געגוע

*קסנדרה

New member
געגוע

געגוע

נטרפו הקלפים היום סבב ללילה השמש שקעה טרם זמן והירח זרח מעל בוגנוויליה סגולה טיפסה מעלה, מעלה וייחלה לקרן אור ואני, תפסתי מחסה בין העלעלים מקשיבה לקולות הצרצרים לרחש האדמה הנעה תחת רגליי וחיכיתי לגשם שישטוף את הרע מן העולם לרוח שתישא אותי למרחבי יה אל זכרונות הילדות אל המתוק של פעם אל היופי שבאביב אל קול תפילת נדריי אל קול תקיעת השברים אל החום שבין זרועותיך אל האתמול,,, אל המחר,,, היהיה האתמול, גם מחר ? קסנדרה כל הזכויות שמורות

ריגשת אותי מאוד

הרבה כאב יש בשירך... הגעגוע חוצב בלב והתיאורים - אמיתותם שורפת. ושוב בעקבות שירך נדדה לי מחשבתי הפעם לשיר ``חופים`` של נתן יונתן ומבקשת אני להקדיש לך אותו :) חופים / נתן יונתן חופים הם לפעמים געגועים לנחל. ראיתי פעם חוף שנחל עזבו עם לב שבור של חול ואבן. והאדם, והאדם הוא לפעמים גם כן יכול להישאר נטוש ובלי כוחות. ממש כמו חוף. אף הצדפים כמו חופים כמו הרוח. גם הצדפים הם לפעמים געגועים לבית שתמיד אהבנו, אשר היה ורק הים שר לבדו שם את שיריו. כך בין צדפי לבו של האדם, שרים לו נעוריו. קסנדרה מקסימה... יש וגעגועים ממלאים את חיינו אך עלינו למצוא כוחות בכדי לא לשקוע בהם בכדי לראות את הזריחה ולחוות חוויות חדשות ולך מאחלת אני רק חוויות טובות ומי יתן שאזכה לחיוך ממך :) ענבל

*קסנדרה

New member
למלאך יש בשורות טובות, הנה חיוך :) גדול

למלאך היקרה את ממש חברה טובה תגובותייך, תמיד נעימות לי ומשרות הרגשה נפלאה והנה החיוך, חוזר ומתפשט על פניי יש מעט אור בקצה המנהרה אז הנה חיוך גדול, במיוחד בשבילך ובכלל לכל החברים בחדר נתתם לי את הכח להמשיך ואמשיך קסנדרה

irisshay

New member
הנאיביות היפה שבאה לביטוי, פשוט מבטאה את שכולנו חשים במיספר מילים.

*קסנדרה

New member
תודה מיוחדת לרוזבד

רוזבד תמיד ההתייחות שלך יפה ומרגשת תודה קסנדרה

למעלה