געדכאנלא מאמינההההההההה

געדכאנלא מאמינההההההההה

איאויראכפקר'ג [עגד ש F DSD ASDX ראיתי את שיייי גבסווווווווווווווווווווווווו אהההההההההההה הוא כזה כוסווןכגע ככגד ה דג

sHaNi 11

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo9.gif אמאאאאאא

לאאאאאאאאאאאאאא מתיייייייייייי איךךךךךךך איפהההההההההההההההההההההההההה פרטים עכשיו או שאני מתה כאןןןןןןןןןןן אנשיםםםםםםםם אמבולננננננננסססססססססססס!! ראית אותו אישית?!!?!?!?!?!!? אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

כנסי

הייתה הופעה שלו בקניון איילון אז הלכי עם איזה שרמוטה מהפורום בקיצור היה כיף הוא כזה כזה כוסוןןןןןןןןן איזה קולללל והבאנו לו מכתב וצילמנווווווו ונגענו בווווווווווווווווווווווווווו אני עוד לא מעכלת הוא כזה כוסוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן וגם שירי מיימון כוסית

גם אני פגשתי אותם

את שירי נינט ושי חח אמממ בהופעה....:\ שהם יצאו מהמכוניות שלהם נ"ש ממש דחוף: מישהו יכול להפוך לי את זה לMID?! Bm | Bm | Bm | Bm | A | A | Bm6 | Bm6 Bm | Bm | Bm | Bm | A | A | Bm | Bm Bm | Bm | Bm | Bm | A | A | Bm | Em7 F#m7 Bm | Bm | Bm | Bm | A | A | Bm | F#(no3)7 | Bm | Bm | Bm | Bm | A | A | Bm | Em7 F#m7 Bm | Bm | Bm | Bm | A | A | Bm | Em7 F#m7 Bm | Bm | Bm | Bm | A | A | Bm | F#(no3)7 | Bm | Bm | Bm | Bm | A | A | Bm | Em7 F#m7 Bm | Bm | Bm | Bm | A | A | Bm | Em7 F#m7 Bm | Bm | Bm | Bm | A | A | Bm | F#(no3)7 | | A | A | Bm | Em7 F#m7Bm | Bm | Bm | Bm Bm | Bm | Bm | Bm | Bm | Bm | Bm | Bm || תודה מראש

sHaNi 11

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo9.gif שמחה בשבילךךך

אבל תביאו אינפוזיהההההההה ד"א אנשים! יצאה לי התמונה עם שייייייייי יאיייייייייייייייייייייייייייייייי

למעלה