גפיים קרות

galshay

New member
גפיים קרות

יש לי , כבר הרבה זמן,גפיים קרות מה מהות התופעה ואיך מתגברים עליה? עשו לי בדיקיות עצביות ורמת ה B12 סבירה צילומים בחוט השידרה גם נעשו ולא הראו שום בעייה

גפיים קרות,

ערב טוב, גפיים קרות מעידות על סירקולציה איטית של הדם בגוף והיא יכולה לנבוע מסיבות שונות הקשורות לאיכות הדם (וזאת למרות שברפואה הקונוונציונלית כל הבדיקות יהיו תקינות) וישנו קשר גם לאנרגית הראות שבד"כ חלשה במקרים אלו . יש הבדל באבחנה אם רק הידים קרות או גם הרגליים,האם הקור מלווה בכאב, והאם התופעה היא רק בחורף, או כשחם לך עדיין הגפיים קרות. בדיקור וצמחי מרפא אני מכירה הצלחות עד כדי העלמות התופעה ( אני באופן אישי סבלתי מכך בעבר) הייתי ממליצה לגשת למטפל ע"מ לבצע אבחנה למקור הבעיה וטיפולה. ערב טוב יעל

Yin

New member
להלן רשימת תרגילים שיכולים לעזור

באופן מיידי, ובתרגול מתמשך התוצאות נשארות יותר זמן. כאן הקישור

Lagrangian

New member
זאן זואנג

לי אישית עוזר לעשות עמידה.. זאן זואנג - בצירוף עם בגדים מספיק חמים הגפיים שלי מתחממות כמעט מיד..

זאן זואנג = צאן צ´ואן = סוג של

צ´י-קונג, הנהוג בעיקר באמנויות הלחימה הסיניות הפנימיות (טאי-צ´י, שינג-אי ופה-קואה). מאופיין בהחזקת עמידה סטאטית למשך מספר דקות או יותר, ללא תנועה, תוך דגש על יציבה, נשימה, ומיקוד מנטאלי. מלמד בסיס חשוב מאוד בתחומים אלה, מחזק ומאזן, ולא מומלץ לנסות בלי מורה!

Lagrangian

New member
אבל

אם זו בעיה מתמשכת אולי כדאי שתמצאי מקום בו תוכלי ללמוד?

למעלה