גפן מחפש להקת חימום

גפן מחפש להקת חימום

בקישור למטה: קדימה ילדים, זו ההזדמנות שלכם

אוקיי,

אז שנייה וחצי לפני שההודעה הזו תעלם בהצפה של הודעות מרמור, אכזבה ושנאה לשמה, אבקש להדגיש מספר מילים, ולהוסיף כאלו שמשתמעות מבין השורות לטובת קוראינו הסלקטיביים: תחרות להקות צעירות, שמבקשת לעקוף תחנות רדיו ופליליסטים מפוקפקים, שמשאירים את תעשיית המוסיקה בארץ עם גרעיני רימון מעטים, ומתוקים להחריד. הלהקה הזוכה, כמו היהודים בעברם והעיברית בהוויתם, תהנה מחסותו וקידומו של אמן מצליח, ולא תמצא את עצמה עמוק בתוך פח הזבל היוקרתי הקרוב למשכן גלגל"צ (לא עוד טיעון ציורי, לידיעת קוראי 7 לילות מהיום). ואם להכנס להקבלה המתבקשת לכוכב נולד המושמצת, ואין צורך להזכיר ע"י מי- אמנם תחרות למציאת הכוכב הבא, אלא שהפעם הצד האפל שלו. ובלי צדי צרפתי.

plane crazy

New member
גם את ראית ת'כתבה?

היו שם 2 דיסקים של לילות לבנים. איזה זילזול.

plane crazy

New member
אה ברור..

לא התכוונתי שזה זילזול רק בגלל שזה אביב גפן.. ואני עוד חשבתי לשלוח איזה סינגל לשם..

יפה יפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ממש טוב שהוא נותן הזדמנויות ללהקות צעירות ויכול לפרסם אותם במקום כל הזבל שהולך היום ברדיו ובטלווזיה

../images/Emo121.gifאני משתתף בזה../images/Emo3.gif

היו אודישנים בבצפר ביום שני, חמש להקות עברו את האודישן <והלהקה שלי בניהם> בחמישי תיהיה את ההופעה בבצפר שאז הקהל יצביע בSMS והלהקה שיצביעו לה הכי הרבה ורון <המנחה המוסיקלי, שהיה השופט באודישנים> יאהב, תעלה שוב על הבמה ותצולם בוידאו שיעלה לאתר.. ואז יהיו כמה שלבי סינון עד שישארו 10 <או 16, לא זוכר> להקות שיופיעו בבארבי ת"א, ובסופו של דבר-אחת מהן תחמם את אדון גפן, תקבל ציוד מבודגוב, ותזכה לקליפ בערוץ 24. אולי אני אחמם את אביב? כנראה שלא

למעלה