גפן נהפך לשלמה ארצי המזדקן

גפן נהפך לשלמה ארצי המזדקן ../images/Emo18.gif

לאט לאט הוא מתחיל "לחבק" כל מיני זמרות לא משנה העומק שלהן והתובנה שלהן האמיתית בטקסטים שלו-העיקר שיש להן פונטציאל למכור טוב, העיקר "להישאר בעיינינים" מתחיל להזכיר את שלמה ארצי, ששולח שיר שלו לכל דבר שזז בתחום המוזיקה העיקר להישאר IN זה ברור , אם גפן בא לחגוג עם איה כורם זה לא סתם , יש לו כוונות כלכליות, כן כלכליות לגבי לכתוב לה שירים כדי להישאר IN איפה הזמנים שאביב שאביב היה מרדן אמיתי , חסר תקנות והיה אדון לעצמו מבחינה מוזיקלית וכתב רק לעצמו שירים אמיתיים של מחאה אמיתית נוקבת לגבי עיניינים שונים שקשורים לחברה, מדינה אהבה וכדומה, היום כל אחת שיש לה כבר תקליט זהב בטוח הוא כמו שלמה ארצי המזדקן שרוצה להישאר בעיניינים כמעט בכוח , לדחוף לה שיר,,,,,ככה ניראה שאביב "מתקדם" איפה המחאה של פעם? הצעקה נגד עיוותים חברתיים , כלכלים של המדינה שלנו שזה דבר נחוץ במוזיקה,? אביב נתן הופעה בסיטי הול ללא להיטי מיינסטרים כך הובטך , אבל היו שם שירים מעצבנים כמו מחר, וזה רק הלב שכואב לך שירים שלא מאפיינים את גפן האמיתי הישן והמורד, ומי מאיתנו באמת ציפה להם בהופעה? כולם רק חיכו לשירים הישנים והאמיתיים מתקופת שומקום , סוף העולם וכדו'מה, אני לא מבין מה קרה לו ? זה שהוא עכשיו נשוי באושר זה לא אומר שהוא צריך להתביית ולהפסיק להיות מוחא , נוקב, ואומר משהו,,,, החיבוק האחרון לאיה כורם אומר הכל לאן הדרך שלו נראית מובילה, אל דרך המיינסטרמיות של המסיקות למינהן ,, רצינו אותו קצת שונה שישאר הוא יכל להיות הוא היה שונה בנוף המוזיקה הישראלית בדיסק הבא , בעברית , הוא יהיה משהו ישנוני עוד יותר מ,,"עם הזמן,,,ועם הזמן אתה כבר לא,,,מורד,,,,,שורה חסרה שם,, אבל הוא בוחר ללכת להיות בכיוון של מסיקה ממין זכר,,,, מאכזב רוצים שינוי? רוצים שינוי? איין,,,, לכו הבייתה כוכב הרוק הלך לישון גפן פעם יצא נגד עוולות חברתיות והגן בשיריו על ההוא מגן החטאים וההוא שדפקו לו את הראש על האסלה,,,, בפעם הבאה הוא ישיר יונתן שפירא תעשה לי ילדים,,, בוז,,

shmuelr

New member
מסכים עם כל מילה. "ההתאהבות" שלי

באביב נבעה מזה שלא עניין אותו מה הולך מסביב הוא היה מתעסק במוסיקה שלו ורק במוסיקה שלו.לא עניין אותו כל עניין "הסלב" שמסביב. אכזבה אכזבה.

וזה ברור שזה יוביל ל,,,

נתינת שירים באלבום הבא שלה, מאביב, מזכיר לי קצת את שלמה ארצי אחרי שהזדקן ורצה להתבלט בכוח אז התחיל לשלוח שירים לכל מיני סזמרים צעירים רק כדי שיוזכר שמו , שלא יעלם , אביב במסיבה של המסיקות כמה פתאטי , אומן רוק, אמיתי לא אמור להסתובב במיץ של הזבל במוזיקה המיינסטרימית , צריך לעשות את המוסיקה שלו לעצמו בלי לחפש לו כל מיני זמרות שיש להם רק פונטציאל למכור למכור למכור כמו המסיקות

LightbuIb sun

New member
אני חושב שאתה מגזים

לא היה שרשור שלא העלית בו את עניין ההתחברות של אביב עם המיינסטרים, ואת איה כורם. אחרי הכל, אתה עדיין נהנה מהמוזיקה שלו...זה לא פוגם באיכות שלה לרוב. (אני מקווה לפחות ש'עם הזמן' הוא לא תוצאה של זה)

כניראה דאיין לי ברירה אלא לחזור

לקנות כמה דיסקים של פנתרה או סלייר, או יוזלייס איי די כניראה שזה מש שמתאים מוזיקלית לאישיות שלי פשוט

Hosh17

New member
מה?!

