גפילטע פיש

גפילטע פיש

דגיגון שיצרתי היום ב- 3DS מקס.. (הרקע עצמו לא שלי) זה היצור החי הראשון שאני יוצר במקס, אז אני די מבסוט ממנו, אפילו שהוא די פשוט :)

RaNNdomal

New member
מנה ראשונה

לא היית מפחד אם היו מגישים לך דג כזה במסעדה? לפה אין עומק, והטקסטורה לא מתאימה. אתה אומר שזה יצור ראשון, אז בהצלחה בהמשך.

דווקא נראה טעים.. ../images/Emo66.gif

בקשר לפה - הוא אמור להיות די סגור, אז לא כל כך הבנתי את הכוונה. טקסטורה - מאיזו בחינה לא מתאימה? מבחינת הצבעים? מבחינת ה- BUMP? דווקא מה שיותר צרם לי זה העיניים.. אני עכשיו עובד עליהם, להכניס להם טיפה יותר חיים. ותרגישו חופשי להגיד כל מה שמפריע, דווקא בגלל שאני מתחיל כמה שיותר הערות יעזרו לי.

RaNNdomal

New member
תמונות

נראה כאילו הדג עשוי מקרטון או סוג של נייר. אולי כדאי להסתכל בתמונות של דגים אמיתים ולראות קצת טקסטורות, ובכלל אנטומיה של דג, גם אם הדמות היא לא מכוונת להיראות מציאותית.

אנטומיה של דג?

אני מסכים איתך שהדג לא נראה כל כך אמיתי, יותר נראה כמו צעצוע של דג.. אבל אני לא מצליח למצוא מה הבעייה שלי. יש מאות סוגים של דגים, ולכל אחד את המאפיינים שלו, כל דג נראה שונה לחלוטין מקודמו, ככה שלמצוא תמונה לא ממש עוזר לי.

אההה

הבעייה היא שזה דג דמיוני לחלוטין. עשיתי אותו לפי ציורים ולא לפי תמונה כלשהי. השאלה היא - למה כשמסתכלים על הדג הזה רואים קרטון, וכמסתכלים על דג במציאות, כמה שהדג יהיה מוזר, הוא יראה אמיתי ושונה. זה מה שאני מנסה למצוא... איך להפיח בדג הדמיוני שלי חיים. התחלתי גם למדל דולפין לפי תמונות. גם בו יש עוד עבודה, כמו שאפשר לראות. הוא נראה לי כרגע כמו בובת פלסטיק שמחלקים בחנות מזכרות בדולפינריום.

תודה

כנראה זה יצא ככה בגלל שאת הדולפין עשיתי על פי תמונה. לקחתי תמונה של הצד של דולפין מהאינטרנט והשתמשתי בה בתור REFERANCE, גם למידול וגם לטקסטורה, ואת הלמעלה והקדימה עשיתי לפי איך שהיה נראה לי נכון. והוא לא אמור להיות שקוף..
עשיתי לו REFLECTION, חשבתי שאולי זה יעזור להחיות קצת את העור שלו. אני לא בטוח אם זה באמת נכון לעשות את זה, במיוחד כאשר הדולפין נמצא מתחת למים. בכל מקרה, זה יצר כמו שקיפות בגלל שהרקע הוא תמונה ב- ENVIROMENT, ולא ממש גופים. הוא בעצם משקף את "החצי השני" של הרקע. אם אני שם משהו מאחורי הדולפין, הוא כן מוסתר. מצ"ב תמונה עם קצת גופים, כדי שיהיה אפשר לראות את ה REFLECTION

RaNNdomal

New member
../images/Emo184.gif../images/Emo184.gif

אחי, אני לא יכול עם הדגים האלה, הם קורעים אותי. הם באטרף של אקסטות או משהו

ilankt

New member
למה זה חמוד!!!

יפה אהבתי את הדולפין, ובעיקר את הסצינה

דגים על אקסטות.. :)

קודם כל תודה לשניכם, ופה הוספתי בשבילכם עוד כמה דגים שלקחו מנת יתר..

../images/Emo19.gif באטרף!

נראה לי הם תפסו עלי קריזה... טוב אני אעזוב אותם בשקט ואחזור לדולפין פלסטיק שלי...

למעלה