גפן נהפך לשלמה ארצי המזדקן

ג ב ש ו ש

New member
ברור שיש בזה משהו../images/Emo88.gif

וזה באמת דבילי שמצד אחד הוא יורד על השירים שלה ומצד שני מתחבר אלייה
גם אני לא מבין את כל זה..אבל שיעשה מה שבא לו. אגב,ההופעה בהאנגר 11 זו הופעה מיוחדת או הופעה רגילה??

מדוייק!

זה בדיוק מה שרציתי להגיד, בתמצות פשוט ככה קודם לועג להן אחר כך משתף איתן פעולה אז על מי פה הלעג<? מי יוצא,,,לא טוב,,,לדעתי,,אביב, פשוט חבל לי לראות אותו הולך ונהייה כמה שיותר המוני , לא מיוחד , מתערבב עם כל מה שאפשר, ,,,,,,חבל,,

plane crazy

New member
מאכזב לדעת על כל זה

לא ידעתי שהוא אמר "עלאק נינט טייב".. אני יודע שהוא ירד על הרימוניות אבל לא ידעתי שהוא מארח אותה! באסה.......

מהנסחפים

שמע נכון,התמסחרות,בלאגנים..סבבה.אבל אל תיקח את זה כל כך רחוק הבנאדם התבגר,השתנה,כמו כל אחד אחר..כמוני וכמוך.. קל מאוד לשפוט אותו על כל צעד שלו בגלל שהוא דמות מוכרת,מפורסמת, אין מה לעשות,דברים השתנו מאז שדפקו לו את הראש על האסלה,עברו עליו הרבה דברים במשך החיים, מן הסתם שהוא לא בדיוק כמו בגיל 18-19 ואפילו 22.. לא מוצא-חן בעינייכם-מוזמנים ללכת..נשמע מגעיל אבל פשוט ככה. בחירה שלו לאן ללכת,לאיזה כיוון ללכת,את מי לחבק ולמי להיצמד..יאללה חאלס עם הכבדות של כולם פה..הוא אחרי הכל ממשיך לעשות את המוזיקה שלו,אולי לא בדיוק כמו פעם אבל זה גם משהו. אם אתם (אתה) כל כך רוצים שינוי כל אחד מוזמן לפנות לכל אומן אחר שיעשה לכם קצת שינוי..אולי גם בגישה.בהערכה.תן עוד 2 אומנים פה בארץ שמתפקדים ככה כל כך הרבה שנים עם קהל מעריצים מטורף..אין מה לעשות,תמיד יש מי שמאוכזב.

אסביר שוב את עמדתי הנוקשה (מה לעשות

אסביר שוב את עמדתי הנוקשה (מה לעשות) אינני דג שהולך עם הזרם לפחות לא בזרם שלא ניראה לי לנכון, טוב את אומרת בואו נזרום עם זה אבל אני גדלתי בשנות ה90 , אני זוכר דור של רוקרים שהלך ונעלם אביב הוא שריד כמעט יחיד מהדור ההוא הוא שרד בזכות אמירת האמת שלו , הנוקבות שלו במסרים, במחאות החברתיות שלו , בצורך שלו למחות נגד דברים מעוותים בחברה למשל, למי את אומרת ללכת? איזה אמירה מרגיזה, להיג לי ללכת זה כמו להגיד לכל "מעריצי שנות ה90 שלו ללכת" כאילו עשיתם את שלכם עכשיו אביב כבר לא אביב ההוא, וההוא גדל בזכות דמות מסויימת שהוא לעצמו , נכון ההיא המרדנית חסרת הפשרות, אז מה עכשיו? נעשה ממנו זמר שכותב שירים נחמדים לזמרות יוצאות רימון וכוכב נולד? האם ככה באמת אביב רואה את עצמו ולא נבהל? אם הוא לא נבהל אני כן, כי רק מאיכפתיות אמיתית אני כותב מה שאני כותב הזמרות האלו לא עושות לי כלום לא אומרות לי כלום רק פוזה פירסומת וכסף כותבות שירים של להיטים לחודש אחד וזהו , העיקר שיהיו שירים נחמדים ברובם בכלל אביב גדל של מוזיקאי כעסן ,,,,וברגע שאתה יוצר לעצמך תדמית מוסיקלית כזו זה מוזר שאתה משנה הכל זה ניראה כמו רמאות כל מה שאמרת אז,,היה רק פוזה? כתבת בעצמך קהל מטורף זה נכון קהל שילך עם הזרם ויגיד אמן לכל דבר שהוא יגיד ויעשה אבל אלו רק הילדות הקטנות שבמקום לשחקק בברבי יבואו לצרוח בהופעה שלו: אביב צעשה לי ילד , האם מהם הוא רוצה להחזיק כקהל? הוא בן 30 אני קרוב לגיל הזה אני אומר לך שלא,,,זה מפדח והוא אמר תא זה בעצמו שלכ הקריאות האלו מפדחות אותו וכן אני מחפש אלטרנטיבות כי זה מאכזב יש מספיק מוזיקאים אמינים רובם בתחילת דרכם אבל אמיתיים במסרים שלהם וחזקים ביוחדלהקות פאנק , אני מזדהה עם האומץ שלהם למחות ולשים זין אבל באמת , לא מתוך פוזה של תאהבו אותי,,, אני אומנם רחוק מלהראות פנקיסט אבל להקות הפאנק מסתבר הן הכי אמיתיות במסרים החברתים שלהם