ואני כל היומיים האלה חושבת שאולי הוא מחבב אותה בתור בנאדם ובא לפרגן ואולי הם בקשר אישי כזה בתור ידידים .. אבל מוזיקה? דמט איה יותר גרועה מנינט (ואת נינט אני מחבבת מאוד)

Jude Lennon

New member
אוקיי...

א. איה כורם אולי אישה ששרה, ולפי מה שאני מבין אתם פשוט לא אוהבים זמרות, ככה זה נראה לפחות... היא למדה ברימון, היא מלחינה וכותבת ת'מילים לעצמה בכל הדיסק, אז יש לה קול כמו של כל הזמרות האלה והיא כותבת שירים גרועים לדעתכם (גם לדעתי אבל לא משנה...), אבל אי אפשר להשוות בכלל שינה לבין נינט, שעוד לא החליטה אם היא דוגמנית, זמרת, שחקנית, בארבי או לא יודע מה, החברה שלנו נדפקה בזה שהיום צריך להיות יפה בשביל למצליח ומישהו מצליח הוא מישהו כוכב לא מישהו מוכשר, מחפשים היום אנשים שיימכרו לאנשים רינגטונים וחולצות ומדבקות עם הפרצוף שלהם, הרוק מת כבר מזמן בארץ, עם סוף עידן אביב היישן. ב.אתם פשוט לא מבינים שאחרי הכל, כמה שזה נראה לכם מוזר, אביב גפן גדל, הוא כבר לא ילד בן 20, שאין לו שום אחריות בידיים, אבל הוא כבר בן 30 והוא איש משפחה, יש לו אחריות בידיים, והוא צריך להביא כסף, וכמה שפעם זה לא היה חשוב לו (כי הוא היה ילד) היום לא משנה מה תגידו או הוא יגיד, זה חשוב לו , כי הוא חי ומזה ולא מאבא כמו בפנים היפות של אור הירח, עכשיו מעונן, והשלישי (שאני מסכים לגמרי שהם אלבומי המפות שלו, או איך שלא כותבים את זה).

Hosh17

New member
איה כורם

עושה פופ. לא הייתי אומרת פופ זול כמו הרבה נשים בתעשייה היום בישראל ובעולם, אבל זה על הגבול נינט לפחות באלבום שלה הלכה לכיוון הרוק - פופ, וכנראה שאת האלבום הבא יפיק עברי לידר. נינט כתבה לאלבום חומרים והלחינה (וגם לאלבום הבא)... ובלי קשר, זה שהאמן כותב/מלחין לא עושה אותו מוזיקאי דגול. החומר יכול להיות חרא חומר. ואביב יכול לעשות מה שבא לו, אבל מה שהוא מייצג והקו המוזיקאלי שהוא עוסק בו שונים לגמרי מאיה כורם שבחיים לא שמעתי אותה מביעה דעה בנושא פוליטי/חברתי, לא שמעתי אותה מביעה את דעתה על שום נושא, לא הביאה איתה משהו חדש, לא הביאה שירים שיהיו לקלאסיקה, לא מעזה לעשות משהו מיוחד כמו אביב, ההופעות שלה הם לא הופעות של טירוף ואמת ולא כלום.. ונכון שאביב צריך כסף, זה ברור, אבל אם הכסף בא על חשבון האומנות והאמינות שלו אז זה חרא של דבר. "יונתן שפירא.. תעשה לי ילדים" (רק כדי להזכיר לכם עם מי הוא בשיתוף מוזיקאלי כרגע )

shmuelr

New member
חחחח בחייך. הצחקת אותי לגבי

"נינט גם כתבה והלחינה" בחייךךךךךךךך מספיק עם השטויות. ברצינות. באמת שזה שטויות ואני בז לכל הסיפור הזה.

