בוקר טוב לכולם ולך אשרני
לפסח אני מורידה את העור כי זה יותר מהודר אבל לכל השנה יותר טוב עם העור זה יוצא יותר טוב אני טוחנת את הדג פעמים,. ההכנה אחר שהדג טחוןן מוסיפה בצל מתוגן 2-3 בצלים ,בצל חי,כל הסוד בדג זה זה העירבוב,ביצה קשה,2ביצים טריות מלח,פלפל שחור.מעט סוכר,וכל הסוד זה לערבב טוב טוב כמה שאפשר יותר ולהוסיף לציר עם אפשר ראש של דג זה מסמיך את הרוטב וכן טוב לסימן ראש של דג,אחרי הרטיחה של הציר להכניס את הקציצות של הדג ולבשל שעתים לא פחות עם רוצים צבע יפה אפשר בציר להוסיף גם סלק ואז מתקבל צבע יפה מאוד ושוב לערבב,עוד ועוד...בהצלחה שנה טובה ומתוקה,לכול חברי הפורם.