געגוע עפרלה היכן את. ליבי בגעגוע. חיוך מיכה
T T i g e r R o n New member 9/7/07 #2 אני בעילוב קשה וכבד מנשוא.... לא ראית לי בפשוט, אז אני לא קיים גם לי יש רגשות גם יש נעלבות גם לי יש.........
אני בעילוב קשה וכבד מנשוא.... לא ראית לי בפשוט, אז אני לא קיים גם לי יש רגשות גם יש נעלבות גם לי יש.........
M mich37 New member 9/7/07 #3 פסיפלורה מה מה בתפריט. פסיפלורה איש פסיפלורה. חיוכים. וחוץ מיזה הגיע הזמן שתראה את מרכולתך. חישוקים תגידו. טנטרה עם דולפינים . הייתם???
פסיפלורה מה מה בתפריט. פסיפלורה איש פסיפלורה. חיוכים. וחוץ מיזה הגיע הזמן שתראה את מרכולתך. חישוקים תגידו. טנטרה עם דולפינים . הייתם???
T T i g e r R o n New member 9/7/07 #5 אני אראה לכם מה זה פסיפלורה ליטר אחד ליתר דיוק, מתובל בשמן שקדים טהורים יאמי........ ועוד גלון, בשביל הכיף וכמה בקבוקים לחימום........... תתכוננו, אני אגיע
אני אראה לכם מה זה פסיפלורה ליטר אחד ליתר דיוק, מתובל בשמן שקדים טהורים יאמי........ ועוד גלון, בשביל הכיף וכמה בקבוקים לחימום........... תתכוננו, אני אגיע
T T i g e r R o n New member 9/7/07 #9 תתאפק עד יום רביעי אז אגיע לבד אח"כ נראה תלוי איך תתנהגו.........
ע ע פ ר ל ה New member 9/7/07 #16 רונצו'ק י'קנאי../images/Emo88.gif מה יש? אסור לו ליות בגעגועית רק לי? זה לא פייר ככה להידחפת אהבה עפרל'ה
רונצו'ק י'קנאי../images/Emo88.gif מה יש? אסור לו ליות בגעגועית רק לי? זה לא פייר ככה להידחפת אהבה עפרל'ה
M mich37 New member 10/7/07 #20 החצוף ימים יעברו וגם החצוף שלנו ילמד לטנטר. ושיהיה לך ברור, אני מרשה לי להתגעגע רק אליייייייייך ..... טוב סופית לילה טוב מיכצוק כך צרחו לי בקיבוץ. היתה גם פרה שקראו לה מיכצוקה רונצוק, אמרתי לך שאסור לנו לשתות בירה.....
החצוף ימים יעברו וגם החצוף שלנו ילמד לטנטר. ושיהיה לך ברור, אני מרשה לי להתגעגע רק אליייייייייך ..... טוב סופית לילה טוב מיכצוק כך צרחו לי בקיבוץ. היתה גם פרה שקראו לה מיכצוקה רונצוק, אמרתי לך שאסור לנו לשתות בירה.....
ע ע פ ר ל ה New member 10/7/07 #21 ../images/Emo80.gif../images/Emo12.gif באיזה קיבוץ מדובר? אצלנו בקיבוץ היו פרות בשם שושי,דינה... אבל מיכה? באמת מוזר!
../images/Emo80.gif../images/Emo12.gif באיזה קיבוץ מדובר? אצלנו בקיבוץ היו פרות בשם שושי,דינה... אבל מיכה? באמת מוזר!
ע ע פ ר ל ה New member 9/7/07 #17 יאללה חלאס להתבכיינת../images/Emo46.gif קח ממני רונצו'ק עכברונצו'ק איך המרגש? מה קרה עם הלבלב מותק? הכל תקין? קצת נכנסו לי פיחודים כפרה. בריאות ואלף בריאות איש יקר עפרל'ה
יאללה חלאס להתבכיינת../images/Emo46.gif קח ממני רונצו'ק עכברונצו'ק איך המרגש? מה קרה עם הלבלב מותק? הכל תקין? קצת נכנסו לי פיחודים כפרה. בריאות ואלף בריאות איש יקר עפרל'ה
T T i g e r R o n New member 9/7/07 #10 סוף סוף מישהם התגעגעו גם אלי היה נחמד היום בטלפון למרות אירוע לבבי קל אני עדיין חי באי הוק אונד באי קרוקט בפעם הבאה..
סוף סוף מישהם התגעגעו גם אלי היה נחמד היום בטלפון למרות אירוע לבבי קל אני עדיין חי באי הוק אונד באי קרוקט בפעם הבאה..
ב בן ואפרת New member 9/7/07 #11 ../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif אמא-ל'ה.... אירוע לבבי ...... |געגוע|
T T i g e r R o n New member 9/7/07 #12 אחורי מה ששמעתי פלא שלא אירוע מוחי מתי רואים לכם כבד ככה בלי אתם