געגוע...

געגוע...../images/Emo140.gif

געגוע עז אוחז בי בימים אלה, למילים הכתובות בהן השתמשתי זמן כה ארוך... אני קוראת את מה שאתם כותבים כל הזמן, קוראת בשקט, חושבת שגם לי יש מה לומר פה אבל מחרישה. בדצמבר 2001 כמדומני, התחלתי לכתוב בפורום הזה, ימים אחדים לאחר לידתו. הכינוי שלי היה אילת 33 - למה? ככה... 33 היה מספר המזל שלי פעם, כשעוד האמנתי במספרי מזל... אחר כך התחלתי לכתוב בכינוי אילת החן, כי הרגשתי שבא לי לפרגן לעצמי, להתחיל לאהוב את עצמי. זו בעצם תמצית התהליך שעברתי בפורום הזה, תוך כתיבה- למדתי להכיר את עצמי, לאהוב את החיים, לאהוב את עצמי ואת המציאות שלי, את ההוה... לפני כמה חודשים גזרתי על עצמי את השתיקה. אז החלטתי שהגעתי עד לכל המקומות שהכתיבה מאפשרת לי להגיע, הפכתי כל אבן ואבן באמצעותה ולמרות ההגעה למקומות הללו, אבל הגידול לא פסק לגדול, להתפשט. חשבתי, שלא הכלתי מספיק את הדברים, שמיד פלטתי אותם למילים מסוגננות, מעוצבות משהו בפורום הזה, בפורום השני. ומכאן נולדה השתיקה, ההכלה. היום, מתוך געגוע עז, החלטתי לכתוב לכולם כאן, לכל החדשים שלא מכירים אותי, לכל הותיקים. אני רוצה לכתוב לכולכם, שאתם גדולים מהחיים, שאתם מתמודדים עם דברים לא קלים עם כל כך הרבה אומץ, תוך פתיחות והתעמקות כה גדולה. רוצה לכתוב לכם, שממילותיכם שאבתי לא פעם כוחות להמשיך להתמודד עם הרגעים הקשים שמתדפקים בימים אלה על דלתי. אוהבת אתכם, תודה... אור ואהבה. אילת.

../images/Emo24.gif אין לי מה לומר רק

את מקסימה !
מחזקת את ידייך בימים הקשים, מקוה שיגיעו ימים טובים, רבים וטובים ! ------------------------------------------------------------------

rubber duck

New member
אילצ'וק ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

וואוו כמה זמן לא ראיתיך כאן אוהב אותך חברה טובה
התגעגעתי
שרון

ברנשית

New member
תודה../images/Emo140.gif

את מקרינה לנו כל כך, כל כך הרבה אומץ שיגיעו גם ימים טובים יותר תודה לך ברנשית

נאן

New member
../images/Emo24.gifאילת

היי אילת כל מילה שלך חצובה את פשוט גדולה! ושק של כח נשלח אליך.... נאנוש

את הכי ../images/Emo42.gif

בטח שמתגעגעים. מי שמכיר, ומי שלא מכיר אני מאחלת לו שיכיר. כי מדי פעם אני נזכרת איך הכרנו וזה מדהים אותי מחדש. כאילו זה הדבר הכי הגיוני שצריך לקרות. ואוטוטו אנחנו חוגגות שלוש שנים. זה רק שלוש שנים וזה נראה הרבה יותר עם כל מה שעבר ומצד שני נראה כאילו עבר חודש. והמילים לא נגמרות בינינו. כמה כוח הן נותנות להמשיך קדימה. כמה מחשבות מעורפלות ומבולבלות הופכות מובנות ובהירות פתאום. מה שמגדיל את החוב אחרי האירוח שנכפה עליך ביום שישי, ושוב תודה...
אז חוץ מההכרות שלנו שחוגגת שלוש שנים אני גם חוגגת יומולדת משולש החודש. (אחד מהם רשמית היה היום, ונחגג בחמש שעות המתנה במחלקה בשביל 10 דקות מזמוז, לא ממש שווה...). מאחלת לכולנו עוד הרבה שנים של אילת. תבואי יותר, שומעת?? את לא היחידה שמתגעגעת... אוהבתותך המון

נאן

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב גלי! הרבה בריאות נאנוש

מלמלה

New member
אוי איילת כמה כייף לי לראות אותך

כאן
(מעט גיוון באייקונים לא יזיק ) ואם מדברים על "מתמודדים עם דברים לא קלים עם כל כך הרבה אומץ, תוך פתיחות והתעמקות כה גדולה. רוצה לכתוב לכם, שממילותיכם שאבתי לא פעם כוחות להמשיך להתמודד עם הרגעים הקשים שמתדפקים בימים אלה על דלתי." הרי שאת יכולה להיות מורה מצוינת לזה

איזו קבלת פנים מלבבת...../images/Emo24.gif

כשכתבתי, לא היה לי ברור אם אני עושה את הדבר הנכון... לא היה לי ברור אם מישהו בכלל זוכר אותי (חוץ מחברי האישיים שפה). וקיבלתי קבלת פנים כל כך מלבבת, מחממת לב. תודה לכל מי שכתב והגיב, נעים להיות בחברת אנשים כה חמים ואוהבים. נראה שאמשיך להיות כאן, אם זה ככה... אור ואהבה. אילת.

למעלה