S h A b i T

New member
את בעצם אומרת שהשיתוף פעולה עם נינט

פחות גרוע משיתוף הפעולה עם איה כורם? אני לא יודעת עד כמה טווח הזיכרון שלך קצר, אבל אני חושבת שאף אחד פה לא יכול לשכוח את כל ההופעות שהיו במקביל לשידורי העונה הראשונה של כוכב נולד, בהן אביב היה יורד על נינט ועל כל תרבות כוכב נולד. ההלם הראשון שכולנו קיבלנו היה בניצנים 2005, שאביב אירח את נינט בהופעה. לאט לאט האירוח המשעמם הזה הפך להיות עבודה של ממש. והאמת, מאז, שומדבר כבר לא מפתיע אותי. את אומרת שלאיה כורם אין שום אימרה פוליטית, איזו אימרה פוליטית יש לנינט? ויותר מכך, איזו אימרה פוליטית יש לאביב? צר לי לאכזב, אך הגיע הזמן לפקוח את העיניים. אם לא הבנת איך העניינים עובדים בתעשייה, אתמצת לך בגדול - "אמור לי מי חבריך, אומר לך מי אתה", או ליתר דיוק "אמור לי לאיזה מסיבות אתה הולך, אומר לך מי אתה". אביב גפן (ואני מדברת על המותג) לא נולד אתמול, ובשביל לשרוד כל כך הרבה שנים בתעשיית הכוכבים שנוצרה פה, צריך לדעת להתאים את עצמך לקהל. וקהל היעד פה (סליחה מראש על ההכללה), לא מעוניין באימרות פוליטיות, אלא במשהו עדכני ואופנתי. לכן אביב נצמד לכל הפרחיאדה מרימון, לנינט, ולכל שאר הכוסיות שמצטלמות טוב ליידו. אל תצפי לשום קלאסיקה דוג' חלולים מאביב גפן, והלוואי שהייתי טועה.

Hosh17

New member
לא ניסתי להחמיא לנינט

שמואל, נינט כתבה והלחינה לפחות 2 שירים באלבום שלה, אבל היא לא העניין בכלל. ולא ניסתי להחמיא לה או לומר שהיא דווקא שונה מהתרבות המכוערת שצמחה בשנים האחרונות בארץ, היא המובילה של תרבות הפפרצי והSMS, אלא בסך הכל לומר את דעתי על איה כורם. זה שאמרתי שלאיה אין דעות פוליטיות ושום אומץ ושום העזה בטקסטים, לא אומר שלנינט יש. ואני חושבת שאביב עד שהתחיל לעבוד עם נינט היה דווקא הרבה יותר מוערך ואיכותי, ככה שלומר שלחבור לנינט ולשאר הכוכבות זו הייתה ה"ברירה האחרונה" ,זה טיפשי לגמרי. הדבר הכי בסיסי שצריך להיות לאמן זה עקרונות ואמונות. אחרת זה בלוף

S h A b i T

New member
נראה לי שלא הבנת מה ניסיתי לומר,

או שאולי אני לא הבנתי אותך. כי נראה כאילו לא הגבת לעניין בכלל. אנסה להיות יותר ברורה מלמעלה. בקיצור ולעניין, אביב מודע ואף רוצה שישייכו אותו לתרבות הזאת, לכן מסתובב לייד אותם אלו שמייצגים אותה. עקרונות, אמונות, אידיאלים, היום הכל נמכר בשביל כסף. איכות ואביב גפן כבר מזמן לא הולך יחד באותו משפט.

מעכבת

New member
מה שאת אומרת כלכך נכון

וזה כלכך עצוב שזה ככה נכון. כמה שכל מי שחשוב לו מ"אביב הישן" ינסה להתעלם ממה שהוא הפך להיות,זה בלתי אפשרי. אביב גפן באמת כבר מזמן לא איכות.

מעכבת

New member
זה לא רק זה

הוא הגיע לאירוע שבו היא קיבלה אלבום זהב הוא מארח אותה בהופעה הבאה בהאנגר 11 הוא מבלה איתה בכלמיני בתי קפה תל אביביים [פגישות עסקים בקשר לדיסק הבא?] ולא שיש לי בעיה עם זה שיעשה את כל זה בכיף אבל למה הוא קודם יורד עליה,מלכלך על השירים שלה ואז עושה את כל זה?מה הקטע? מצד אחד לצאת גבר עם המעריצים ולצחוק על איה כורם, אבל מצד שני לא להפסיד שקל,הרי עם איה כורם אני יכול לעשות עוד קצת כסף.מה רע.. הקיצר כולו דיבורים,לא מפסיק להגיד דבר אחד ולהתנהג הפוך לגמרי וזה כבר מסריח בא להקיא ממנו מזכיר לי את "עאלק נינט טייב" יאללה שמענו

למעלה