ג'ף גולדבלום מצטרף ל"חוק וסדר: כוונה פלילית"

gadgad0

New member
ג'ף גולדבלום מצטרף ל"חוק וסדר: כוונה פלילית"

יחליף בקאסט את כריס נות'.

gadgad0

New member
פורסמו עשרת המועמדים הסופיים לפרס האמי

בקטגוריות הדרמה והקומדיה. TOP 10 COMEDY SERIES FINALISTS "Curb Your Enthusiasm" "Entourage" "Family Guy" "Flight of the Conchords" "The Office" "Pushing Daisies" "30 Rock" "Two and a Half Men" "Ugly Betty" "Weeds" TOP 10 DRAMA SERIES FINALISTS "Boston Legal" "Damages" "Dexter" "Friday Night Lights" "Grey’s Anatomy" "House" "Lost" "Mad Men" "The Tudors" "The Wire מתוכם ייבחרו 5 בכל קטגוריה כמועמדים הסופיים לפרס.

gadgad0

New member
לידיעת מח' הרכש: הרוסט הבא - בוב סאגט

ב-17 באוגוסט בקומדי סנטרל. ומי שזוכר את סאגט מהופעת האורח שלו ב"הפמליה" ובקטע שלו ב"האריסטוקרטים" מבין ששיאי הליכלוך המילולי עומדים להישבר שם.

assafTV

New member
נחכה ל-17/7

אז תתפרסם הרשימה הסופית. כמה הערות: סת' מקפרלן החליט שהוא הולך על קטגוריית הסדרה הקומית ולא רק ל"גטו" של סדרת אנימציה. הוא נכנס לשורט ליסט שזה יפה, נראה אם ההימור יצליח והוא יהיה בחמישייה הסופית. העונה הכי טובה של עקרות בית נואשות מאז הראשונה זוכה להתעלמות. כנראה שבאמי מגיבים באיחור על הביקורות (אה, אמרו שאנחנו שמים אותה בלי קשר לאיכות? טוב אז נוציא אותה מהרשימה). עקרות בית נואשות - אאוט. החיים על פי נד - אין. אבל למה בכלל צריך לבחור ביניהן? למה לא מקימים כבר קטגוריית דרמדיה? שם נמצא את העקרות, נד, בטי ואפילו בוסטון ליגל. ואפרופו בסטון ליגל - באמת? אמי?? ואני לא רוצה להתחיל לדבר אפילו על שני גברים וחצי. האם העונה החמישית והאחרונה של הסמויה תזכה להכרה באמי? האם דסקטר תקבל מועמדות ראויה? והאמי עדיין מתעלם מאיך פגשתי את אמא.

mattttan

New member
../images/Emo45.gif

באמת מצער שעקרות לא נכנסה השנה לרשימה. ואכן זאת הייתה העונה הכי מוצלחת שלה מאז הראשונה ונראה שהם הולכים בדרך נכונה רק להשתפר עם המעבר לעוד 5 שנים בעונה הבאה. חבל שמתעלמים.. אבל לפחות החיים ע"פ נד המצויינית שם. בהצלחה לה...

flymy

New member
איפה בטיפול? ואיך בוסטון ליגל השתחלה לרשימה?

בוסטון ליגל שבעונתה הראשונה ואמצע השנייה הייתה באמת דרמדיה מצוינת, נהייתה מביכה בעונה הנוכחית ולמזלי הפסקתי לעקוב. אני לא מבין איך היא הועדפה על פני בטיפול האמריקאית.

gadgad0

New member
מה יש לכם נגד בוסטון ליגל?

רק בזכות כמה מהמונולוגים שלה ושרטוט דמותו של אלן (ג'יימס ספיידר) שור הייתי מכניס אותה למועמדים הסופיים (מה שכנראה יקרה גם הפעם). על העונה הנוכחית של בוסטון אין לי עדיין דיעה (שודר פרק 3 מתוך 20). ותהיה כמובן התמודדות משולשת בקטגוריית "השחקן הראשי שמחזיק סדרת דרמה שלמה על הגב שלו" בין ספיידר, מייקל סי הול ויו לורי. אותי הפתיעה היעדרה של "בטלסטאר גלקטיקה" מהרשימה. אגב, הייתי בטוח שאסף יציין את העובדה שמבין הסדרות צופי יס מפסידים רק סדרה אחת בקטגוריית הקומדיה ו-4 בקטגוריית הדרמה (5 סדרות סה"כ), בעוד צופי הוט מפסידים 6 סדרות בקטגוריית הקומדיה ו-4 בקטגוריית הדרמה (10 סדרות סה"כ)...

gadgad0

New member
כתבתי "מונולוגים", התכוונתי "דיאלוגים"...

כי בבוסטון ליגל זה כמו במערכון המפורסם "המורה לאנגלית" של שייקה אופיר: מונולוג הוא אדם אחד שמדבר לעצמו, דיאלוג הוא שני אנשים שמדברים לעצמם...

assafTV

New member
לפעמים אני מנסה להיות אובייקטיבי

וחוץ מזה זה פורום באינטרנט, תמיד יבוא האחד שיגיד "אבל באימיול אני רואה את כולם פחחחחחחח". באשר לגלקטיקה - אני בטוח (כלומר מקווה, לטובתם) שיפרגנו לה מועמדות על העונה האחרונה כך שיש להם את השנה הבאה כדי לעשות זאת. אני מאד מקווה שדקסטר ומייקל סי. הול לא ייצאו בידיים ריקות. אחרת בעונה הבאה של הסדרה יחקרו את תעלומת חלקי גופתם של חברי האקדמיה.

למעלה