געגעוים

morrrr

New member
געגעוים ../images/Emo14.gif

שבוע לא ראיתי אותו שבוע לא דברתי איתו אני לא יודעת למה למה עכשו פתאום רע לי כל כך השבוע דווקא היה טוב ועכשו פתאום אני קורסת ואיין כדורים להירגע לומדת לחיות גם בלעדם נעבור את זה נתחזק איין בררה מור

מור היקרה!

למרות הכאב של הגעגועים, אני רואה הרבה תקווה בשיר שכתבת. ללמוד לחיות בלי כדורים, זה מעיד על נכונות לצאת מהכאב ולעזור לעצמך. והמשפט: נעבור, את זה, נתחזק, מראה על המון כוח ואופטימיות לצד הכאב. תחזיקי מעמד! נטע

morrrr

New member
תודה נטע ../images/Emo24.gif

ישנתי קצת ממש נדהמתי שנרדמתיץ כן קשה לי מאד ועצוב לי אבל מה לעשות זה המצב ונעבור את זה טוב שאתם פה מור

נראה שעכשיו את מרגישה יותר טוב

וזה ממש כיף לשמוע או יותר נכון לקרוא על כך

morrrr

New member
נטע חמודה ../images/Emo20.gif

הלואי והיתיי יכולה לאומר שיותר טוב לי. לא טוב לי אבל אני בחרתי לחיות ולחיות טוב ולכן אני מקבלת את המצב הזה ויודעת שז יעבור צריך רק לזמן לעשות את שלו. מעבר לזה לפני שלושה שבעות בערך גיליתי את הפורומים ובאחד הפורומים התחלתי להתחבר אל בחורה נהדרת יותר צעירה מהילדים שלי אבל היא המלאך שלי והיא פתחה לי את הדלת לצאת שוב ובגללה למרות הגיל הצעיר שלה התחלה לבקר חברים ישניים חידשתי קשרים והיום לפחות אני לא בודדה. גם פה בסהר האנשים סהר תמיכה עזרו לי מאד למרות שאני שומעת על אנשים שכל כך רע להם והם נותניים כל כך הרבה מעצמם לאחרים שזה עושה לי כל כך טוב כל כך נפלא הנתינה הזאת של כולם ממש חדשה לי. ונטע יהיה בסדר כן כואב לי ושכואב כואב לי גם הגוף אבל אני לא מרימה ידיים התקלחתי עכשו . חברות באות אלי וכבר ברגע של לא לבד כבר שמח בלב ואת נהדרת נשיקוות מור.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
((((((((((((((((מור))))))))))))))))

זה רק אומר שיש לך יכולת לאהוב. אז עכשיו נפל האסימון וזה עצוב נורא. מקווה שתוכלי להסיח את דעתך ולהיות טובה אל עצמך בתקופה הזו.

morrrr

New member
סהר תמיכה טוב שאתם פה ../images/Emo24.gif

אני מסיחה את דעתי ומאד עסוקה. סתם יום קשה נעבור אותו. אפילו ישנתי לא האמנתי שארדם אבל פלא נרדמתי וינתי מצויין. כן אני עצובה אבל מה לעשות לרקוד טנגו צריך שניים. במקרה הזה אני לבד הוא לא רוצה אותי . פעם חיפשתי כל מני סיבות נשוי מתגרש מחוסר עבודה עבודה חדשה בית חדש הורים שמתנגדים לקשר שלנו היום לא אני לא מחפשת מה שורה איתו או סיבות .פשוט לא רוצה אותי פשוט לא אוהב אותי. כן קשה לי מאד אבל מה לעשות צריך להתגעגע . מה שטוב בשבילי אני יודעת נתק מוחלט ממנו שלושה חודשים וזה יעבור פשוט לא לענות לא שבא לו ואז נתנק ואם הוא רוצה הוא יודע את הדרך הביתה. יותר ממה שנתתי איין לי לתת . התרוקנתי עכשו תורו . ואם לא הפסדתי יבוא משהו אחר ואם לא לא נורא.

Neomi Dyllen

New member
אני כל כך מבינה אותך ../images/Emo5.gif

זה כל כך קשה בהתחלה,אני זוכרת פרידות קודמות שלי כשנדמה הייה שהכל אבוד ולנצח אשאר לבדי,אבל זה עובר בסופו של דבר וחברת אנשים כל כך עוזרת. יהייה עוד טוב,צריך לתת לזמן לעבור,עוד תמצאי לך
טוב ותומך.

morrrr

New member
תודה ../images/Emo68.gif

בוקר טוב. תודה באמת על התמיכה. הייום התעוררתי כבר יותר טוב אני יודעת שיהיה בסדר עולים כמה מדרגות יורדים מדרגה ווב עולוים כמה מדרגות עד שהכל מתאזן עכשו קשה כי בחרתי לעמוד על שלי לכבד את עצמי.לקחת ולא רק לתת. לאט לאט יהיה יותר טוב. מי שלא מכבד אחרים בסופו של דבר לא מכבד את עצמו. תודה ובוקר טוב.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
טוב לשמוע אותך אומרת את זה

וסומכת על עצמך שיהיה בסדר. ואם את רוצה קשר, זה יבוא. כי הרצון יוביל אותך לעשות דברים כדי שזה יקרה מן הסתם. אך יש הרבה ערך גם לתקופות של הפוגה ושקט...

למעלה