתה עבורי סוג של חוויה טראומתית.
חשתי ממש אובדן של אדם שהיה יקר לי.
תמיד ידעתי שלאבד אדם אהוב זה דבר שהנחתי שהוא מאוד קשה,
אבל לאחר פטירתו של מייקל ג'קסון לראשונה הבנתי באמת את עוצמת הכאב שחווים כשמאבדים אדם יקר ואהוב לליבנו שזה באמת שיעור מאוד חשוב שהחיים לימדו אותי.
אתם יודעים, היו ימים שפשוט התעוררתי בבוקר והרגשתי כ"כ בחסרונו של מייקל,
קמתי בבוקר בתחושה חזקה ובידיעה כואבת שאני מתעוררת לעולם בו שזהו-"אין יותר מייקל ג'קסון בעולם".
בידיעה כואבת שמייקל ג'קסון שכל כך נגע לליבי, שאישיותו ותכונותיו שבעיניי הן אצילות כל כך, שהתאהבתי בו כל כך אינו עוד קיים בעולם הזה. אינו עוד בין החיים.
שלעולם לא אוכל להגשים את חלומי לפגוש אותו ולהכיר אותו אישית ואפילו ( אל תצחקו עליי ) להיות בת זוגו , שנהייה זוג אוהבים שיחיה לנצח ביחד.
בכנות זה נורא מתסכל להתאהב באדם מפורסם.
אני זוכרת שהייתה תקופה בה הייתי כותבת מכתבים למייקל בהם אני מבטאת את כל תחושותיי ורגשותיו בנוגע אליו ולמותו.
אוליי יום אחד אחשוף אותם פה בפורום. מי יודע....
התמודדתי עם אובדנו של מייקל לבד, אנשים קרובים איתם חלקתי את געגועיי למייקל ורגשותיי לא גילו הבנה אמיתית ואף די גיחכו בליבם על כך.
וחשתי שאני חייבת למצוא אנשים שבאמת הכירו בערכו של מייקל מעבר להיותו זמר ורקדן מפורסם ומוכשר.
שהעריכו,אהבו והעריצו אותו באמת כי רק הם יוכלו להבין אותי, להזדהות עם געגועיי ורגשותיו ולתמוך בי.
חיפשתי רבות באינטרנט עד שהגעתי לפורום זה.
אני מקווה שכאן אמצא אנשים שכן יבינו אותי ויתמכו בי.
בתודה, רחל או "הג'קסונית"
שלכם...

RavMAJ

New member
היי חנה...

זה באמת קשה להתמודד עם אובדן של אדם אהוב, ובמיוחד בסביבה לא תומכת...
גם אם לא הכרנו אותו באופן אישי, התחברנו אליו ברמה רוחנית. ואת זה הרבה אנשים לא מצליחים להבין.

אני מקווה שכאן תוכלי באמת למצוא פורקן לרגשות האלו, אני יודעת שלי זה עזר. בכל פעם שנתקפתי ברגש של צער ותסכול או במחשבה מבולבלת...
תמיד היו כאן אנשים שתמכו ושחוו בדיוק את מה שאני מרגישה, או יותר מזה, נתנו לי נקודת מבט שונה, שגרמה לי להסתכל אחרת על דברים
ולהתמודד עם התחושות שהיו לי באותו הרגע....

אני אומנם לא נמצאת או כותבת כאן הרבה, אבל אני יודעת שהפורום הזה נותן נחמה רבה בימים קשים.

בהצלחה!

spirit0805

New member
קודם כל ולפני הכל ברוכה הבאה לפורום ^_^

אני יכולה להגיד שאני הכרתי את מייקל לצערי רק אחרי שהוא מת, תאמינו לי, כואב לי כל שנה יותר בגלל העובדה הזאת (לצערי גדלתי בזמן שמייקל כבר לא נראה יותר מידי בציבור ולא שמעתי עליו בכלל!) בכל מקרה, אני בשלוש שנים האלה עברתי דברים שלא עברתי מעולם, אני מרגישה שאני אוהבת אותו משחרית הימים ואני מדברת על אהבה ואני יודעת את הכל מהכול כמובן שיש לי עוד דברים לגלות אבל אני מכירה אותו יותר מאשר את עצמי, הוא החיים שלי ואני יכולה להגיד שבשנה הראשונה גם הייתי בכל הקטע של להתמודד עם המוות שלו בלא שהכרתי אף אחד מהמעריצים, אני הייתי כל הזמן בוכה גם על זה שמת וגם בגלל שכל כך כעסתי על עצמי, של איך יכולתי לחיות בעולם הזה ולא לדעת מי זה! וזה עדיין קיים תאמינו לי...אני למען האמת בשנה שעברה רק הגעתי לפורום הזה והכרתי חברים איכותיים ומדהימים אחד אחד!!
תאמיני לי יש פה אנשים מדהימים ואם תראי הרבה מפה גם בפייסבוק ויש לנו שתי קבוצות מרכזיות של המעריצים בישראל...אני מקווה שתבואי למפגשים, כי כשיש מפגשים ומסיבות זה הכי כיף, במיוחד הולך להיות בקרוב המפגש הכי כואב :'( אבל זה מחזק כשיש את המשפחה שלנו ביחד, תאמיני לי את תרגישי פה בבית מהר, הצורה והמהירות שבה התקבלתי פה היא מדהימה, כאילו אני כבר יותר משנה חלק מהפורום...אז ברוכה הבאה רחל, אני מבינה אותך מאוד, מקווה שתביני אותי, אני תמיד מפחדת שישפטו אותי על זה שאני מעריצה אותו רק מיום אחרי שמת..אבל באמת חשוב לי שידעו, הוא החיים שלי, אני שואלת, חוקרת, סוקרת, מבררת, כל דבר אני חושבת עליו פעמיים במיוחד אם זה משהו שנאמר לי ולא משהו רשמי ומוסמך ולא צהובון...אוהבת את כולם וברוכה הבאה אחותי היקרה (בשבילי כל מעריץ הוא משפחה)

abigaillovesmj

New member
ברוכה הבאה רחל
הגעת למקום הנכון

אני יודעת איך את מרגישה. כולם פה מרגישים אותו הדבר. אני מתגעגעת למייקל כל יום וכל 25 בחודש כואב בלב כאילו לא עברו כמעט 3 שנים. תרגישי בנוח לשתף ברגשות שלך.

למעלה