גפן משיק נרות על דיוקנו בקישור למטה
כ כולם אוהבים את ישראל New member 13/7/07 #1 גפן משיק נרות על דיוקנו ../images/Emo213.gif בקישור למטה
כ כולם אוהבים את ישראל New member 13/7/07 #2 יש את זה כבר בארכיון ../images/Emo6.gif אני לא הראשון ,,
כ כולם אוהבים את ישראל New member 14/7/07 #21 יצרן הנרות חייב לקבל מיזה הכנסות לפחות 40 אחוז כי ככה זה עובד בחיים כדי לייצר עוד צריך כסף/הכנסה לא ניראה לי שהכל ילך לצדקה
יצרן הנרות חייב לקבל מיזה הכנסות לפחות 40 אחוז כי ככה זה עובד בחיים כדי לייצר עוד צריך כסף/הכנסה לא ניראה לי שהכל ילך לצדקה
כ כולם אוהבים את ישראל New member 14/7/07 #22 כל היום נחרתי ../images/Emo1.gif בימי שישי תמיד אני יושן כל היום עד 6 בערב לפחות
R R h o n e New member 13/7/07 #6 אני לא מאמין שזה היה באבו גוש בחנות המפעל ושלא הייתי שם כי זה 5 דקות מביתי. טוב לא נורא, אני אסע השבוע לקנות את 2 הנרות, חנות המפעל 5 דקות ממני =)
אני לא מאמין שזה היה באבו גוש בחנות המפעל ושלא הייתי שם כי זה 5 דקות מביתי. טוב לא נורא, אני אסע השבוע לקנות את 2 הנרות, חנות המפעל 5 דקות ממני =)
G galush29 New member 13/7/07 #7 רעיון ממש יפה לדעתי בכלל הנרות ממש יפים=]]אהבתי ביותר ובכלל הרעיון של לתרום את זה לילדים במצוקה זה באמת יפה מצידו..
רעיון ממש יפה לדעתי בכלל הנרות ממש יפים=]]אהבתי ביותר ובכלל הרעיון של לתרום את זה לילדים במצוקה זה באמת יפה מצידו..
R R h o n e New member 13/7/07 #17 חנות המפעל נמצאת באבו גוש קו 185 מתחנה מרכזית, מול בנייני האומה כל 11 דקות בממוצע.
ח חמדונה New member 13/7/07 #10 ווייייייייייייייייייייייייייייייייייייירד... אין שום הבדל בין זה לבין הבובות בצורת ביונסה/בריטני/וואטאבר
ווייייייייייייייייייייייייייייייייייייירד... אין שום הבדל בין זה לבין הבובות בצורת ביונסה/בריטני/וואטאבר
H Hosh17 New member 13/7/07 #12 יש גם ראיון וידאו באתר של קשת הוא תורם את כל ההכנסות לילדים במצוקה... ככה שאל תקפצו כולכם חחח ועלק הוא רוצה שדילן יהיה "חתיך הורס" כמוהו חחחח
יש גם ראיון וידאו באתר של קשת הוא תורם את כל ההכנסות לילדים במצוקה... ככה שאל תקפצו כולכם חחח ועלק הוא רוצה שדילן יהיה "חתיך הורס" כמוהו חחחח