אסביר שוב את עמדתי הנוקשה (מה לעשות
אסביר שוב את עמדתי הנוקשה (מה לעשות) אינני דג שהולך עם הזרם לפחות לא בזרם שלא ניראה לי לנכון, טוב את אומרת בואו נזרום עם זה אבל אני גדלתי בשנות ה90 , אני זוכר דור של רוקרים שהלך ונעלם אביב הוא שריד כמעט יחיד מהדור ההוא הוא שרד בזכות אמירת האמת שלו , הנוקבות שלו במסרים, במחאות החברתיות שלו , בצורך שלו למחות נגד דברים מעוותים בחברה למשל, למי את אומרת ללכת? איזה אמירה מרגיזה, להיג לי ללכת זה כמו להגיד לכל "מעריצי שנות ה90 שלו ללכת" כאילו עשיתם את שלכם עכשיו אביב כבר לא אביב ההוא, וההוא גדל בזכות דמות מסויימת שהוא לעצמו , נכון ההיא המרדנית חסרת הפשרות, אז מה עכשיו? נעשה ממנו זמר שכותב שירים נחמדים לזמרות יוצאות רימון וכוכב נולד? האם ככה באמת אביב רואה את עצמו ולא נבהל? אם הוא לא נבהל אני כן, כי רק מאיכפתיות אמיתית אני כותב מה שאני כותב הזמרות האלו לא עושות לי כלום לא אומרות לי כלום רק פוזה פירסומת וכסף כותבות שירים של להיטים לחודש אחד וזהו , העיקר שיהיו שירים נחמדים ברובם בכלל אביב גדל של מוזיקאי כעסן ,,,,וברגע שאתה יוצר לעצמך תדמית מוסיקלית כזו זה מוזר שאתה משנה הכל זה ניראה כמו רמאות כל מה שאמרת אז,,היה רק פוזה? כתבת בעצמך קהל מטורף זה נכון קהל שילך עם הזרם ויגיד אמן לכל דבר שהוא יגיד ויעשה אבל אלו רק הילדות הקטנות שבמקום לשחקק בברבי יבואו לצרוח בהופעה שלו: אביב צעשה לי ילד , האם מהם הוא רוצה להחזיק כקהל? הוא בן 30 אני קרוב לגיל הזה אני אומר לך שלא,,,זה מפדח והוא אמר תא זה בעצמו שלכ הקריאות האלו מפדחות אותו וכן אני מחפש אלטרנטיבות כי זה מאכזב יש מספיק מוזיקאים אמינים רובם בתחילת דרכם אבל אמיתיים במסרים שלהם וחזקים ביוחדלהקות פאנק , אני מזדהה עם האומץ שלהם למחות ולשים זין אבל באמת , לא מתוך פוזה של תאהבו אותי,,, אני אומנם רחוק מלהראות פנקיסט אבל להקות הפאנק מסתבר הן הכי אמיתיות במסרים החברתים שלהם