ג'ף ג'ארט = טריפל אייץ' ?!?!?

עידן MC1

New member
ג'ף ג'ארט = טריפל אייץ' ?!?!?

אוקיי אז עלתה לי אתמול המחשבה שבעצם טריפל אייץ' וג'ף ג'ארט די דומים בסגנון שלהם... מצד אחד יש את טריפל אייץ' שתמיד מזכיר את זה שהוא ניצח גדולים ממנו (זאת דעתי שהם גדולים ממנו, ז"א הוא לא אמר את זה) ותמיד הוא מנצח אחרי שהוא מרמה ומצד שני יש את ג'ף ג'ארט לא שאני משווה אותו לטריפל אייץ' יש הרבה הבדל בינהם ובעבר ובהווה המפואר של טריפל אייץ' אבל בכל זאת ג'ארט גם הוא בכל אירגון שהוא היה הוא היה אלוף ועכשיו בטי אן איי כל ניצחון שלו באליפות במשקל כבד הוא מנצח במרמה וגם הוא מזכיר תמיד שכל מי שניסה להתמודד מולו (דוגמאות: סטינג, רון קילינגס, קווין נאש, די די פי וכו') את כולם הוא מנצח. אולי אני טועה בקשר לזה שהם דומים אני לא יודע... ובגלל זה אני רוצה לדעת מה דעתכם...

יש דמיון יותר קרוב

שניהם מקורבים לבעל הארגון, ולכן מחזיקים בחגורה עד אין סוף.

ddp bang

New member
אם אני לא טועה

ג'ארט הוא לא הבעלים אלא איזה קרוב משפחה שלו (לא זכור מי הוא בדיוק בשביל ג'ף)...

DDN

New member
אאל"ט

הבעלים ג'רי ג'ארט הוא אבא של ג'ף ג'ארט

HHHHBBBBKKKK

New member
ואייץ' הבן של וינס...

בראו זה עוד הגיוני שאייץ' עדיין אלוף, וכנראה שהתקופה תסתיים בקרוב, אבל מי הבטיח שגם ב-TNA זה יקרה? ג'ארט לא מוכן לוותר על החגורה, אולי עכשיו שסטיילס כבר לא אלוף האקס דווז'ן, יהיה ביניהם פיוד שיוביל לקרב הכלוב בלוק דאון.

מי שצריך לקחת מג'ארט את התואר לדעתי

הוא בראון. כמובן שאפשרות להביא מתאבק חדש לרוסטר של TNA בשביל שיהווה התמודדות לג'ארט אינה רעיון רע כלל וכלל, אני הייתי אומר להביא את דאבל C לTNA(יש כאן בכלל מישהו ביודע על מי אני מדבר
).

דאבל C?

הוא נראה לך כמו מתמודד לגיטימי לתואר ה-NWA? כאילו, אני מבין שיש לו הרבה כסף בחשבון,
, אבל...

שמע דבר ראשון כל-כך לראות שאתה יודע

על מי מדובר. דבר שני הוא מתאבק פנטסאטי אין כל סיבה שהוא לא יכול להיות מתמודד רציני לתואר הNWA(תמיד יהיה נחמד לראות אותו מדבר בגרמנית
). אגב האם ייצא לך לראות קרב שלו ביחד עם הפרטנר שלו Ares כאשר ביחד הם הזוג המעולה S.M.H?

לא,זה אינו אירגון שעובד רק באלג'ירה

לאירגון קוראים 2FC בעיקרון מדובר באירגון המבוסס בצרפת-בלגיה.

The most $$ making man in the world

דבר קטן שאני חושב שכדאי לציין הוא שמו האמיתי: Claudio Castagnoli. דאבל C התחיל להתאמן אצל המתאבק SigMasta Rappo לאחר מכן ערך את קרב הבכורה שלו באירגון הגרמני wXw(שלאחרונה ארך 2 אירועים עם שמות גדולים כגון: סופר דרגון, שלושת הנציגים של NOAH, דאג ווילאמס, צ'אד קולייר וזאלו השמות שאלו לי כרגע לראש) בשנת 2000. בנוסף לזאת C התאמן אצל האגדה דייב טיילור. בין לבין דאבל C היה מתאבק קבוע באירופה עד שנת 2004,אך כמה חודשים לפני סיום שנת 2004 הפריצה הגדולה לארה"ב הגיעה(למרות שהוא בעבר הופיע בארה"ב מספר פעמים)בעזרתו של חברו הטוב(שבין לבין גם אימן אותו) כריס הירו. כיום הוא מופיע קבוע בIWA:MS,CHIKARA וגם בIWC,CZW. לדעתי מדובר בבנאדם בעל פוטנציאל עצום!!! ואני באמת מקווה שבקרוב הוא יגיע לRoH ויקבל הרבה יותר חשיפה בארה"ב(אותו דבר אני גם מקווה שיקרה לAres). תארים להם זכה: אלוף המשקל הכבד של האירגון הגרמני wXw(פעמיים) אלוף הזוגות של האירגון הגרמני wXw(שלוש פעמים) אלוף הזוגות של האירגון השוויצרי SWF(הנוכחי) אלוף הפאוור-הוס של האירגון השוויצרי SWF(פעמיים) אלוף הזוגות של האירגון הגרמני GSW

למעלה