געגוע

געגוע

היי, אני אחת מאותם ילדים שהתחילו לראות "קטנטנות" מהעונה הראשונה... והיום אני כמעט בת 20 ואני מתגעגעת! לא סובלת את כל הטלנובלות שבאו בעקבות "קטנטנות", "פינת אור" עוד היה נחמד אבל העונה ה-8 ממש לא מעניינת אותי... הכל חוזר על עצמו וממש לא משתווה ל"קטנטנות" של פעם... אני מתגעגעת לעונות 3, 4, 6... למילי, סול, ניקו, נאצ'ו, חימנה, נדיה, חואניטה....... לדעתכם יש סיכוי שערוץ הילדים ישדר את העונות מהתחלה? פעם הוא עשה את זה...

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifלצערנו

לערוץ הילדים כבר אין זכויות על התכנית, בגלל זה לא משדרים אותה.

Ortal D

New member
כן גם אני מתגעגעתת...

וואי אין ולא יהיה על קטנטנות של פעם... כריס מורנה רק מנסה כל פעם להחזיר את ההצלחה ההיא, אבל די, היא לא תחזור יותר... =/

britr

New member
נכון , יש צדק בדברייך

אבל אי אפשר להתעלם שזה דומה מאוד לפורמט הישן של "ציקיטיטאס". גם אני נמנית עם הצופים המבוגרים, ובתחילת התוכנית חשבתי שזה ממש טיפשי, אבל ככל שהתכנית נמשכה היא נהייתה תוכנית חמודה ומעניינת. אין מה להגיד הרמת שיחה רדודה בעיקר אצל משפחת דמונט ותרסיטה (כלב ים , אני אחנוק אותך וכדומה ובעונות הישנות לא הייתה שיחה כזו רדודה). אך ישנן הרבה נקודות דימיון , אני אתן לך כמה: א. השכנים המעצבנים והנודניקים שמציקים ליתומים. כדומה לעונה הרביעית שברקודה התאהב בפטו, כיום זה מרסל שהתאהב באגוס. ב. בדיוק אותם שירים , חוץ משיר פתיחה לא הומצא שום שיר מיוחד לקטנטנות החדש. ג. אחים - טבנו ופאולה, זבוב וחימנה למי שלא זוכר. ד. ילדים מקבצים נדבות בדומה לעונה הרביעית שקטה קיבצה נדבות. ה. חלון החלומות. ועוד המון נקודות דימיון, אבל מה שברור הוא שמגלי לא הצליחה להיכנס לנעליה הגדולות של בלן פרגה. לא יודעת היא חמודה אבל בלן הייתה האמא האמיתית של "קטנטנות" ואותה ממש אהבנו. לדעתי, מי שלא זכה לגדול על קטנטנות ורואה את הגירסה המחודשת של קטנטנות יכול גם להינות מזה שכן, זה מזכיר את הפורמט הישן והאהוב.

../images/Emo10.gif

הייתי רוצה שוב בעיקר את העונה השלישית, ואת השישית... אבל כבר אין סיכוי

למעלה