Forever NemeSh

New member
אבל אתה לא יכול לשבת ולבכות על העבר

ועל ההווה והעתיד שמשתנים.. ישראל, כמוך בדיוק גם אביב גדל, מתבגר, ויחד עם זה הדיעות שלו משתנות וגם המעשים. אם תקבל את זה או לא, זה קרה.. קורה. אתה יכול לאהוב אמן כי אתה אוהב את המוסיקה שלו, כי הוא היה ונשאר מדהים (לדעתי), ואתה יכול לשבת ולבכות על מה שהוא היה פעם לעומת מה שהוא היום, ולרצות להחזיר אותו 10 שנים אחורה. לא יצא לך מזה כלום יקירי.. אביב גדל, מתפתח ומתבגר לכיוונים שנראים לו אישית ולא לאף אחד אחר. הבנאדם נאמן למה שהוא רוצה, ואם אנשים כמוך יבכו על מה שהוא עושה ונוגד בעקרונות שלו, אני לא חושבת שיעזור. אז קח את עצמך, תבין שזה אביב, אם אתה רוצה או לא, האכזבה שלך לדעתי קצת קיצונית וממורמרת מידי.. ברצינות אתה מדבר עליו בכזה הספד שזה קצת מוגזם.

להתפתח מבחינתי

זה להמשיך בפרוייקטים של רוק כיוצר רוק אני חושב, לכתוב לפופסטרים מבחינתי זה לא להתפתח בלאקפילד 2 לדעתי זה מצויין

Forever NemeSh

New member
כל מה שאמרת הוא טוב ויפה..

אבל הוא לדעתך ומבחינתך. אביב הוא אינדיוידואל, הוא עושה מה שהוא רוצה ולא מה שאתה או אני רוצים וחושבים לנכון או לא לנכון.. יהיו דברים שתאהב יותר ויהיו דברים שתאהב פחות, זה הוא.. אתה יכול לקבל את זה בכיף, ואתה יכול לא.. לבוא על זה בטענות התמסחרות וחוסר שביעות רצון לא יובילו אותך לשום מקום מלבד מרמור.. אל תשכח שמה שמבחינתך נראה טוב יותר או פחות, לאחרים, כולל אביב יכול להיראות אחרת, מזווית אחרת, ובאור שונה.

שחוררר

New member
שמע,

לא סיפרתי לאף אחד. אבל יש לי מכונת זמן מחובאת בבוידם. אתה מוזמן להפסיק להתלונן ולחזור "לזמנים ההם". אנשים מתבגרים, משתנים. ואיה כורם סליחה, כמה שנאי לא אוהב אותה, היא יוצרת, אולי לא כותבת, אבל כן- מלחינה, שזהו גם דבר בפני עצמו. אז תרדו כבר מכל הקטע של ההתמסחרות. זה לא שיצאה עוד רוני סופרסטאר. וישראל נשמה, אם אתה רוצה או לא רוצה, ובין אם זו בושה או לא בושה, היא במוזיקה הישראלית, היא חלק ממנה ומה הסדר גודל\חשיבות שלה במוזיקה לא נחשב כרגע, זוהי תפיסתו של הקהל. ואם אביב הוא חלק מהמוזיקה הישראלית, כן- יהיו עוד הרבה מפגשים כאלו. תתמודד. איתן.

ברור שיש לה מקום במוזיקה הישראלית

לכל המסיקות יש מקום , אבל הן שייכות לפופ פחות או יותר ואביב עשה וייצג רוק ושילוב של שניהם יותר תחושה של חוסר אמינות לדעתי מצד גפן , ונטייה לזריקת ערכים שהוא גידל דורות של רוקרים שאהבו אותו, וכמו שכתבו למעלה (מעכבת) הייתה כתבה שבא עשו ראיון עם 3 המסיקות שבה הם אמרו שאביב ירד עליהם: שירים כמו שלהם אני כותב על רגל אחת באמצע הלילה , כל הוא אמר לטענתן אז איזה מין צביעות זו לשתף פעולה עם אחת מהן, ,,,תקרא מה שכתבה "מעכבת" זה נכון,,,מאוד ומדוייק

למעלה