געש-געש-געש-געש...

Kitsune

New member
געש-געש-געש-געש...

טוב... היום החלטתי סוף סוף לטייל כמה שעות והגעתי לגעש... מה אומר ומה אספר? אכן מקום יפה ומבודד יחסית. אפילו בתחבורה ציבורית מראשל"צ זה לוקח כלום זמן להגיע. אבל, יצאתי מנקודת הנחה שזה יהיה טיול קצר וזאת משום שנטוריסט או לא נטוריסט, שהולכים לים כדאי לקחת חבר או חברה כדי שיהיה עם מי לדבר \: מאחר ואין לי חברים שאוהבים מקומות כאלו, נסעתי לבד. פרט לי היו עוד כמה גברים לרוב לא בגילי (אני בן 24). זה מאוד מוזר משום שכנראה רק מדובר בצירופי מקרים, אבל מתי שאני מגיע לחופים כאלה הרוב הנטוריסטי הוא גברי. עד שהגיע זוג, רק הגבר התפשט, נכנס למים 5 דקות ואז הם הלכו. עכשיו, לא שאני בא להציץ על בנות המין היפה שאני מגיע לשם, אבל אם נודה באמת - שמגיעים לחוף מלא אך ורק בגברים זה מוזר. כמעט כמו מילואים ומזה לא חסר... הייתי שמח בפעמים הבאות לראות גם נשים... (ולא, לא בהכרח בגלל מה שחלקכם חושבים, למרות שזה טבעי לחשוב כך, אבל פורום חרמנטוריזם נמצא במקום אחר חחחח... P: ). אולי סתם במקרה הגעתי בזמנים שהיו הרוב גברים. אגב כן, אני לא מתבייש לומר - לא משנה איפה - כל עוד במקום יש רק גברים, תמיד אני שמח לשמוע קול נשי, לא יודע... הרגשה שונה ומאוזנת יותר שאני מדבר עם אנשים. ללא קשר, החוף יפה אך מטונף ב"זבל קטן" - כל מיני מכסים של בקבוקים וכאלה... אם הייתי יכול הייתי מנקה את החוף, את תרומתי הצנועה תרמתי רק ברגע שראיתי משהו שבאמת הרתיח את דמי - 3 סוללות זרוקות על החוף ("גגגגררררר!" בסגנון מר. T!) שהן כידוע מזהמות יותר מ"סתם" פקק של בקבוק. מן הסתם לקחתי אותן למחזור. שורה תחתונה נחמד, אבל גם בשביל ללכת לחוף רגיל צריך לקחת חברים\ות. ללא כל קשר היה לי טיולון נחמד ובאמת השמורת טבע הקטנה שם נחמדה ביותר! אם מישהו\י פלוס\מינוס בגילי רוצה ללכת לשם, ראו עצמכם(ן) מוזמנים(ות) :)

קוואנט

New member
למה שלא תיקח ספר?

כשיוצא לעשות גיחות לגעש באמצע היום, באמת קשה למצוא מי שיגיע איתך בהתראה של שעה. לפיכך, זה יופי של זמן לקרוא את הספר שדחית יותר מדי זמן, את המאמר ההוא והמגזין הזה. בקשר לזבל, גם אותי זה מרתיח - כמה לכלוך, כמה זוהמה. ממש מגעיל. צריך שהמשרד להגנת הסביבה ישלח לשם כמה וכמה פקחים לוודא שאנשים לא משליכים לכלוך. אם הפקחים מתעקשים, הם יכולים ללבוש את המדים שלנו
.

בקשר לזבל../images/Emo150.gif

אם אנחנו לא ניקח יוזמה..כנראה גם אף אחד אחר לא יקח......

Kitsune

New member
הצדק איתך...

אך איך נכתב השיר? "אבל נחמד כפלים, זה _____ (השלם את החסר) בשניים! לה לה לה..." P: ספר זה נחמד, אנשים זה עוד יותר נחמד. מה לעשות, אני אוהב לדבר עם אנשים ולא רק להתבשל לי בשמש, אגב סוגיית שמש, פעם אחת על בשרי למדתי מה זה להיות נטוריסט (ממין זכר) בשמש הקופחת... יש אזורים שפשוט כואב ה... לב... שהם נחשפים יותר מדי לשמש... \: מאז אני מיישם את הלקחים. מעניין אם אצל בנות זה... דומה... כי אם לא, אז זה יתרון אבולוציוני מדהים חחחחח... אגב פקחי המשרד להגנת הסביבה, כל מי שרוצה יכול לקבל בחינם דרך האינטרנט כרטיס "נאמן ניקיון". לפי מיטב ידיעתי (ואני עלול לטעות), כל מחזיק כרטיס רשאי ע"פ חוק לבקש פרטים של מזהמים לצורך הגשת תלונה ועל המזהם חובה לתת את פרטיו. כל-זאת יפה בתאורייה אך במציאות כדאי ש"נאמן הניקיון" יהיה בעל עבר עשיר באמנויות-לחימה, לחימה בפשע וסתם התקוטטויות מועדונים חחחח... אבל עכשיו ברצינות, קראתי שיש אנשים שמצליחים לא מעט לקנוס מזהמים. בעצם למה לא? אולי לרשום מספר רכב מספיק לצורך הגשת תלונה. בגעש זו קצת בעיה - זאת אומרת לעלות חזרה לצוקים ולראות איזה רכב שייך לאיזה מזהם... לי עצמי יש כרטיס "נאמן בעלי-חיים", תאורתית אני רשאי לקבל פרטים של כל מתעלל בבע"ח, למרות שאני יודע שזה קיים... לא נתקלתי בזה משום מה עד היום מאז הוצאת הכרטיס...

געשישי או מפגעש

הכינויים שלי ושל אורן בהתאמה יהייה זה הקייץ השלישי שאנו נדחוף את החברה להגיע בשישי אחר הצהריים האמת שאני מכיר גם כאלו שמגיעים בשבתות אך אנו כדי לא לפגוע במפגשי העמותה מכריזים על שישי. בקרוב תצא ההכרזה בכל הפורומים {כן גם גיורא מסייע}. ובעניין הגילאי ,לעיתים הגיל אינו ביולוגי אלא בראש ובכל מקרה מתחברים לקבוצות משנה באם מתאים כך לאנשים. מקווה לשעות כייפיות עד השקיעה ולעיתים גם אחריה עם שידרוגי "על האש" בירות ומצב רוח. שלכם ממרומי הנבצרות נשיא הידידים במינוי עצמי ולא ניתן להדחה גם ע"י כל המליאה

קוואנט

New member
וגם ב....

ימי חמישי בערב. היה מפגש מוצלח למדי בחושך על שפת הים. נראה לי שזה יכול להתאים לביישנים שעושים את צעדיהם הראשונים.

doggystyle1

New member
אני הולכת לשם דווקא הרבה

בימות הקיץ בעיקר, וכן, אכן יש שם בעיקר גברים, ותגבור נוסף של מציצנים החמושים במשקפת... אשמח ללכת איתך (גם תושבת איזורך), צור עמי קשר בהודעה פרטית.

למעלה