געגוע ...?

spooni

New member
געגוע ...?

מהו געגוע ? האם יש לו תחליף ? האם ע"י חיים פעילים ומלאים אפשר להפסיק להתגעגע למישהו אם אוהבים אותו? ואם החיים פעילים ומלאים ומנסים להתגבר ומצפים שהזמן והמרחק יעשו את שלהם והם לא עושים ..זה אומר שאני אוהבת עדיין ורוצה להיות עם .. כמה זמן זה הזמן יעשה את שלו ? איך מודדים זמן געגוע ? ואני שואלת כי ... הבחור שהחליט לא להיות איתי כי אהבתו אלי היא לא אהבה עיוורת שתגרום לו להתחייב עכשיו אומר ש... יש לו ספקות לגבי ההחלטה שלו והוא לא מפסיק לחשוב על כך ולו לרגע ... הוא מתגעגע אלי והוא סובל מבדידות והוא מניח שהבדידות משפיעה. הוא מצפה שברגע שהוא ימלא את הוואקום ויעסיק את עצמו ויהיו לו חיים מלאים יותר זה יהיה בסיידר. ומה אם הוא ימלא את הוואקום ועדיין יתגעגע מאד ? ואחרי כמה זמן ניתן למדוד את הדברים האלו ? אחרי כמה זמן שעדיין מתגעגעים למרות הכל מבינים שזה זה ?

אני חושבת שכל השאלות שלך מתנקזות

לשאלה אחת : האם הוא יחזור אלי? האם יתכן שזה הסוף? אני באמת לא חושבת שהפתרון לשאלותייך טמון בעוצמת הגעגוע. המוקד להבנת הדילמה שלכם מצוי בבחירה שהיא גם בחירה רציונלית. תראי, אני יכולה לומר לך באישית לוחצת (סססאממממה שלה כמה שהיא לוחצת) שאפשר להתגעגע עד גבול הטירוף ממש , ובכל זאת להמשיך לשתוק כמו נזיר בויפאסנה.

spooni

New member
באישית לוחצת ..ואת בטח תצטרפי אלי.

ססססססמק שלהם!!!! ושילכו יחפשו וימצאו ויסבלו.

ספוני יקרה

האמת שהתכוונתי לעצמי. זאת אני שלמדתי מתוך עצמי שגעגועים לא שוקלים בעשייה הסופית. לגבי הצד השני? אין לי מושג, וכל מה שאומר הוא פרשנות. כידוע לך עם פרשנות לא הולכים למכולת.

למעלה